Zonnesteen

Spirituele werking

Zonnesteen geeft blijheid. Zorgt voor een goed humeur en verscherpt de intuïtie. De zonnesteen helpt je de glans in je leven weer terug te vinden en helpt om voor jezelf te zorgen. Hij reinigt alle chakra's. Deze alchemistische edelsteen brengt een diepe verbinding tot stand met het licht en met de herstellende kracht van de zon tijdens meditaties en in het dagelijks leven. 

Zonnesteen helpt bij het verwijderen van haken en ogen in je emotionele of geestelijke leven. Dit kan veroorzaakt zijn door bezitterige ouders, kinderen of geliefde. Je energie vloeit hierdoor weg. Deze steen helpt je om "nee" te zeggen. Het heft wederzijdse afhankelijkheid op. Hij stimuleert je eigen kracht, onafhankelijkheid en vitaliteit. Helpt bij onzekerheid. In emotioneel opzicht werkt de zonnesteen als een antidepressivum en helpt gevoelens van discriminatie, verwaarlozing of benadeling te ontkoppelen. Zonnesteen verhoogt het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen en helpt je om in overgave, zonder verlegenheid, te leven. De Gaia Christ Zonnesteenbol helpt op het pad van verlichting en zelfrealisatie.

Fysieke werking

Je kunt zonnestenen om je lichaam rangschikken om kraakbeenstoornissen en reumatiek te verhelpen.  Zonnesteen behandelt chronische keelpijn en is goed tegen maagzweren en heft depressies op. Is goed voor je hart, nieren en ogen. De edelsteen werkt in op de tweede chakra.

Algemene informatie

Zonnesteen is een soort Veldspaat met insluitingen die schitteren bij een bepaalde lichtinval op de steen. De allermooiste Zonnesteen komt uit India. Hij is een steen van blijdschap, vitaliteit en kracht.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Zonnesteen

Zonnesteen kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Zonnesteen hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Zonnesteen edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Zonnesteen hanger
- Zonnesteen armband
- Zonnesteen ketting
- Zonnesteen knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Elohim Zonnesteen bol - Gaia Christ
€ 171,00
Bewuste keuze?