Lapis lazuli

Spirituele werking

Lapis Lazuli edelsteen, de zienerssteen van het oude Egypte, harmoniseert spirituele, geestelijke, emotionele en fysieke niveaus met elkaar wat een grote innerlijke zelfkennis, wijsheid en diepe vrede geeft. Lapis lazuli opent het derde oog, versterkt de intuitie en werkt helend op het keelchakra. Bevordert spirituele bewustzijn, verlichting en zelfrealisatie. Maakt dromen helderder voor je en vergemakkelijkt spirituele reizen. Lapis lazuli kristal werkt beschermend bij psychische aanvallen. Herkent ze, buigt ze af en stuurt deze energie terug naar de bron. De Lapis lazuli helpt bij het duidelijker kijken naar de eigen mogelijkheden, bevordert idealisme en zorgzaamheid. De ingesloten goudkleurige Pyriet zorgt voor kracht, zelfvertrouwen, moed en discipline. Deze unieke combinatie werkt goed bij overspanning en depressies. Laat ons het leven in eigen hand nemen en maakt dat we zonder compromissen of terughoudenheid onze weg gaan. Helpt de levenslessen te herkennen en te aanvaarden. Lapis lazuli staat bekend als vriendschapssteen. Helpt gevoelens en emoties op een juiste manier te uiten.

Fysieke werking

Lapis Lazuli steen versterkt het uiten van emoties en gevoelens en harmoniseert conflicten. Lapis lazuli werkt pijnverlichtend, vooral bij migraine. Is een helend kristal bij depressies, goed voor het ademhaling- en zenuwstelsel, de keel en de schildklier. Het reinigt de organen en het beenmerg. Goed voor de thymus en het immuunsysteem. Helpt bij duizeligheid en slapeloosheid. Werkt bloedzuiverend en bloeddruk verlagend, versterkt het immuunsysteem en werkt helend bij gehoorverlies en bij huiduitslag van nerveuze aard. Lapis Lazuli edelsteen verlicht stress, geeft zelfvertrouwen, beschermt tegen epilepsie en beroerte, werkt kalmerend bij nervositeit. Bevordert standvastigheid, helpt bij slapeloosheid en nagelbijten, roos en haaruitval. Het leert de waarde van goed luisteren.

Algemene informatie

De mooiste en beste Lapis Lazuli komt uit Afghanistan. De mijnen in Madaan bestaan al meer dan 6000 jaar. Ook in de oudheid was de lapis een gewilde steen voor genezing en versiering. Lapis is het Latijnse woord voor "steen" en lazuli het Perzische Lažward, de naam van de mijnen in Turkestan, waar Lapis lazuli werd gevonden.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Lapis lazuli edelsteen

Waar wordt Lapis lazuli gevonden?

Afghanistan, Chili, Italië, Verenigde Staten, Egypte, Midden-Oosten

Lapis lazuli kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Lapis lazuli hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Lapis lazuli edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Lapis lazuli hanger
- Lapis lazuli armband
- Lapis lazuli ketting
- Lapis lazuli knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?