Ziekte van Lyme

Welke edelstenen kunnen helpen bij de ziekte van Lyme?

De ziekte van Lyme begint met een tekenbeet en breidt zich steeds verder uit door het lichaam met ernstige vermoeidheid, terugkerende griepachtige klachten, zweten, temperatuurverhoging, spier-, gewrichts en zenuwpijnen als gevolg. Energetisch gezien geeft de ziekte van Lyme geeft aan dat je een diepe wens hebt om nu te leren leven vanuit je kern. Je bent op zoek naar zelfrealisatie en wilt jezelf manifesteren, met volle overtuiging van binnenuit. Elohim Barnsteen, samen met Rutielkwarts of Bergkristal, kan je bijstaan in het herstellen van Lyme.

De edelsteen Barnsteen heeft sterk elektrolyserende krachten. Hij brengt veel lichtheid in je systeem en houdt je energie bij je. Rutielkwarts en bergkristal helpen je trilling hoog te houden waardoor de energie van andere mensen, entiteiten, geluiden, licht en WiFi-straling minder bij je binnenkomt. Je raakt daardoor minder snel overprikkeld raakt en staat minder open voor wat je denkt de buitenwereld van je verwacht. Alle gevoelens van angst, boosheid, schaamte, schuld en verdriet kunnen daardoor afnemen.

Lyme nodigt je uit om je te ontplooien in de grootste zin van het woord. Om het hoogste voor jezelf na te streven, je talenten en creatieve energieën vrijelijk te laten stromen en de verantwoording te nemen voor je eigen leven. Het leert je om dit niet alleen in je gedachten te doen maar met vol aanwezigheid in je lichaam.

Healing consult

De healingspraktijk van het Elohim Centre is o.a. gespecialiseerd in het achterhalen en healen op innerlijke oorzaken bij diverse klachten en (chronische) ziekten. Kijk op www.elohim-centre.org voor meer informatie.

De volgende edelstenen werken goed bij "Ziekte van Lyme".

Rutielkwarts

De kristalsoort "Rutielkwarts" werkt bij "Ziekte van Lyme". Hieronder een aantal producten met een "Rutielkwarts" (kristalsoort).

Barnsteen

De kristalsoort "Barnsteen" werkt bij "Ziekte van Lyme". Hieronder een aantal producten met een "Barnsteen" (kristalsoort).

Bergkristal

De kristalsoort "Bergkristal" werkt bij "Ziekte van Lyme". Hieronder een aantal producten met een "Bergkristal" (kristalsoort).

Bewuste keuze?