Werking edelstenen

Hieronder vind je een overzicht met de helende werking van Elohim edelstenen en kristallen. Meer dan 200 werkingen zijn beschreven waaronder fysieke en energetische klachten. Ontdek welke edelstenen jou en je gezondheid kunnen ondersteunen door hun geneeskrachtige werking.

Heb je vragen over welke edelsteen bij jou past? Bel ons dan voor een gratis 5 min. reading en product advies op +31 (0) 597 541 539.

 

aambeien

Aambeien

Edelstenen zoals Hematiet en Heliotroop werken goed tegen aambeien. Energetisch gezien wijzen aambeien naar een strijd tussen het willen loslaten van oude patronen, situaties terwijl je nog sterk aan vastklampt. .
Aanpassingsvermogen

Aanpassingsvermogen

Ametrien, Kunziet, Schalenblende
Aarding

Aarding

Edelstenen zoals Tijgerijzer en Hematiet zijn aardende stenen en zijn krachtige ondersteuners bij het aarden. Een goede aarding zorgt voor een stevige basis, zelfverzekerdheid, ontspanning en contact met je lichaam en gevoel.
Acceptatie

Acceptatie

Edelstenen zoals Hemimorfiet en Aragoniet helpen je om het leven te accepteren zoals het komt. Ze helpen je om zowel je goede als slechte eigenschappen te accepteren waardoor eigenwaarde en zelfvertrouwen stijgt.
Activerend

Activerend

Robijn, Carneool en Chrysocolla zijn edelstenen met een activerende werking. Wanneer je vastzit of weinig energie ervaart brengen ze je passie, enthousiasme en innerlijke leiderschap.
Aders

Aders

Obsidiaan, Saffier, Sneeuwvlok obsidiaan
Aderverkalking

Aderverkalking

Aquamarijn, Magnesiet, Prehniet
ADHD

ADHD

De edelstenen en kristallen van het Elohim Centre bieden ondersteuning bij ADHD.
Afvallen

Afvallen

Wat hebben jouw lichaam en geest nodig om (blijvend!) af te vallen naar een voor jou ok voelend gewicht? Aventurijn en Magnesiet geven je antwoord en ondersteunen je in het transformatieproces
Agressie

Agressie

Amethist, Apatiet, Jade
Alcoholverslaving

Alcoholverslaving

Labradoriet, Regenboog obsidiaan, Zinkblende
Alertheid en concentratie

Alertheid en concentratie

Iedereen heeft wel eens moeite om alert te blijven en zich goed te concentreren. De edelstenen Onyx, Fluoriet, Saffier en Agaat ondersteunen je wanneer je merkt dat je alertheid te veel schommelt en dat je moeite hebt om te focussen.
Allergieën

Allergieën

Aquamarijn, Aventurijn, Chrysopraas, Lepidoliet
Alvleesklier

Alvleesklier

Agaat, Citrien en Chrysopraas zijn edelstenen die klachten van de alvleesklier verlichten. Ze helpen je om verdriet om te zetten in vreugde en warmte om te zetten in liefdevolle deelname aan het aardse leven.
Alzheimer

Alzheimer

Rozenkwarts, de steen van onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede, biedt ondersteuning bij de ziekte van Alzheimer (dementie). Hij bevrijdt onderdrukte emoties en verdriet en vult verlies aan.
Amandelen

Amandelen

Multidimensionaal geopende Chrysocolla en Pyriet helpen bij gezwollen en ontstoken amandelen.helpt je om te zeggen wat jij te zeggen hebt, je niet meer op te kroppen. Gevoelens, woorden en creativiteit mogen de wereld instromen.
Ambitie

Ambitie

Goudsteen, Howliet
Angst

Angst

Hoe kies ik, met mijn angsten als kompas, steeds weer voor mijn pad? Sugeliet en Rhodoniet helpen bij angsten en paniekgevoelens, zoals faalangst, verlatingsangst, bindingsangst of angst voor de dood.
Angsten, verborgen

Angsten, verborgen

Cyaniet, Labradoriet, Prehniet, Rutielkwarts
Anorexia

Anorexia

De Elohim edelstenen Unakiet en Blauw Topaas bieden verlichting bij anorexia, een eetstoornis die vooral bij meisjes en jonge vrouwen voorkomt. Ze helpen je om uit je patroon van “weg-kwijnen” te stappen en voor het leven te kiezen.
Anti-depressief

