Seleniet

Spirituele werking

Seleniet is een nieuwetijdsteen die is gekomen om de mensen te helpen engelenenergie in de persoonlijkheid te aarden. Hij versterkt het engelenbewustzijn en geeft toegang tot hogere leiding. De edelsteen seleniet heeft de kwaliteit om je kracht van universele liefde te laten zien en geeft een heerlijk eenheidsgevoel. Zorgt ervoor dat je vrede ervaart en alleen maar het goede wilt. Een wolk van engelenenergie!

Seleniet heeft een bijzonder zachte uitstraling die kalmerend werkt en beklemming verlicht. Hij schenkt rust in het leven. De edelsteen seleniet is een goed aurahealer: hij verwijdert negatieve energie uit de aura. Seleniet is ook heel goed om een ruimte mee te zuiveren en om een vredige atmosfeer te creëren. Hij brengt intelligentie tot rust, gaat geestelijke verwarring tegen, geeft inzicht en bewustwording en stimuleert vergevingsgezindheid. Seleniet stimuleert de helderziende, telepathische en invoelende vermogens, geeft inzichten en contact met je gidsen. 

Seleniet schept een vredige ruimte, houdt slechte invloeden tegen. Geestelijk heft het verwarring op, geeft heldere inzichten en het helpt om achterliggende beelden waar te nemen. Seleniet is een perfecte steen om op je nachtkastje te plaatsen voor een goede nachtrust en fijne dromen. Ook is het een fijne steen voor pasgeboren baby's om de overgang naar de aarde te maken.

Fysieke werking

Seleniet laat de ruggengraat zich rechten, geeft soepele gewrichten en bevordert flexibiliteit. Hij beschermt tegen epileptische aanvallen, neutraliseert kwikvergiftiging uit amalgaam en werkt tegen de vorming van vrije radicalen. Het is een uitstekend kristal voor borstvoeding en het voeden van een kind.

Woestijnroos

Elohim Woestijnroos helpt je om oude haat om te zetten in liefde of terug te reizen om het conflict op te lossen. Hij ondersteunt je in het zoelken naar een oplossing voor oude, inmiddels nutteloze zelfopgelegde programma's. Hij versterkt doelgerichte affirmatie en verbindt u met de voeding en bescherming van Moeder Aarde.

Vissenstaart

Deze edelsteen zorgt voor genezing van de zenuwen en bevordert de rust. Hij stabiliseert de emoties, laat spanningen verdwijnen helpt bij trauma's. Het kristal wordt ook engelenvleugel-seleniet benoemd omdat hij het contact met engelen bevordert.

Veldspaat

Elohim Veldspaat helpt je aarden en laat je terugkeren naar de basis. Hij voert stress af, verlicht irritaties en werkt doemdenken tegen. Heb je last van heimwee, aardstralen of psoriasis dan kan de edelsteen je helpen. Ook werkt hij tegen bedplassen bij kinderen.

Maria glas

Elohim Maria glas heeft een zeer fijne vibratie. Hij zorgt voor een heldere geest en opent het derde oog, het kruinchakra en het zielensterchakra boven je hoofd. Je bewustzijn opent zodat je je Gidsen en Beschermengelen kunt ontmoeten en informatie van hen kunt ontvangen.

Algemene informatie

Seleniet zijn grote doorschijnende Gipskristallen die worden gevormd door oxidatie van kalkhoudende kleiafzettingen. Hij is ook bekend als Satijnspaat en Woestijnroos. Deze edelsteen staat bekend als de Engelensteen. Hij is een zeer sterke meditatiesteen.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Seleniet

Waar vind je Seleniet?

Marokko, Brazilië, VS, Mexico, Rusland, Oostenrijk, Griekenland, Poland, Duitsland, Frankrijk, Engeland..

Seleniet kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Seleniet hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Seleniet edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Seleniet hanger
- Seleniet armband
- Seleniet ketting
- Seleniet knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Geurende woestijnroos hanger - Lavendel incl. veter

Geurende woestijnroos hanger - Lavendel incl. veter

Uniek: absorbeert en verspreidt etherische olie geur
€ 12,50
seleniet knuffelsteen

Seleniet knuffelsteen

ca. 19-26 gram
€ 11,00
Seleniet hanger
€ 9,50
Bewuste keuze?