Soorten edelstenen, kristallen en hun betekenis

Hieronder staat het overzicht van alle verschillende soorten edelstenen en kristallen die wij verkopen. Je vindt er de edelsteen namen, werking en spirituele betekenis. Klik op de naam van edelsteen om te lezen over de eigenschappen en werking van de soort.

 

Agaat

Agaat

Agaat heeft een geneeskrachtige werking, zo werkt het kalmerend, troostend. Agaat werkt tegen pijn en doofheid. Agaten versterken het hart en de vitaliteit.
Amazoniet

Amazoniet

Amazoniet heeft een harmoniserende werking bij stemmingswisselingen en helpt het heft in eigen handen te nemen. Verzachtende werking op hartepijn en menstruatieproblemen.
amethist

Amethist

De amethist werkt goed bij teveel in het hoofd zitten, verstrooidheid, hoofdpijn, nek- en schouderpijn, geeft kalmte, inspiratie voorhoofd en kruinchakra. Een edelsteen voor de spirituele ontwikkeling.
Ametrien

Ametrien

Ametrien verbindt innerlijke rust met activiteit en dynamiek. Rustgevende werking, geeft reiniging op cellulair niveau.
Apatiet

Apatiet

Apatiet werkt als een scheidingsvlak tussen bewustzijn en materie. Op die manier bevordert de edelsteen een menslievende houding. Gebruik Apatiet voor healing en het vergroten van kennis.
Apofylliet

Apofylliet

Apofylliet edelsteen is een zeer efficiënte geleider van energie en drager van de Akasha kronieken. Hij maakt astraal reizen en toegang tot de toekomst mogelijk.
Aquamarijn

Aquamarijn

Aquamarijn edelsteen beschermt de aura, brengt chakra´s op een lijn, versterkt spirituele groei, vooruitziendheid, innerlijk weten en helderziendheid.
Aragoniet

Aragoniet

Aragoniet edelsteen geeft een heerlijk gevoel van rust en het brengt je in verbinding met de innerlijke krachtbron. Aragoniet is sterk verbonden met Moeder Aarde.
Aventurijn

Aventurijn

Aventurijn edelsteen beschermt tegen straling, is een trooster en genezer van het hart en brengt harmonie. Aventurijn heeft een positieve en herstellende werking op emoties.
Barnsteen

Barnsteen

Barnsteen opent voor innerlijke bewustwording en heeft een verdiepende werking op meditaties. Hij brengt de boodschap dat het leven in wezen vol zon en warmte is en neemt daarmee onze angsten weg.
Bergkristal

Bergkristal

Bergkristal edelsteen stimuleert de ontwikkeling van gaven. Helderheid van ''zien'' en ''weten''. Hij herstelt stoornissen in de energievelden van de aura en zuivert de omgeving.
Calciet

Calciet

Calciet edelsteen is een krachtige versterker en reiniger van energie. Hij verwijdert stagnerende energie, versnelt ontwikkeling en groei, zorgt er voor dat ideeën worden omgezet in daden en vergroot het zelfvertrouwen.
carneool

Carneool

Carneool edelsteen is een aardende, stabiliserende, vitaliserende, motiverende edelsteen. Hij laat je op het psychische vlak de kringloop van het leven accepteren en heft zo de angst voor de dood op.
Celestien

Celestien

Celestien edelsteen brengt de verbinding tot stand met de straal van zacht-blauwe engelen en de walvismatrix. Celestien trekt voorspoed, vreugde en geluk aan.
Chalcedoon

Chalcedoon

Chalcedoon edelsteen heeft een sterke invloed op de communicatie. Zowel op het vermogen om te luisteren als op de welbespraaktheid, diplomatie en het taalvermogen.
Chiastoliet

Chiastoliet

Chiastoliet edelsteen kan onenigheid in harmonie veranderen. Deze creatieve steen heeft de kracht om negatieve gedachten en gevoelens te verdrijven en helpt problemen op te lossen.
Chrysocolla

Chrysocolla

Chrysocolla edelsteen heeft een kalmerende, ondersteunende maar ook activerende werking. Hij maakt evenwichtig, reinigt de chakra's en voorziet ze van nieuwe energie.
Chrysopraas

