Onyx

Spirituele werking

Onyx edelsteen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen op moeilijke momenten of in moeilijke omstandigheden. Onyx is een goede hulp bij het gemakkelijker centreren van je energie. Onyx leert je om standvastig en volhardend te zijn, om je lot in eigen handen te nemen en niet in piekeren te blijven hangen. Dit kristal geeft je zelfvertrouwen en maakt dat je je in je omgeving prettig en op je gemak voelt. Ook een goede steen in tijden van stress. Onyx kristal brengt het hoofd tot rust en geeft structuur en richting aan. Mensen die erg in zichzelf gekeerd en opvliegerig zijn zullen met Onyx toegankelijker worden. De communicatie verloopt soepeler omdat het uiten van emoties eenvoudiger wordt. Voor een zwarte steen is Onyx een hele zachte en lieve steen. Hij zal je situaties leren te accepteren zoals ze zijn en je horizon verruimen. Onyx heeft de eigenschap herinneringen vast te houden. Als je een stuk Onyx vasthoudt leidt hij je aandacht naar de plek van een vroegere verwonding of trauma uit een vorig leven, wat jou in dit leven beïnvloed. Onyx edelsteen herkent en integreert tegenstellingen in jezelf en geneest oud verdriet. Het kristal werkt geestelijk versterkend en verlicht zorgen en angsten. Hij leert je om wijze beslissingen te nemen. Geeft zo meer stabiliteit en zelfbeheersing. Het is een goed steen voor idealisten en hoogvliegers omdat hij praktisch maakt.

Fysieke werking

Onyx edelsteen is weldadig voor het gebit, de botten, het beenmerg, het verteringssysteem, zoals maag, darmen, gal en de lever. Hij geeft meer lucht en ruimte op het borstgebied bij intens verdriet. Verder is de Onyx een reinigende steen, het is goed bij aambeien. Bij huidproblemen, zoals puistjes, acne of eczeem en haaruitval kan men naast het dragen van de steen ook het water ervan drinken of de huid ermee deppen. Onyx kristal werkt op het gehoor, de botten, het beenmerg, de zenuwen, bloedstoornissen en de voeten. Helpt tegen oorsuizen en werkt in op het evenwichtsorgaan.

Algemene informatie

Onyx is een Chalcedoon variant met witte en zwarte banden. De steen is doorschijnend met een matte tot zijdeglans.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Onyx edelsteen

Waar wordt Onyx gevonden?

Zuid-Afrika, Italië, Mexico, Brazilië, Rusland, Verenigde Staten, Pakistan, India

Onyx kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Onyx hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Onyx edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Onyx hanger
- Onyx armband
- Onyx ketting
- Onyx knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?