Opaal

Spirituele werking

Opaal edelsteen is een absorberende en weerkaatsende edelsteen. Het pakt gedachten en gevoelens op, versterkt ze en stuurt ze terug naar hun bron. Opaal leert je dat dat wat je uitzendt ook weer terugkeert naar je. Leert je dienstbaar zijn, geeft levenslust en passie, eigenwaarde, visie, kennis, structuur en weten waar je voor gaat.Opaal kristal leert je vanuit zielniveau jezelf en je omgeving te ervaren. Helpt je open te gaan en tot grotere bloei te komen, spontaniteit en luchtigheid. Helpt je om je niet te laten provoceren. Geeft bevrijding van depressie en helpt je het leven weer aan te gaan. Het is een beschermende steen en kan gebruikt worden als je je op gevaarlijke plaatsen begeeft. Ook kan Opaal je laten zien hoe je emotionele toestand is geweest in het verleden, vorige levens. Leert ook dat je zelf de verantwoording moet nemen voor hoe je je voelt.

Andes opaal

Maakt gastvrij, onzelfzuchtig, altruïstisch en hartelijk. Het helpt om verlegenheid, schaamte en remmingen los te laten. Andes opaal is goed voor hartklachten en stimuleert dagdromen.

Blauw opaal

Blauwe Opaal is verbonden met het keelchakra, bevordert communicatie en verzacht emoties. De edelsteen helpt je weer om je op je spirituele spirituele doel te richten en is tevens een healer van de etherische blauwdruk.

Boulder opaal

Laat je vanuit je ziel jezelf en je omgeving ervaren, oude geschiedenis loslaten en tot grotere bloei komen. Stevig staan in een vrije stroom. Aanvaarden wat er is.

Chrysopaal

Helpt om te openen naar anderen toe. Haalt beklemmende gevoelens van hart en borst weg. Het bevrijdt gevoelens en verbetert je stemming. Het ontgift en herstelt de lever, werkt goed tegen infecties.

Groen opaal

Bevordert emotioneel herstel en helpt met relaties. Het is een reinigend kristal, versterkt het immuunsysteem en verlicht bij verkoudheid en griep.

Hyaliet (Wateropaal)

Is een uitstekende steen voor helderziendheid. Stabiliseert stemmingen en verbindt het basischakra met het kruinchakra wat de meditatie kan versterken. Laat inzien dat ons lichaam een tijdelijk voertuig van de ziel is en helpt met de overgang uit het lichaam.

Zwart-bruin-grijs opaal

Resoneert met het heiligbeenchakra en de voortplantingsorganen. Maakt seksuele spanningen vrij welke een emotionele oorzaak hebben. Helpt met het integreren van losgekomen emoties.

Kersenopaal

Helpt bij het reinigen en activeren van het basis- en heiligbeenchakra. Bevordert het gecentreerd zijn in jezelf en heldervoelend- en helderziendheid. Genezend bij hoofdpijn wanneer dit veroorzaakt wordt doordat het voorhoofdchakra gesloten is. De edelsteen stimuleert weefselherstel, helpt bij spierspanningen en geneest bloedstoornissen.

Vuuropaal

Vergroot de persoonlijke macht, wakkert je innerlijk vuur aan en beschermt je tegen gevaar. Versterkt de energie en is gunstig voor verandering en vooruitgang. Heft verlegenheid op. Kan diepgewortelde gevoelens van verdriet vrijmaken. Het geneest de darmen en nieren, zorgt voor balans in de bijnieren en stimuleert de geslachtsorganen.

Hyaliet (Wateropaal)

Is een voortreffelijke steen voor helderziendheid. Verbindt als stabilisator het basischakra met het kruinchakra, wat de meditatieve ervaring versterkt. Helpt degenen die de overgang uit het lichaam maken.

Fysieke werking

Opaal is goed voor het hart, reinigt het bloed, de nieren en de lymfen. Werkt verlichtend voor de ziekte van Parkinson. Ook goed te gebruiken bij infecties en koorts. En het verbetert het geheugen. Opaal edelsteen reguleert het insulinegehalte.  Geeft verlichting bij bevallingen en het premenstrueel syndroom (PMS). Opaal versterkt de wil om te leven. Als elixer is het weldadig voor de ogen.

Algemene informatie

Opaal is een kristal met een verfijnde vibratie. Iriserend, melkachtig of helder. Is glasachtig zonder glans. In de regel is Opaal edelsteen makkelijk verkrijgbaar.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Opaal edelsteen

Waar wordt Opaal gevonden?

Australië Queensland, Peru, Mexico, Groot-Brittannië, Ierland, Canada, Verenigde Staten, Honduras, Slowakije, Zuid-Amerika, Spanje 

Opaal kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Opaal hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Opaal edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Opaal hanger
- Opaal armband
- Opaal ketting
- Opaal knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Groene opaal handsteen
€ 16,00
Groene Opaal bol
€ 99,00
Groene opaal sculptuur

Groene opaal sculptuur

ca 8 x 4 x 6 cm
€ 51,00
Opaal hanger
€ 17,50
Opaliet hanger
€ 9,00
Bewuste keuze?