13 dimensionaal geactiveerde Rhodoniet bij liefdespijn, angst, trauma, conflicten, Lichtwezen worden

Aarding hartchakra in de zijnsstaat

De roze/rode/zwarte kleur van deze Elohim Rhodoniet werkt op het hartchakra en aardt het hartchakra in de Zijnsstaat en diepe belichaamde rust. Rhodoniet helpt eigenliefde en vergeving te bevorderen. Diep verstopte emotionele wonden en littekens uit het verleden worden geheeld waardoor je de onvoorwaardelijke Liefde van je Oorsprong dieper in je lichaam kunt belichamen. Je zult minder geprikkeld op elkaar reageren en er ontstaat meer afstemming, harmonie, rust evenwicht, gronding en vriendelijkheid. Reactiviteit vermindert aanzienlijk. 

Rhodoniet activeert het hartchakra en geheelde, mooie verbindingen met je omgeving.

Hij helpt je om het hoofd koel te houden in stressvolle, angstige of bedreigende situaties. Ook  bij ruzies en conflicten. Elohim Rhodoniet ondersteunt om opgekropte emoties los te laten en verzacht littekens zowel op geestelijk, emotioneel en fysiek niveau. Hij vermindert wrok en haat gevoelens en werkt kalmerend bij ergernissen, verwarring, paniek en angsten.

Elohim Rhodoniet vermindert de zelfvernietigingsdrang, helpt tegen verslavingen en woede-uitbarstingen

Rhodoniet edelsteen helpt je om opgekropte emoties los te laten en verzacht littekens zowel als op geestelijk, emotioneel en fysiek niveau. Hij vermindert wrok, kritiek en haat gevoelens en werkt kalmerend bij ergernissen, verwarring, paniek en angsten. Elohim Rhodoniet vermindert de zelfvernietigingsdrang, helpt tegen verslavingen en woede-uitbarstingen.

Informatie over de betekenis en werking van Rhodoniet in het algemeen

Spirituele werking van Rhodoniet

Rhodoniet edelsteen leert je beide kanten van een situatie te zien. Heft emotionele blokkades, stressgevoelens en paniek op en leert je van jezelf te houden. Rhodoniet kristal stabiliseert emoties, voedt liefde en brengt yin yang in evenwicht. Het kristal reinigt en activeert het hart en hartchakra. Rhodoniet geeft ondersteunende energie aan de ziel en is weldadig in gevallen van emotionele zelfvernietiging, wederzijdse afhankelijkheid en mishandeling. Rhodoniet kristal kan worden gebruikt om beledigingen af te ketsen en wraak te voorkomen.

Fysieke werking van Rhodoniet

Rhodoniet edelsteen kalmeert bij heftige emoties en psychische verwarring. Een goede steen voor schrikachtige en overgevoelige mensen. Rhodoniet ondersteunt ook gevoelige en verlegen mensen die moeilijk voor zichzelf kunnen opkomen. Verder geneest Rhodoniet fysieke wonden en stimuleert verzoening en vruchtbaarheid. Rhodoniet is ook goed in te zetten bij emfyseem, artritis, ontsteking van gewrichten, auto-immuunziekten, maagzweren, MS en de ziekte van Parkinson. Hij helpt bij geestelijke vermoeidheid en ondersteunt het geheugen. Hij ondersteunt de maag, gal, bloedsomloop en het auto/immuunsysteem.

Vindplaats van Rhodoniet

Rusland, Zweden, Duitsland, Mexico, Brazilië, Spanje

Kleur van Rhodoniet

roze, rood

Algemene informatie

Rhodoniet edelsteen is roze met zwarte vlekken en adertjes (dendrieten). Zowel de roze kleur als het zwart van de dendrieten is te danken aan het element mangaan.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Rhodoniet edelsteen

Waar wordt Rhodoniet gevonden?

Rusland, Zweden, Duitsland, Mexico, Brazilië, Spanje

Rhodoniet kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

 

Bewuste keuze?