Calciet

Spirituele werking

Calciet edelsteen is een krachtige versterker en reiniger van energie. Reinigt de chakra's en brengt deze in balans. Verwijdert stagnerende energie in het lichaam en versnelt de ontwikkeling en (spirituele) groei. Het geeft hoop en helpt om op alle niveaus het energieniveau te verhogen. Trekt overvloed aan. Op psychisch niveau verbindt Calciet de emoties met het intellect en creëert zodoende emotionele intelligentie. Op het geestelijk vlak kalmeert hij de geest, schenkt hij innerlijke rust, zorgt voor onderscheidingsvermogen en versterkt het geheugen. Calciet zorgt er voor dat ideeën worden omgezet in daden, bevordert zelfstandigheid, verlicht emotionele stress en vergroot het zelfvertrouwen. In een ruimte geplaatst verwijdert het negatieve energieën en verhoogt het energieniveau.

Fysieke werking

Calciet edelsteen verlicht darm- en huidziekten, misselijkheid, stimuleert bloedstolling en bevordert weefselherstel. Hij reinigt de uitscheidende organen, bevordert calciumopname in de botten en versterkt zo het skelet en de gewrichten. Ook bevordert Calciet edelsteen de groei bij kleine kinderen. Het immuunsysteem heeft baat bij calciet. Calciet kristalwater heeft een helende werking op de huid, wratten, wonden e.d.

Blauwe Calciet

Bevordert communicatie, keelchakra kristal, ontspant, kalmeert, verlaagt de bloeddruk, neemt pijn weg. Laat angst verdwijnen, lost negatieve emoties op en ondersteunt de schildklier.

Groene Calciet

Herstelt het evenwicht in de geest. Opheffing starre overtuigingen. Stimuleert het immuunsysteem en ontdoet het lichaam van bacteriële infecties. Helpt los te laten wat vertrouwd maar niet langer nuttig is.

Oranje/gele Calciet

Sterk energetisch, reinigend voor lagere chakra’s. Emotionele balans, verjaagt angst en overwint depressies, speels, blij, warmte voor jezelf. Tweede chakra.

Gouden Calciet

Goed voor meditaties en zo af te kunnen stemmen op hogere niveaus. Aardt deze hogere geestelijke energieën in het fysieke lichaam. Zonnevlecht/

Rode Calciet

Sterk aardend, vuurkracht, passie en joy belichamen. Bevordert open contact en communicatie vanuit de buik. Lost diepere emotionele blokkades en stagnerende energie op. Speelsheid. Verbinding met de Bron. Basischakra.

Mangano Calciet

Mangano Calciet werkt fysiek en emotioneel sterk in op het hart. Het helpt omgaan met verdriet en trauma’s en heelt je innerlijk kind. Mangano Calciet helpt je om jezelf te accepteren. Hij geeft vertrouwen in jezelf en in de toekomst. Hartchakra.

Honing Calciet

Bevordert een zekere en optimistische levenshouding. Honing Calciet stimuleert zich meer te verlaten op het eigen gevoel. Zonnevlechtchakra.
Fysiek stimuleert honing Calciet de spijsvertering, stofwisseling en uitscheiding.

Helder Calciet/dubbelspaat Calciet

Helder Calciet wordt ook wel dubbelspaat genoemd vanwege de dubbele breking van het licht. Het  is een krachtige ontgifter, reinigt alle chakra,s en brengt ze op één lijn. Dubbelspaat Calciet brengt veranderingen teweeg, zorgt voor genezing van de ziel, geeft nieuwe kracht en het opent en verheldert de innerlijke en uitwendige ogen. Dubbelspaat Calciet werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust.

Algemene informatie

Is een veel voorkomend kristal. Behoort tot de carbonaten en heeft een wat wasachtig uiterlijk. Calciet is een krachtige versterker en reiniger van energie.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Calciet edelsteen

Waar wordt Calciet gevonden?

Mexico, Peru, Brazilië, Spanje, België, Groot-Brittannië, IJsland, Roemenië, Verenigde Staten, Tsjechië, Slowakije

Calciet kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Calciet hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Calciet edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Calciet hanger
- Calciet armband
- Calciet ketting
- Calciet knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?