Kunziet

Spirituele werking

Kunziet is een zeer spirituele steen met een heel hoge trilling. Het laat het hartcentrum en onvoorwaardelijke liefde ontwaken en zorgt voor liefdevolle gedachten en communicatie. Beschermt zowel de persoon die het draagt als de omgeving waar het zich in bevindt tegen ongewenste entiteiten en invloeden. Verwijdert ook aangehechte entiteiten. De edelsteen Kunziet helpt je om weerstand te overwinnen, emotioneel afval en blokkades op te ruimen en emoties te bevrijden. Hij brengt je in diepe meditatieve toestand, versterkt creativiteit, schenkt inspiratie en nieuwe ideeën. Kunziet kristal werkt vooral op het hartchakra, brengt deze op één lijn met keelchakra en voorhoofdchakra. Doordat Kunziet edelsteen een hoge liefdestrilling uitzendt en met Venusenergie werkt is het goed bruikbaar bij depressies, of als je het gewoon even "niet ziet zitten". Hij schenkt je de kracht van acceptatie en overgave, schept nederigheid en vertrouwen op een zachte manier. Hij versterkt je invoelend vermogen en heelt en beschermt je aura.

Tijdens meditaties werkt Kunziet kristal in op het hart en met name op het voelen van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en stimuleert dit en laat het integreren met het hogere liefdesgevoel. Om van jezelf te houden zoals je van anderen houdt en andersom. Op geestelijk niveau bevordert Kunziet kristal introspectie en het vermogen opbouwende kritiek te verwerken. Hij leert je intellect, intuïtie en inspiratie combineren en scherpt het geheugen.

Helder Kunziet

Helder Kunziet helpt bij het "terughalen" van de ziel.

Geel Kunziet

Verwijdert elektromagnetische "smog" in de omgeving en buigt straling en microgolven af van het aura veld. Stabiliseert in het lichaam het evenwicht tussen calcium en magnesium.

Lila Kunziet

Dit vergemakkelijkt de overgang voor de stervende. De edelsteen schenkt de ziel de kennis die de vertrekkende ziel nodig heeft. Breekt door de tijdsbarrière heen.

Hiddeniet (groen Kunziet)

Hiddeniet schept een verbinding met andere werelden en helpt bij de overdracht van kennis vanuit de hogere gebieden. Is weldadig voor intellectuele en emotionele ervaringen.Verlicht gevoelens van mislukking en leert om steun van anderen te aanvaarden in moeilijke situaties. Groen Kunziet aardt de spirituele liefde en steunt een nieuw begin. Goed voor de thymus. 

Fysieke werking

Deze steen versterkt de bloedsomloop en heeft een versterkende werking op de hartspier. Is goed te gebruiken bij zenuwaandoeningen, hartproblemen, bij verkrampingen (spierpijn, hernia, arthritis, jicht) en werkt verlichtend bij epilepsie en gewrichtspijn. Kunziet edelsteen ondersteunt het immuunsysteem. Kunziet bevat lithium en is in elixervorm helend bij psychische stoornissen en depressies. Helpt het fysieke lichaam herstellen van de gevolgen van emotionele stress.

Algemene informatie

Kunziet is een (half) doorzichtige steen. Dit kristal is in 1902 door edelsteendeskundige G.F. Kunz ontdekt in Californië. Het is een variëteit van de spodumeen-groep, waar ook Hiddeniet (groen Kunziet) toe behoort.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Kunziet edelsteen

Waar wordt Kunziet gevonden?

Madagaskar, Myanmar, Verenigde Staten, Brazilië, Afghanistan 

Kunziet kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Kunziet hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Kunziet edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Kunziet hanger
- Kunziet armband
- Kunziet ketting
- Kunziet knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?