Zinkblende

Spirituele werking

Sfaleriet of zinkblende maakt sterkt en zorgt er voor dat je het leven weer aan kunt. Hij brengt alle chakra's in balans, met name wanneer de onderste chakra's te weinig actief zijn en de bovenste chakra's overactief. De edelsteen stimuleert namelijk de onderste drie chakra's waardoor wilskracht, zelfvertrouwen, moed, vitaliteit, levenslust, passie, creativiteit en eigenwaarde toenemen. Hij helpt ook om een te veel aan energie in de bovenste chakra's goed af te voeren, waardoor je goed in kracht staat en beter beschermt bent bij spirituele activiteiten, zeker als je daarbij in een andere bewustzijnstoestand komt, of het lichaam verlaat. Hij haalt je uit je hoofd en weerstand en vermindert daarmee het piekeren.

Fysieke werking

Zinkblende geeft je weerstand en vitaliteit en werkt in op het centrale zenuwstelsel en de onderrug. De edelsteen heeft een positieve werking op de zuurstofopname, de spieren, het immuunsysteem, de vruchtbaarheid en seksuele problemen. Zinkblende werkt ontgiftend en helpt je om van een alcoholverslaving af te komen.

Algemene informatie

Zinkblende, ook wel Sfaleriet of Blende genoemd is de belangrijkste bron voor de winning van Zink. De naam Sfaleriet is afkomstig van het Griekse "Sphaleros" dat staat voor "verraderlijk".

klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Zinkblende

Waar wordt Zinkblende gevonden?

Zuid-Afrika, Verenigde Staten, Rusland

Zinkblende kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Zinkblende hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Zinkblende edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Zinkblende hanger
- Zinkblende armband
- Zinkblende ketting
- Zink knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?