Koper

Spirituele werking

Koper maakt dat je harmonie en balans leert ervaren. Maar ook dat je de liefde en schoonheid in alles om je heen leert ervaren. Werkt vooral op het basischakra, maakt dat je je geaard voelt en maakt ook zelfbewust. Geeft moed, daadkracht. Werkt tevens op het hartchakra. De edelsteen zet aan tot speelse creativiteit. En geeft gevoel voor rechtvaardigheid. 

Fysieke werking

Koper is goed voor het bloed. Activeert het bloed door de magnetiserende uitwisseling die het heeft met de aarde. Hierdoor zeer goed geschikt voor genezingsprocessen. Bevordert zuurstofopname. Koper edelsteen helpt bij krampen, menstruatieklachten, maakt vruchtbaar. Goed voor de lever en de hersenen.

Algemene informatie

Koper is een scheikundig element. Het is een oranje-rood overgangsmetaal dat in ongelegeerde vorm ook als roodkoper bekendstaat.

Waar wordt Koper gevonden?

Duitsland, U.S.A., Australië, Rusland

Koper kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Koper hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Koper edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Koper hanger
- Koper armband
- Koper ketting
- Koper knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?