Pietersiet

Spirituele werking

Pietersiet edelsteen is een verbinder tussen ons alledaags bewustzijn en het spirituele en laat ons er aan herinneren dat we spirituele wezens zijn op een menselijke reis. Pietersiet kristal heeft een krachtige werking op het fysieke lichaam tijdens beweeglijke meditaties en geeft snel toegang tot een zeer hoge staat van bewustzijn.Maakt spirituele reizen met doel om de Akasha-kronieken te lezen gemakkelijker door aarding in het etherische lichaam. Hij verbindt je met je eigen innerlijke leiding, geeft evenwicht en helpt om je eigen waarheid te volgen. Het verbindt je met je eigen innerlijke leiding, geeft evenwicht en helpt je om je eigen waarheid te volgen i.p.v. je hoofd. Pietersiet edelsteen zorgt voor innerlijk stabiliteit in drukke tijden. Hij helpt je om je te bevrijden van opgelegde overtuigingen en onderdrukte gevoelens. Zorgt voor wilskracht en bevrijding van geloften die je in vorige levens zijn gedaan hebt. Een goede hulp bij het oplossen van onderdrukte gevoelens en conflicten.

Fysieke werking

Pietersiet edelsteen stimuleert de hypofyse en zorgt voor evenwicht in het endocriene stelsel en voor de productie van hormonen die de stofwisseling, de bloeddruk, de groei, seks en temperatuur regelen. Werkt goed bij opvliegers en bij uitputting. Werkt positief op de maag, darmen, lever, blaas, longen, benen en voeten. Huiduitslag en allergieën nemen af door het drinken van een elixer van deze steen.Verbetert de coördinatie bij een wankel evenwicht en duizeligheid. Daarnaast goed te gebruiken bij studie en examens omdat Pietersiet de concentratie bevordert en de verwerking van informatie versnelt.

Algemene informatie

Een steensoort die in 1962 door Sid Pieters werd ontdekt in Namibië

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Pietersiet edelsteen

Waar wordt Pietersiet gevonden?

Namibië, China

Pietersiet kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Pietersiet hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Pietersiet edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Pietersiet hanger
- Pietersiet armband
- Pietersiet ketting
- Pietersiet knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?