Anti-depressief

Topaas, Topaas wit, Zonnesteen
Apatie

Apatie

Apatiet, Carneool, Robijn, Turkoois
Artritis

Artritis

Apatiet, Azuriet, Carneool, Chiastoliet, Fluoriet
Astma

Astma

Als je last hebt van astma bieden de edelstenen Tijgeroog, Malachiet, Rhodochrosiet en Magnetiet mogelijke verlichting. Ze leren om alle ruimte in te nemen en je energieën vrij te laten lopen.
Astraal reizen

Astraal reizen, buitenlichamelijke ervaringen

De edelstenen Pietersiet en Lapis Lazuli werken ondersteunend tijdens astrale reizen en buitenlichamelijke ervaringen. Ze helpen je om inzicht op te doen over je innerlijke obstakels en meer te leren over het doel van je leven.
Aura, bescherming

Aura, bescherming

Bergkristal, Citrien, Labradoriet
Aura, reiniging

Aura, reiniging

Bergkristal, Charoiet, Kyaniet, Seleniet, Toermalijn
Autisme

Autisme

Tegenwoordig worden bij veel kinderen autisme vastgesteld. Onze ervaring leert dat een hoop van deze kinderen veel baat kunnen hebben bij de positieve werking van edelstenen en kristallen.
Auto immuunziekten

Auto immuunziekten

Aquamarijn, Australisch Donderei, amuletsteen, Rhodoniet
Baarmoeder en eierstokken

Baarmoeder en eierstokken

De baarmoeder als oneindig reservoir van vrouwelijke wijsheid en liefde wordt ondersteund door de edelsteen Agaat. Gouden Topaas heeft een gunstig effect op de eierstokken.
Balans in het leven

Balans in het leven

Gezond leven betekent balans creëren op elk vlak van je leven. De edelstenen Agaat, Barnsteen, Toermalijn, Seleniet en Turkoois helpen je daarbij.
Balans tussen gevoel en verstand

Balans tussen gevoel en verstand

De edelstenen Amazoniet en Ametrien helpen je om balans tussen je gevoel en je verstand te ervaren. Dat voorkomt dat je teveel in je hoofd leeft of impulsief reageert.
Basischakra (wortelchakra)

Basischakra

De edelstenen Robijn en Jaspis ondersteunen de basischakra (wortelchakra). Ze helpen je om stabiel en zeker te voelen, geven je doorzettingsvermogen en moed.
Bedplassen

Bedplassen

Wanneer er sprake van bedplassen is kunnen de edelstenen Jade en Agaat verlichting bieden. Bedplassen wijst naar een neiging om emoties te onderdrukken en een gevoel van onmacht en hulpeloosheid.
beenmerg

beenmerg

Lapis lazuli, Onyx
Beïnvloedbaar, te

Beinvloedbaar, te

Elohim Onyx helpt je om op moeilijke momenten bij jezelf te blijven zodat je minder geraakt wordt door de meningen, uitspraken, gevoelens en gedrag van anderen.
Beklemmend gevoel

Beklemmend gevoel

De Elohim edelstenen Seleniet en Toermalijnkwarts helpen je om minder benauwd en naargeestig te voelen. Je voelt ruimte bij jezelf ontstaan en durft, met vertrouwen, weer midden in het leven te staan.
Benen

Benen

Pietersiet, Rookkwarts, Tijgerijzer
Beperkende gedrags- en denkpatronen

Beperkende gedrags- en denkpatronen

Ametrien, Fluoriet, Granaat, Malachiet, Obsidiaan, Seleniet (woestijnroos), Sodaliet, Unakiet
Beschermend

Beschermend

Agaat, Amazoniet, Aventurijn, Chrysopraas, Citrien, Hemimorfiet, Kunziet, Lepidoliet, Obsidiaan, Peridoot, Regenboog obsidiaan, Rookkwarts, Seleniet, Toermalijn, Turkoois
Bescherming tegen (electromagnetische) straling

Bescherming tegen (electromagnetische) straling

Als (nieuwetijds)mens kun je last hebben van diverse soorten straling. Elohim Crystal home + office healers, Zwarte toermalijn en Fluoriet bieden door hun beschermende energie golven uitkomst!
bescherming tegen negatieve energie

Bescherming tegen negatieve energie

De mens wordt steeds meer subtiel voelend. Elohim Labradoriet, Seleniet en Aurabescherming Kristalbuisje kunnen helpen, ook bij klachten zoals (chronische) vermoeidheid, hoofdpijn, slecht humeur, angstig.
Bescherming tegen negatieve invloeden

