Ioliet

Spirituele werking

Ioliet edelsteen is een visioensteen die het derde oog activeert en visualisatie en intuïtief inzicht mogelijk maakt als alle chakra's op een lijn liggen.

Ioliet haalt verschillende hogere Lichtlichamen naar hier. Deze openen bepaalde gaven en doorbreken verstarde patronen van het mentale. Helderziende, helderhorende, gidscontacten/kwaliteiten nemen toe. Ioliet kristal werkt op het vrouwelijk lichaam en de intuïtie. Bij mannen zowel als bij vrouwen. Door deze meer vrouwelijke steen, loopt ook mannelijke energie; zekerheid over je kunnen en je gaven. Maakt vastberaden en moedig! Meer toelaten, ervaren, zonder te willen begrijpen. Ioliet helpt je te worden wie je werkelijk bent, zet angst en wantrouwen om in vertrouwen.

Wanneer bepaalde chakra's je Hogere Lichtlichamen nog niet toelaten door bijvoorbeeld: ja maar- reacties en te weinig vertrouwen en te weinig contact met je innerlijk kind, dan kun je van Ioliet edelsteen een zonnetje leggen op een bepaald chakra, bijvoorbeeld op je zonnevlecht en voorhoofd. Of er een elixer van maken door enkele steentjes in een kan water te leggen en dit te drinken. Ioliet helpt de hogere chakra's te openen; je voorhoofd- en keelchakra op de hoogste trilling te brengen. (draag eventueel oorbellen ook hiervan, helpt goed!) Ioliet kristal heeft een sprankelende, blijmakende energie.

Op je keel- en het voorhoofdchakra kan Ioliet helpen bij het doorbreken van patronen, zodat je met je hogere kwaliteiten en gaven naar buiten toe kunt komen. Je kunt Ioliet op je keelchakra leggen of dragen. Doe dit eventueel in combinatie met ioliet-elixer op je voeten te smeren (in een olie) om de hogere en lagere chakra's uit te lijnen met elkaar. Om je te helpen je kwaliteiten ook neer te kunnen zetten, jezelf uit te drukken en hierbij te genieten. (innerlijk kind)

Fysieke werking

Ioliet vermindert de opslag van vet in het lichaam, verzacht het effect van alcohol en ondersteunt de ontgiftende werking van de lever. Deze edelsteen is goed bij malaria en koorts, helpt de hypofyse, de neusbijholten en het ademhalingsstelsel en verlicht migraine. Ook doodt Ioliet kristal bacteriën. Goed te gebruiken bij astma, bronchitis, hyperventilatie en andere longaandoeningen.

Algemene informatie

Ioliet of watersaffier is een visioensteen die het derde oog activeert en visualisatie en intuïtief inzicht mogelijk maakt als alle chakra's op een lijn liggen. Wordt gebruikt door Sjamanen bij ceremonien en helpt bij het reizen buiten het lichaam.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Ioliet edelsteen

Waar wordt Ioliet gevonden?

Verenigde Staten

Ioliet kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Ioliet hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Ioliet edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Ioliet hanger
- Ioliet armband
- Ioliet ketting
- Ioliet knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?