Melkkwarts geode

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

De Maria van het Oosten. Grote sacrale heling voor eenheid, harmoni...
€ 24.999,00
Jade Draak Chi

Jade Draak Chi

30 x 6 x 21
€ 785,00
Bergkristal - Fire and Ice Meester krachtpunt
€ 585,00
Krachtplaats tincturen-hele set, grote korting
Van € 503,50 voor € 302,10
€ 18,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag

ca. 7,5 x 6,5 cm (280 gram)

Mooie tweedelige melkkwarts geodes die op elkaar passen, boordevol met schitterende kwarts kristallen. De kwarts kristalpuntjes zijn fijn tot zeer fijn en variëren van melkachtig tot helder kwarts. In gesloten toestand bestaat de geode uit beige/bruin moedergesteente met een ruw oppervlak. Door het handige kleine formaat passen de geodes vrijwel op elke tafel of (nacht)kastje.

De melkkwarts geode helpt je bij het neerzetten in wie je werkelijk bent. Hij activeert je stralende Pillar of Light, je volledig  potentieel en jouw diamanten licht en brengt dit ook in je aura, relatie, huis, tuin of kantoor. Het meest pure in jou, je kristallijnen zelf, wordt geraakt en bekrachtigd door het stralende licht van de vele honderden kristalletjes. 

De Elohim Melkkwarts geode ondersteunt bij het leren van lessen en hij helpt je jezelf te ontdoen van grote verantwoordelijkheden en beperkingen. Hij is volmaakt voor mensen die zich steeds weer als slachtoffer zien, maar die de situatie zelf instant houden omdat ze zich onmisbaar voelen. De Elohim Melkkwarts geode werkt ook activerend voor je innerlijk kind, deze gaat weer stralen en wordt blij en lichtvoetig.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Bewuste keuze?