Zonnevlecht/solar plexus

Opstaan in je Ware Zelf: deze stenen openen je zonnevlecht

De zonnevlecht of solar plexus bevindt zich in het midden van ons lichaam en gaat over balans en integratie. Bij een goed werkende zonnevlecht zijn de kosmische en aardse krachten in evenwicht, durf je jezelf te laten zien zonder terugtrekking of dominantie en belichaam je zowel het kristallijnen, Hogere Zelf als je aardse en praktische kant. Je bent in staat om krachtig op te treden maar ook om je gevoelige en kwetsbare (innerlijke kind) delen te laten zien. Elohim Citrien, Goudtopaas, Chiastoliet en Barnsteen helpen je om je zonnevlecht te openen in zijn volle potentie zodat jij vanuit vreugde en warmte kunt gaan leven vanuit je Ware Zelf.

Citrien is een blije, verwarmende steen die weldadig is voor je innerlijk kind. Hij geeft zelfvertrouwen en helpt je vanuit vreugde te leven en te scheppen. Hij werkt krachtig in op het zonnevlechtchakra, helpt je oude destructieve patronen te overwinnen en vol goede moed over te gaan naar een volgende levensfase. Goudtopaas herinnert je aan je Goddelijke Essentie en verankert dit in je lichaam. Hij maakt een einde aan twijfel en onzekerheid en is ook een goede steen voor kinderen die kampen met minderwaardigheidsgevoelens. Je innerlijke hulpbronnen worden aangeboord, vreugde kan indalen en vanuit liefde voor jezelf ga je laten zien wie je werkelijk bent. Chiastoliet is een Christussteen die beperkende en negatieve overtuigingen verdrijft en je afstemt op je hart. Hij helpt je ik-illusies te doorzien en helpt te groeien van een ego-zonnevlecht naar je Ware Zelf. Ook stimuleert hij het leven vanuit je zielendoel. Barnsteen, ook bekend als Amber, is een steen die zo warm en veilig is dat hij je helpt vol vertrouwen van jezelf te gaan houden. Hij heelt gevoelens van minderwaardigheid en heft blokkades die zelfverwerkelijking in de weg staan, op. Hij geeft zelfvertrouwen en helpt je je plek in te nemen. Hij laat je zien dat het leven vol warmte, vreugde en zonnekracht is!

De volgende edelstenen werken goed bij "Zonnevlecht/solar plexus".

Citrien

De kristalsoort "Citrien" werkt bij "Zonnevlecht/solar plexus". Hieronder een aantal producten met een "Citrien" (kristalsoort).

Topaas

De kristalsoort "Topaas" werkt bij "Zonnevlecht/solar plexus". Hieronder een aantal producten met een "Topaas" (kristalsoort).

Witte Topaas elixer kristal

Witte Topaas elixer kristal

helend kristalwater
€ 20,00

Chiastoliet

De kristalsoort "Chiastoliet" werkt bij "Zonnevlecht/solar plexus". Hieronder een aantal producten met een "Chiastoliet" (kristalsoort).

Barnsteen

De kristalsoort "Barnsteen" werkt bij "Zonnevlecht/solar plexus". Hieronder een aantal producten met een "Barnsteen" (kristalsoort).

Bewuste keuze?