Bescherming tegen negatieve invloeden

Amazoniet, Carneool, Hemimorfiet, Kunziet, Tijgeroog, Toermalijn
Beslissingen nemen

Beslissingen nemen

Blijf je lang wikken en wegen? De Elohim edelstenen Blauwe Aventurijn, Onyx, Tijgeroog en Valkenoog helpen je om te besluiten te nemen. Zo kan je, ondanks je angst voor het onbekende, keuzes maken.
Bevalling

Bevalling

De bevalling is een heel bijzonder moment, maar niet makkelijk en vaak erg pijnlijk. De Elohim edelstenen Jaspis, Malachiet, Robijn, Jade, Maansteen en Agaat hebben een heilzame werking rondom een bevalling.
Bewustwording en bewustzijn

Bewustwording en bewustzijn

Bewust worden van jezelf en van alles om je heen? Azuriet, Seleniet, Topaas, Labradoriet, Opaal en Unakiet ondersteunen je op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
Bezorgdheid

Bezorgdheid

Je zorgen maken over iets wat mogelijk kan gebeuren. Elohim Amazoniet en Rutielkwarts helpen je om bezorgdheid op te heffen, zodat je je niet meer zo druk maakt met vragen zoals “Wat als…..?”
Bijholten

Bijholten

Elohim Smaragd werkt gunstig bij bijholteontsteking (sinusitis). Bijholtes zitten in je hoofd en zijn in de regel gevuld met lucht, met frisse wind. Je kunt ze ook wel bestempelen als je denk- en ideeën holtes.
Bijnieren

Bijnieren

Cyaniet, Jade, Kyaniet, Robijn, Rozenkwarts
Bindweefsel

Bindweefsel

Aventurijn, Chiastoliet
Bipolaire stoornissen

Bipolaire stoornissen

Amazoniet, Larimar, Peridoot, Turkoois
Blaas en blaasontsteking

Blaas

Bij de blaas hoort de emotie angst. Angst om oude ideeën los te laten of om emoties te uiten. De edelstenen Agaat, Heliotroop, Prehniet, Citrien, Jade en Jaspis ondersteunen en ontgiften de blaas.
Bloed, bloeddruk, bloedarmoede

Bloed, bloeddruk en bloedarmoede

De Elohim edelstenen Hematiet, Magnetiet, Obsidiaan, Granaat en Rozenkarts hebben een gunstige werking op het bloed, de bloedcirculatie en de bloedvaten. Bloed staat symbool voor je levenskracht en energie. Verlangen, liefde en warmte worden ermee voortgestuwd.
Bloedarmoede

Bloedarmoede

Hematiet, Magnetiet, Obsidiaan, Sneeuwvlok obsidiaan
Bloedcirculatie

Bloedcirculatie

Agaat (vuur), Citrien, Granaat, Grossulaar, Hematiet, Kunziet, Magnetiet, Obsidiaan mahonie, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Topaas (goud)
Bloeddruk

Bloeddruk

Aventurijn, Calciet, Charoiet, Sodaliet
Bloeddruk, hoge

Bloeddruk, hoge

Blauw calciet, Carneool, Chalcedoon, Chrysocolla, Hematiet, Labradoriet, Lapis lazuli, Malachiet, Sodaliet
Bloedneus

Bloedneus

Hematiet, Magnetiet
bloedsomloop

bloedsomloop

Agaat (Botswana), Obsidiaan, Rozenkwarts, Tektiet
Bloedvaten

Bloedvaten

Agaat, Fluoriet, Hematiet, Hemimorfiet, Magnetiet, Opaal
Blokkades, energie en chakra's

Blokkades

Door energieblokkades kom je vast te zitten. De Elohim edelstenen Cyaniet, Toermalijn, Aventurijn, Kunziet en Rhodoniet helpen je wanneer er iets in de weg zit waardoor de energie in je systeem niet lekker kan stromen.
Blozen

Blozen

Als jij een van de vele mensen bent die uit schaamte bloost, kan de Elohim edelsteen Aventurijn verzachting bieden.Je leert om aan je laars te lappen wat anderen zeggen en om te leven en spreken vanuit je hart.
Boosheid en agressie

Boosheid en agressie

De edelstenen Apatiet, Jade, Toermalijn, Tijgeroog en Valkenoog ondersteunen je wanneer woedeaanvallen te veel uit de hand lopen. Wanneer je de werkelijke krachten in jezelf erkent verdwijnt de agressie naar anderen toe en ben je niet meer (zelf)destructief.
Borstholte

