Parel

Spirituele werking

Parel brengt je warmte, zachtheid en verbinding en maakt het hoogste liefdeswezen in je wakker! Heeft een zuiverende werking op lichaam, ziel en geest. Parel stimuleert eigenschappen als eerlijkheid, integriteit, begrip, inzicht en acceptatie (van jezelf en anderen). Hij effent de weg naar wijsheid en zorgt voor tevredenheid. De edelsteen helpt stress en negatieve emoties zoals boosheid en schuld te absorberen om zo een groot verdriet weg te nemen. Hij zorgt voor een heldere geest, concentratie en focus en helpt mentale ruis en afleidende gedachten te verminderen. Parel bevordert spirituele groei en transformatie en zorgt voor begeleiding hierbij doordat het contact helpt maken met gidsen, hogere energieën en kennisbronnen. Hij stimuleert de innerlijke groei en het besef van onze unieke mogelijkheden.

Fysieke werking

Parel heeft een positieve werking op het gehele buikgebied. Maagklachten worden verminderd, de functie van de milt wordt gestimuleerd en de opname van calcium bevorderd waardoor tandbederf en ontkalking wordt tegen gegaan. Parel helpt ook bij steeds terugkerende hoofdpijnen, vooral als ze een oorzaak in het spijsverteringskanaal hebben. De edelsteen werkt over het algemeen sterkend op het zenuw- en spiersysteem. Hij maakt gewrichten losser, werkt tegen lage rugpijn en helpt bij reumapijnen. Parel heeft een gunstige invloed op de zwangerschap & borstvoeding. Hij laat de huid glanzen en werkt verkoelend in de zomer.

Algemene informatie

Parel is het vormsel van zoetwater-oesters. De parel ontstaat door een parasiet of zandkorrel in de schelp. De inkapseling van de indringer zorgt uiteindelijk voor de parel. Parel staat symbool voor zuiverheid, liefde en geluk!

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Parel

Waar wordt Parel gevonden?

Japan, China, Tahiti

Parel kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Parel ketting, hanger of sieraden

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Parel edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Parel hanger
- Parel armband
- Parel ketting
- Parel knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?