Rhodoniet

Spirituele werking

Rhodoniet edelsteen leert je beide kanten van een situatie te zien en maakt je begripvoller en vergevingsgezind. Heft emotionele blokkades, stressgevoelens en paniek op en leert je van jezelf te houden. Rhodoniet kristal stabiliseert emoties, voedt liefde en brengt yin en yang in evenwicht. Het kristal reinigt en activeert het hart en hartchakra. Rhodoniet geeft ondersteunende energie aan de ziel en is weldadig in gevallen van emotionele zelfvernietiging, wederzijdse afhankelijkheid en mishandeling. Rhodoniet kristal kan worden gebruikt om beledigingen af te ketsen en wraak te voorkomen. Bevordert kalmte in gevaarlijke of verwarrende situaties en brengt fysieke en geestelijke energieën met elkaar in evenwicht, waardoor het zelfvertrouwen toeneemt. 

Fysieke werking

Rhodoniet edelsteen kalmeert bij heftige emoties en psychische verwarring. Een goede steen voor schrikachtige en overgevoelige mensen. Rhodoniet ondersteunt ook gevoelige en verlegen mensen die moeilijk voor zichzelf kunnen opkomen. Verder geneest Rhodoniet wonden en kan het littekens verminderen, verlicht insectenbeten en stimuleert de vruchtbaarheid. Rhodoniet is ook goed in te zetten bij emfyseem, artritis, ontsteking van gewrichten, auto-immuunziekten, maagzweren, MS en de ziekte van Parkinson. Hij helpt bij geestelijke vermoeidheid en ondersteunt het geheugen.

Algemene informatie

Rhodoniet edelsteen is roze met zwarte vlekken en adertjes (dendrieten). Zowel de roze kleur als het zwart van de dendrieten is te danken aan het element mangaan.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Rhodoniet edelsteen

Waar wordt Rhodoniet gevonden?

Rusland, Zweden, Duitsland, Mexico, Brazilië, Spanje

Rhodoniet kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Rhodoniet hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Rhodoniet edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Rhodoniet hanger
- Rhodoniet armband
- Rhodoniet ketting
- Rhodoniet knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Rhodoniet bol - incl. bolhouder
€ 104,00
Rhodoniet handsteen

Rhodoniet handsteen

ca. 65-90 gram
€ 12,50
Rhodoniet  hanger
€ 9,00
Rhodoniet handsteen

Rhodoniet handsteen

ca. 100-160 gram
€ 17,50
Bewuste keuze?