Chrysopraas

Chrysopraas edelsteen roept een meditatief gevoel op; laat je weer een deel van het Goddelijk geheel voelen. Geeft een gevoel van vertrouwen en veiligheid.
Citrien

Citrien

Citrien is een zonnige en verwarmende edelsteen. De steen bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit, extraversie en stimuleert zelfverwezelijking.
cyaniet

Cyaniet

Cyaniet edelsteen heeft een kalmerende werking, stimuleert paranormale vermogens, zorgt voor een integere spirituele houding en versterkt de intuïtie.
Danburiet

Danburiet

Danburiet edelsteen heeft een heel zuivere trilling die een verbinding kan leggen met het engelenrijk. Hij vereffent het pad dat voor u ligt en laat de ziel een nieuwe richting inslaan.
fluoriet

Fluoriet

Fluoriet edelsteen is een kristal dat het vrouwelijke en het mannelijke met elkaar verbindt. Fluoriet edelsteen is een beschermende en emotioneel stabiliserende edelsteen.
Girasol

Girasol

De mysterieuze girasol / gyrasol kristal draagt een bijzonder zachte maar ook hoge lichttrilling en heeft daardoor een sterk helende werking als het gaat om je weer één en compleet te voelen.
Goudsteen

Goudsteen

Goudsteen heeft een sterk helende werking. Hij heeft een opbeurende werking en stimuleert een positieve kijk op het leven. Hierdoor een uitstekende steen voor depressies.
granaat

Granaat

Granaat edelsteen helpt verder te kijken dan de eigen horizon. Hij schenkt moed, hoop, doorzettingsvermogen en optimisme (ook) in moeilijke situaties.
heliotroop

Heliotroop

Heliotroop edelsteen brengt Christuslicht in je lichaam en aarding en kan dus ook jezelf verankeren. Stimuleert je voorbij de ik oppasser vanuit het Wij gevoel te leven.
hematiet

Hematiet

Hematiet edelsteen is erg krachtig. Hij kan timide personen ondersteunen, daarnaast zelfrespect, zelfvertrouwen, wilskracht en overlevingsdrang vergroten.
Hemimorfiet

Hemimorfiet

Hemimorfiet is een edelsteen voor nieuw begin en rijkdom. Hij bevordert innerlijke kracht, balans, zelf ontplooiing en helpt je om je capaciteiten optimaal te benutten.
Herkimer Diamant

Herkimer diamant

Herkimer diamant edelsteen is een krachtige healer. Hij activeert de lichtlichamen, heelt vorige levens en bevordert de doorstroming van goddelijke energie.
Indigoliet

Indigoliet

Indigoliet edelsteen (blauwe toermalijn) brengt kalmte en helpt bij het vinden van je eigen spirituele weg. Hij helpt om onverwerkte emoties uit de jeugd of vorige levens op te lossen.
Jade

Jade

Jade edelsteen is een symbool van zuiverheid en sereniteit. Hij beschermt tegen letsel, heeft een kalmerende werking en geeft harmonie bij negatieve emoties of gedachten.
Jaspis

Jaspis

Jaspis edelsteen staat bekend als de hoogste voeder. Jaspis helpt mensen met een zwakke aarding om beter te kunnen gronden (Nieuwetijds kinderen).
kunziet

Kunziet

Kunziet is een zeer spirituele edelsteen met een heel hoge trilling. Hij laat het hartcentrum ontwaken en zorgt voor liefdevolle gedachten en communicatie.
Labradoriet

Labradoriet

Labradoriet is een mystieke en beschermende edelsteen. Hij reinigt de aura en helpt connectie te maken met je intuïtie, gidsen, universele energieën en vorige levens.
Lapis lazuli

Lapis lazuli

Lapis Lazuli edelsteen, de zienerssteen van het oude Egypte, harmoniseert spirituele, geestelijke, emotionele en fysieke niveaus met elkaar.
Larimar

Larimar

Larimar edelsteen is een steen die de vreedzame uitstraling van de zachtblauwe Straal doorgeeft. Het kristal dient een uniek doel: het is verbonden is met Atlantis
Lepidoliet

Lepidoliet

Lepidoliet edelsteen maakt je bewust van de kosmos en heeft toegang tot de Akasha-kronieken. Hij verjaagt negativisme en stemmingswisselingen, verlicht hooikoorts en slaapstoornissen.
Maansteen

