Rozenkwarts

Spirituele werking

Rozenkwarts staat voor onvoorwaardelijke liefde, zachtheid en geborgenheid. Daarom is deze steen het ideale geboortegeschenk. Rozenkwarts helpt het kindje om zich thuis en welkom te voelen op aarde. Rozenkwarts is ook geschikt als begeleider van kinderen op hun weg, met name als ze liefde en genegenheid te kort komen. Ook voor volwassenen is rozenkwarts een geweldige steen; hij ondersteunt je om van jezelf te houden, dicht bij jezelf te blijven en jezelf centraal te stellen. Hij heelt stukken van je kindertijd en versterkt positieve affirmaties. Leg rozenkwart bij je bed of in de relatiehoek van je woning om liefde en romantiek aan te trekken of om harmonie en liefde te herstellen in bestaande relaties. De rozenkwarts ondersteunt ook creatieve mensen om hun creativiteit vrij te laten stromen, waardoor de mooiste dingen ontstaan. Rozenkwarts heeft een kalmerende werking en helpt bij trauma's en heimwee. Hij lost spanningen en stress op, gaat woede en wrok tegen. Verdrijft angst en wantrouwen en heft verlegenheid op. Rozenkwarts edelsteen bevrijdt onderdrukte emoties en verdriet.

Fysieke werking

Rozenkwarts heeft een sterk ontgiftende werking op de lever en de nieren en ontlast op deze manier de stofwisseling. Ook problemen met de doorstroming van het bloed en het hart worden door rozenkwarts verlicht. Hij stimuleert de doorbloeding van het weefsel, versterkt de geslachtsorganen, helpt bij seksuele problemen en is bevorderlijk voor de vruchtbaarheid. Hij is ook goed te gebruiken tijdens de midden-periode van zwangerschap. Rozenkwarts edelsteen helpt bij de ziekte van Alzheimer, Parkinson en dementie. Ook helpt hij bij duizeligheid en heimwee en is het een zachte steen voor kinderen of volwassenen met ADHD. De edelsteen of elixir verzacht brandwonden en blaren en maakt het uiterlijk glad.

Algemene informatie

Rozenkwarts edelsteen is een lid van de kwartsfamilie. Het is een siliciumdioxide met een hardheid van 7. Het heeft een hexagonaal kristalstelsel en komt meestal in massieve vorm voor, maar groeit soms in clusters van kleine prismatische kristallen.De naam verwijst naar de kleur die van heel lichtroze tot diep roodachtig roze loopt. Het kristal kan doorschijnend tot transparant zijn. Het komt voor in alle formaten.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment van Rozenkwarts

Waar wordt Rozenkwarts gevonden?

Brazilië, Madagaskar, de Verenigde Staten in South Dakota, Zuid-Afrika.

Rozenkwarts kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Rozenkwarts ketting, hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Rozenkwarts edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Rozenkwarts hanger
- Rozenkwarts armband
- Rozenkwarts ketting
- Rozenkwarts knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Rozenkwarts sculptuur

Rozenkwarts sculptuur

ca 6 x 9 x 15 cm
€ 208,90
Rozenkwarts bol

Rozenkwarts bol

ca. Ø 9 cm
€ 124,00
Rozenkwarts bol

Rozenkwarts bol

ca. Ø 8 cm
€ 100,00
Rozenkwarts bol

Rozenkwarts bol

ca. Ø 9,5 cm
€ 139,00
Bewuste keuze?