Pyriet

Spirituele werking

Pyriet aardt de zonnevlecht, trekt kosmisch licht door naar de aarding, geeft meer zelfvertrouwen, zelfstandigheid, daadkracht, concentratie en sterkt het zenuwstelsel. Pyriet verspreidt een heerlijke verwarmende en dynamische energie. De omgeving wordt opgetild in blijdschap en vrolijkheid. Pyriet laat stromen en brengt je kosmische healing en kracht! Pyriet edelsteen stimuleert en aardt het zonnevlechtchakra. Hierdoor ontstaat een gevoel van veiligheid, vrijheid en blijheid. Je voelt dat je er volledig mag zijn, zoals jezelf en voor jezelf. Verantwoordelijkheden van anderen neem je niet meer op je. Onzekerheid, verwarring, alle kanten opgaan, lossen op! Een bevrijdend gevoel ontstaat, alsof de sluizen van 'zijn' open gaan staan. Je voelt je niet langer klein of onzeker en raakt je richting, doel en focus minder snel kwijt. Pyriet kristal wakkert de durf aan om te laten zien wie je bent en bevordert je onafhankelijkheid.

Fysieke werking

Pyriet edelsteen is goed bij vermoeidheid en stress, depressiviteit. En werkt goed bij computer en studie. Pyriet creëert een positieve zienswijze. Goed bij een minderwaardigheidscomplex en het versterkt de mannelijkheid. Pyriet helpt om bij de wortel van karmische en psychosomatische aandoeningen te komen. Pyriet is goed bij wanhoop, vermoeidheid, geheugen, bloedsomloop, spijsverteringskanaal, longen, astma, bronchitis, ontstekingen van de amandelen. Hij helpt bij abnormale en pijnlijke menstruatie.

Algemene informatie

Pyriet wordt ook wel het gekkengoud genoemd omdat het vaak voor echt goud aangezien werd.  De naam Pyriet is afgeleid van het Grieks voor 'vuursteen' dit omdat men dacht dat er vuur in de kern van de steen zat. Er schieten namelijk vonken af bij het aanslaan van het kristal.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Pyriet edelsteen

Waar wordt Pyriet gevonden?

Peru, Duitsland, Nederland, Spanje, U.S.A. 

Pyriet kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Pyriet hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Pyriet edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Pyriet hanger
- Pyriet armband
- Pyriet ketting
- Pyriet knuffelsteen

Pyriet edelsteen ruw
€ 15,00
Pyriet Knuffelsteen
€ 10,00
Pyriet hanger
€ 9,00
Pyriet bol

Pyriet bol - incl. bolhouder

ca. Ø 5,5 - 6 cm
€ 65,00
Bewuste keuze?