Borstholte

Chrysoberyl, Kunziet, Larimar
Borstkwalen

Borstkwalen

Calciet, Prehniet, Rozenkwarts
Borstvoeding

Borstvoeding

Elohim Chalcedoon, Seleniet en Maansteen zijn uitstekende edelstenen om te gebruiken tijdens het geven van borstvoeding. Ze helpen jou om met zuiver liefde en aandacht je kindje te voeden.
Botbreuken

Botbreuken

Apatiet, Azuriet, Malachiet
Botten, osteoporose

Botten

De Elohim edelstenen Fluoriet, Aragoniet, Onyx, Calciet en Apatiet dragen bij aan een uitgebalanceerde, stevige bottenstructuur zodat jij kunt gaan en staan waar je wilt in het leven.
Brandwonden

Brandwonden

Je kunt brandwonden zien als een vorm van pijnlijke zelfdestructie. De Elohim edelstenen Hemimorfiet, Chrysocolla, Rozenkwarts, Bergkristal en Melkkwarts helpen om brandwonden te verzachten.
Bronchits

Bronchitis

Heb je last van bronchitis (hoesten, kortademigheid) dan kunnen de Elohim edelstenen Barnsteen, Pyriet, Herkimer Diamant en Rutielkwarts verlichting bieden.
Buikkrampen

Buikkrampen

Mensen die angstig zijn hebben vaak last van buikkrampen. De Elohim edelstenen Chrysocolla en Robijn helpen om deze klachten te verzachten. De darmen symboliseren een transformatieproces.
Burn-out

Burn-out

Ben jij (bijna) burn-out geraakt? De Elohim edelstenen Aragoniet, Barnsteen, Citrien, Amethist en Labradoriet helpen je om te herstellen.
Calciumtekort

Calciumtekort

Amazoniet, Apatiet, Aragoniet, Howliet, Serpentijn
Celgroei

Celgroei

Apatiet, Rutielkwarts
Cellen

Cellen

Coelestien, Hemimorfiet, Morganiet
Chakra's balanceren en reinigen

Chakra's, balanceren en reinigen

Elohim Bergkristal, Toermalijn, Labradoriet en Zinkblende helpen je om je chakra’s te reinigen en balanceren en jezelf van blokkades en stilstaande energie te bevrijden.
Chakra's, in balans brengen

Chakra's, in balans brengen

Bergkristal, Kyaniet, Malachiet, Saffier (blauw), Toermalijn, Turkoois
Chronische vermoeidheid

Chronische vermoeidheid

Ametrien, Barnsteen, Citrien, Labradoriet
Claustrofobie

Claustrofobie

Claustrofobie laat je zien hoe zeer je naar ruimte en zuurstof snakt. Elohim Smaragd helpt je om je innerlijke bron-ruimte te ontdekken. Dat helpt om gevoelens van claustrofobie te doen verdwijnen.
Communicatie

Communicatie

Apatiet, Chalcedoon, Coelestien, Kyaniet, Mosagaat, Opaal (Andes), Saffier (blauw), Schalenblende
Communicatie

Communicatie

Hoe vaak schiet je in gesprekken in je hoofd terwijl je je hart en mond gesloten houdt? Elohim Blauwe Toermalijn en Chalcedoon helpen je om vanuit eigen waarden en authenticiteit te spreken.
Conflicten

Conflicten

Citrien, Rhodoniet, Serpentijn
Contact met Hogere Zelf, innerlijke bron

Contact maken met je Hogere Zelf, je innerlijke bron

Elohim Sugeliet en Melkkwarts helpen je om contact te maken met je Hogere Zelf en met je innerlijke bron. Ze helpen je herinneren dat je een kind van het Universum bent met de kracht binnen in jezelf om je eigen wereld te creëren.
Contact met engelen, gidsen en vorige levens

Contact met engelen, gidsen en vorige levens

Steeds meer mensen hebben contact met engelen, gidsen of vorige levens. Danburiet, Larimar, Seleniet, Hemimorfiet en Herkimer diamant bieden ondersteuning daarin.
Controle loslaten

Controle

Hoe meer controle we willen, hoe meer spanning we terugkrijgen. De Elohim edelstenen Amethyst, Citrien, Sodaliet en Ametrien helpen je om te ontspannen en los te laten.
Creatviteit