Maansteen

Maansteen heeft een kalmerende werking op emoties en overdreven reacties op situaties. Hij is sterk verbonden met de maan en met intuïtie en hij leert ons dat alles deel uitmaakt van een cyclus van verandering.
Magnesiet

Magnesiet

Magnesiet edelsteen zorgt voor een diepe vrede bij het mediteren. Versterkt ook de visualisatie en verbeelding. Magnesiet opent het hartchakra en stimuleert innige liefde voor jezelf.
Magnetiet

Magnetiet

Magnetiet edelsteen is een magnetische, aardende steen en kan helpen omgekeerde energiestromen weer in balans zetten en de chakra's en lichtlichamen op één lijn zetten.
Malachiet

Malachiet

Malachiet is een krachtige maar ook giftige! edelsteen. En mag om die rede alleen in gepolijste vorm gebruikt worden. Hij neemt gemakkelijk vervuilende energieën in zich op.
Melkkwarts

Melkkwarts

Melkkwarts heeft een ondersteunende werking bij het leren van lessen en helpt te ontdoen van grote verantwoordelijkheden en beperkingen. Martelaarschap en slachtofferschap leert hij beëindigen.
Merliniet

Merliniet

Merliniet edelsteen brengt weer magie in jouw bestaan. Hij bevat de kennis van sjamanen, alchemisten en magiërs en brengt je in contact met ongeziene werelden
Obsidiaan

Obsidiaan

Obsidiaan edelsteen gaat voor de waarheid, werkt direct en met kracht. Versterkt de doelgerichtheid van de Ziel en verankert de geest in het lichaam. Laat zien waar de kern van het probleem ligt.
Onyx

Onyx

Onyx edelsteen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen op moeilijke momenten. Een goed steen voor idealisten en hoogvliegers omdat hij praktisch maakt.
Opaal

Opaal

Opaal is een absorberende en weerkaatsende edelsteen. Hij pakt gedachten en gevoelens op en stuurt ze terug naar hun bron. Leert je dat dat wat je uitzendt ook weer terugkeert naar je.
Olivijn

Peridot (Olivijn)

Olivijn is een beschermende edelsteen voor de aura. Hij verwijdert en neutraliseert vergiften op alle niveau's en opent, reinigt en activeert de hart en zonnevlecht chakra's.
Pietersiet

Pietersiet

Pietersiet edelsteen is een verbinder tussen ons alledaags bewustzijn en het spirituele. Laat ons er aan herinneren dat we spirituele wezens zijn op een menselijke reis.
Pyriet

Pyriet

Pyriet edelsteen geeft meer zelfvertrouwen, daadkracht, concentratie en sterkt het zenuwstelsel. Hij wakkert de durf aan om te laten zien wie je bent. Je voelt dat je er volledig mag zijn.
Rhodochrosiet

Rhodochrosiet

Rhodochrosiet edelsteen geeft universele liefde en helpt bij het aantrekken van liefdesrelaties. In het bijzonder kan hij ingezet worden voor genezing bij seksueel misbruik.
Rhodoniet

Rhodoniet

Rhodoniet edelsteen heft emotionele blokkades en paniek op. Hij leert je beide kanten van een situatie laten zien en helpt om beledigingen af te ketsen en wraak te voorkomen.
Robijn

Robijn

Robijn edelsteen schept evenwicht in het hart. Hij brengt positieve dromen, duidelijke visualisaties en leiderschap, wakkert enthousiasme en trekt seksuele activiteit aan.
Rookkwarts

Rookkwarts

Rookkwarts edelsteen is een van de belangrijkste aardingsstenen. Het versterkt praktische zin en georganiseerdheid en zorgt voor scherpe inzichten.
rozenkwarts

Rozenkwarts

Rozenkwarts edelsteen staat voor onvoorwaardelijke liefde en geborgenheid. Hij helpt je om van jezelf te houden en dicht bij jezelf te blijven. Ideale geboortegeschenk.
rutielkwarts

Rutielkwarts

Rutielkwarts edelsteen verlicht de ziel en bevordert spirituele groei. Helpt bij het nemen van een eigen levensruimte en geeft inzicht in zielenlessen en het plan voor dit leven.
Saffier

