Turkoois

Spirituele werking

Turkoois is een beschermende edelsteen, die evenwicht en balans in het leven brengt. Hij wordt als talisman gebruikt. Naar verluidt verandert hij van kleur wanneer ontrouw dreigt. Turkoois weert het boze en geeft je kracht bij situaties waarin mensen je iets misgunnen.

De steen werkt vooral in op de keelchakra en derde-oogchakra. Hij bevordert spirituele afstemming, is een goede genezer, biest troost aan de geest en welzijn aan het lichaam. Hij bevordert communicatie met de fysieke en spirituele werelden en versterkt de intuïtie en meditatie. Ook verkent hij vorige levens en geeft je inzicht in hoe je 'lot' tot stand komt en hoe dat afhangt van wat je op elke moment doet.

Het is een zuiverende steen die negatieve energie verdrijft, elektromagnetische smog verwijdert en tegen milieuvervuiling beschermt. Op psychisch niveau is turkoois een versterkende steen. Het heft een martelaarshouding of zelfsabotage op. Op geestelijk vlak zorgt de edelsteen turkoois voor innerlijke kalmte en alertheid en bevordert creatieve expressie.

Fysieke werking

Turkoois stimuleert de fysieke en psychische immuunsystemen, herstelt weefsel, ondersteunt de opname van voedingsstoffen en is goed tegen virusinfecties. De edelsteen geneest vooral de ogen; bacteriële oogontstekingen kunnen verholpen worden door Turkoois op het getroffen oog te leggen. De edelsteen is heilzaam in geval van jicht en reumatiek. Het remt ontstekingen, werkt goed tegen virusinfecties, ontgift en verlicht krampen en pijn. Het helpt bij de overgang. Turkoois werkt tegen uitputting en mentale moeheid en is een uitstekende steen bij depressie of paniekaanvallen.

Algemene informatie

Turkoois is een koper aluminium fosfaat in de typische kleur blauw groen. De steen is een zeer efficiënte genezer en beschermer, die sinds mensenheugenis als talisman wordt gebruikt. Ook wordt hij om de blauwe kleur al sinds de oudheid gebruikt in sieraden.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Turkoois

Waar wordt Turkoois gevonden?

Vindplaats: Verenigde Staten, Egypte, Mexico, China, Iran, Peru, Polen, Rusland, Frankrijk, Tibet, Egypte, Afghanistan, Arabië.

Turkoois kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Turkoois hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Turkoois edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Turkoois hanger
- Turkoois armband
- Turkoois ketting
- Turkoois knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

 

Bewuste keuze?