Creativiteit

Creatief zijn betekent buiten de gebaande paden treden, nieuwe mogelijkheden zien. De Elohim Calciet bol oranje (Goddelijke Scheppingskracht), Merlijn Amethist, Carneool, Turkoois en Rozenkwarts bevorderen je creativiteit.
Daadkracht, moed

Daadkracht

Daadkracht betekent doorpakken, beslissingen nemen. De Elohim edelstenen Rode Jaspis, Pyriet, Oranje Calciet, Hematiet en Zonnesteen brengen je de vastberadenheid en moed om je visie uit te stippelen en daar naar te handelen.
darmen

Darmen

Veel mensen hebben problemen met de darmen en spijsvertering. De Elohim edelstenen Tijgeroog, Heliotroop, Pietersiet, Barnsteen en Chrysocolla helpen om darmklachten te verzachten.
Darminfecties

Darminfecties

Agaat, Tektiet, Tijgeroog
Darmzenuwen

Darmzenuwen

Chrysocolla, Tijgeroog
Darmziektes

Darmziektes

Heliotroop, Septarie, Tijgeroog
Depressie, stemmingswisselingen

Depressie, stemmingswisselingen

Een op de 5 mensen krijgt ooit in het leven met een depressie te maken. De Elohim edelstenen Lapis Lazuli, Citrien, Zonnesteen, Tijgeroog, Topaas en Carneool helpen om deze stemmingsstoornis te verlichten.
Derde oog, activerend

Derde oog, activerend

Het derde oog chakra, ook wel voorhoofdchakra genoemd activeren en balanceren
Derde oog, reiniging & stimulering

Derde oog, reiniging & stimulering

Het 3e oog chakra, of voorhoofdchakra, reinigen en stimuleren.
Diabetes

Diabetes

Wanneer je bloedsuiker niet in evenwicht is kunnen de Elohim edelstenen Chalcedoon, Citrien en Smaragd je ondersteuning bieden.
Diarree

Diarree

Bergkristal, Dumortieriet, Sneeuwkwarts
Diplomatiek optreden

Diplomatiek optreden

Chalcedoon, Watermeloen toermalijn
Discipline

Discipline

Wil je verandering in jezelf en je leven bewerkstellingen dan heb je discipline nodig. De Elohim edelstenen Lepidoliet, Aragoniet, Magnetiet, Malachiet en Lapis Lazuli helpen je daarbij.
Divinatie

Divinatie

Ametrien, Moldaviet, Obsidiaan, Seleniet, Stilbiet
Doelen bereiken

Doelen bereiken

Agaat (Botswana), Aquamarijn, Goudsteen, Heliodoor, Hemimorfiet, Onyx, Saffier, Smaragd, Tijgeroog
Doorbloeding

Doorbloeding

Heb je vaak last van koude handen en voeten of een te laag energieniveau? De Elohim edelstenen Tijgerijzer, Obsidiaan, Pyriet, Carneool en Rode Jaspis zorgen voor een betere doorbloeding.
Doorbreken oude patronen

Doorbreken oude patronen

De Elohim edelstenen Bergkristal, Rookkwarts, Versteend hout, Toermalijnkwarts en Agaat helpen je om patronen te doorbreken wat je niet meer wilt maar niet vanaf lijkt te komen.
Doorzettingsvermogen

Doorzettingsvermogen

Je hebt een plan of een idee. Hoe zorg je ervoor dat je pas stopt als je je doel bereikt hebt? De Elohim edelstenen Labradoriet, Aventurijn, Onyx, Granaat en Rode Jaspis helpen je daarbij.
Dromen en nachtmerries

Dromen en nachtmerries

Wil je de droomtaal en haar symboliek beter verstaan? De Elohim edelstenen Maansteen, Heliotroop, Amethist, Rookkwarts en Prehniet helpen je om dromen en nachtmerries te begrijpen
Duizeligheid

Duizeligheid

Een gevoel alsof alles om je heen draait. In het geval van duizeligheid kunnen de Elohim edelstenen Malachiet, Rozenkwarts, Bergkristal en Barnsteen verlichting bieden.
Dwangmatige gedachten en gedrag

Dwangmatige gedachten

Soms kan je dingen denken of doen, die je eigenlijk helemaal niet wil. De Elohim edelstenen Lepidoliet, Toermalijnkwarts en Chrysopraas helpen je om deze gedachten en dit gedrag los te laten.
Dyslexie

