Unakiet

Spirituele werking

Unakiet brengt emoties in evenwicht met spiritualiteit. Hij sterkt de geest en brengt geduld. Unakiet kan worden gebruikt als voorspellend kristal bij helderziendheid en op momenten waarop compromissen en integratie nodig zijn.

Vergroot het zelfbewustzijn en de zelfliefde en brengt helderheid naar de aarde. Werkt opbouwend en versterkend, helpt om frustraties naar aanleiding van mislukkingen te overwinnen. Leert om zichzelf niet te kleineren vanwege fouten die gemaakt zijn. De edelsteen kan goed behulpzaam zijn bij het loslaten gevoelens die reeds lang geleden zijn opgekropt. Hij brengt inzichten uit het verleden over de oorzaak van blokkades en helpt zich los te maken van oude manieren van doen die niet meer wenselijk zijn.

Fysieke werking

Unakiet versterkt de conditie en bevordert het zelfherstellende vermogen van het lichaam zodat genezingsprocessen worden bespoedigd. Hij sterkt de maag, lever en mild en helpt bij gal tekort. De edelsteen Unakiet is goed voor de voortplantingsorganen en bevordert een gezonde zwangerschap o.a. door braakneigingen te verlichten. Unakiet stimuleert de groei van huidweefsel en haar en bevordert gewichtstoename als dat nodig is.

Algemene informatie 

Unakiet is een mix van Epidoot, Veldspaat en Jaspis. Het is een veel voorkomende edelsteen, die in vele kleuren en schakeringen gevonden wordt maar meestal groen en roze. Hij staat bekend als een steen van visie.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Unakiet

Waar wordt Unakiet gevonden?

Verenigde Staten, Zuid Afrika

Unakiet kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Unakiet hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Unakiet edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Unakiet hanger
- Unakiet armband
- Unakiet ketting
- Unakiet knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

 

Unakiet hanger
€ 9,00
Bewuste keuze?