Saffier

Saffier staat bekend als de steen van wijsheid en trouwe liefde. Hij geeft gemoedsrust en heeft een harmonieuze werking op het fysieke, geestelijke en spirituele vlak.
Seleniet

Seleniet

Seleniet is een nieuwetijdsteen. Hij heeft de werking om engelenenergie in de persoonlijkheid te aarden. Hij versterkt het engelenbewustzijn en geeft toegang tot hogere leiding.
Septarie

Septarie

Septarie moedigt aan om voor de aarde te zorgen en verbindt je met de energie van het Deva's en Natuurwezen rijk. Hij heeft een ondersteunende werking bij het verwezenlijken van ideeën, maakt je creativiteit concreet.
Smaragd

Smaragd

Smaragd is ook bekend als "de steen van succesvolle liefde". Hij versterkt eenheid en partnerschap en bevordert vriendschap. Hij opent het hartchakra en heeft een kalmerende werking op emoties.
Sodaliet

Sodaliet

Sodaliet edelsteen brengt inzicht en intuïtie.
Helpt je om trouw te blijven aan jezelf. Ook bij gevoeligheid voor elektrotechnische smog, sick-building syndrome.
Sugeliet

Sugeliet

Sugeliet edelsteen is een liefdessteen die de purperen stralingsenergie naar de aarde brengt. Hij helpt je om antwoorden te vinden op grote levensvragen zoals "Waarom ben ik hier?"
Tijgerijzer

Tijgerijzer

Tijgerijzer is een echte krachtsteen. Deze edelsteen brengt aarding, vitaliteit en pragmatisme. Ook haalt hij aangeboren creatieve en artistieke talenten naar boven.
Tijgeroog

Tijgeroog

Tijgeroog is een beschermende steen die vroeger als talisman werd gedragen. Hij weert kwade wensen en vervloekingen. De edelsteen helpt je zien wat je echt nodig hebt.
Toermalijn

Toermalijn

Toermalijn is een sjamaansteen. De meest bekende toermalijn is de zwarte toermalijn, die vaak wordt aangeraden tegen straling. Toermalijn aardt spirituele energie.
Topaas

Topaas

Topaas staat bekend als een steen van liefde en voorspoed. De edelsteen geeft je grenzeloze moed, en helpt je om twijfel en onzekerheid te overwinnen.
turkoois

Turkoois

Turkoois is een beschermende edelsteen, een talisman. Naar verluidt verandert hij van kleur wanneer ontrouw dregt. Ook geeft hij je inzicht in hoe je 'lot' tot stand komt.
Unakiet

Unakiet

Unakiet brengt emoties in evenwicht met spiritualiteit. Hij heeft een voorspellende werking bij helderziendheid en brengt inzichten uit het verleden.
Valkenoog

Valkenoog

Valkenoog edelsteen is kalmerend en vermindert stress en nervositeit. Is goed voor mensen die overdreven bang, opvliegend of fobisch zijn.
Versteend hout

Versteend hout

Versteend hout stimuleert het gevoel van één zijn met de Eeuwigheid. Hij heeft een stabiliserende werking, maakt evenwichtig en brengt oer-basis-rust op alle lagen.
Vuursteen

Vuursteen

De edelsteen Vuursteen brengt rust in je hoofd en trouw aan jezelf. Gaat voorbij alle voors en tegens vanuit de mind. De juiste keuze volgt vanzelf.
zinkblende

Zinkblende

De edelsteen Zinkblende (Sfaleriet) maakt sterkt en zorgt er voor dat je het leven weer aan kunt. Hij balanceert de chakra's, met name wanneer de onderste te weinig actief zijn.
Zonnesteen

Zonnesteen

Elohim Zonnesteen geeft blijheid. Zorgt voor een goed humeur en verscherpt de intuitie. De zonnesteen heeft een stimulerende werking om de glans in je leven weer terug te vinden.
Zwarte toermalijn

Zwarte toermalijn

Zwarte Toermalijn voert negatieve energie af, reinigt en balanceert alle chakra's en vormt een beschermend schild om het lichaam, waardoor de aura beschermt is tegen te veel prikkels.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?