Dyslexie

De Elohim edelstenen Sugeliet, Fluoriet, Toermalijn en Saffier bieden verlichting bij dyslexie. Ze helpen je om eerst in eerlijke communicatie met jezelf te staan. Om vervolgens met anderen in een gezonde communicatie te treden.
Eczeem

Eczeem

De Elohim edelstenen Aventurijn, Amazoniet, Chalcedoon en Aquamarijn werken goed bij eczeem. Eczeem is vaak een onverwerkt gevoelsprobleem, dat zich uit als de neiging jezelf te straffen, veroordelen en miskennen.
Eerlijkheid

Eerlijkheid

Aquamarijn, Hemimorfiet, Kyaniet, Lapis lazuli, Topaas, Topaas wit
Eigenwaarde, zelfrespect en zelfacceptatie

Eigenwaarde, zelfacceptatie en zelfrespect

Een gebrek aan eigenwaarde gaat doorgaans samen met weinig zelfrespect en zelfacceptatie. De Elohim edelstenen Zonnesteen, Sodaliet, Rozenkwarts, Hemimorfiet, Tijgeroog en Citrien helpen je om meer liefde voor jezelf te voelen.
Emoties

Emoties

Emoties kennen we allemaal. Emoties kunnen ons helpen, maar ook erg tegenwerken. Elohim edelstenen Kunziet, Pietersiet, Maansteen, Rhodoniet, Calciet, Unakiet en Smaragd bieden ondersteuning.
Emotioneel evenwicht

Emotioneel evenwicht

Larimar, Maansteen, Seleniet (vissestaart), Serpentijn, Sodaliet
Empathie

Empathie

Kyaniet, Moldaviet, Rozenkwarts, Topaas, Topaas wit, Turkoois
Energie

Energie

Agaat (vuur), Ametrien, Bergkristal, Citrien, Goudsteen, Granaat, Robijn, Seleniet, Tijgerijzer, Vuuropaal
Engelen

Engelen

Larimar, Seleniet
Enthousiasme

Enthousiasme

Aventurijn, Chalcedoon, Rhodochrosiet, Robijn
Epilepsie

Epilepsie

Chiastoliet, Dumortieriet, Jaspis, Kunziet, Lapis lazuli, Malachiet, Seleniet, Smaragd, Sugeliet, Sugiliet
Ergernis

Ergernis

Amazoniet, Aventurijn, Septarie
Erotiek

Erotiek

Rhodochrosiet, Robijn
Evenwicht

Evenwicht

Aragoniet, Barnsteen, Bergkristal, Chrysocolla, Larimar, melodysteen, Onyx, Serpentijn, Smaragd, Turkoois
Evenwicht in lichaam, ziel & geest

Evenwicht in lichaam, ziel & geest

Amazoniet, Coelestien, Jade, Onyx, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan
Examens

Examens

Chalcedoon, Citrien, Pietersiet
Faalangst

Faalangst

Faalangst heel goed bestreden kan worden door middel van de helende werking van de edelsteen Rookkwarts
Fantasie

Fantasie

Labradoriet, Rozenkwarts
Fibromyalgie

Fibromyalgie

De naam fibromyalgie betekent letterlijk: 'pijn van spieren en vezel(ig bindweefsel)'. Elohim Fluoriet, Rode Jaspis, Magnetiet, Malachiet en Rutielkwarts helpen op verschillende wijze om Fibromyalgie te verlichten.
Flexibiliteit

Flexibiliteit

Aragoniet, Barnsteen, Kunziet, Kyaniet, Mookaiet, Seleniet
Fobieen

Fobiën

De Elohim edelstenen Citrien, Barnsteen, Sodaliet en Obsidiaan kunnen je helpen om je fobie in licht en liefde los te laten en om lichamelijke verschijnselen, zoals hyperventilatie, hartbonzen, benauwdheid en transpireren te verlichten.
Galblaas

Galblaas

De Elohim edelstenen Barnsteen, Topaas, Olivijn en Calciet helpen je om opgekropte emoties los te laten zodat galvocht soepel het gifstof afvoert en verdriet plaats maakt voor lichte vreugde en zachtheid.
Gebit

Gebit

Aquamarijn, Azuriet, Onyx, Vuursteen
Geduld

Geduld

Aragoniet, Aventurijn, Epidoot, Howliet, Smaragd, Toermalijn, Watermeloen toermalijn
Geestelijke groei

Geestelijke groei

Agaat, Agaat (Botswana), Smaragd
Geheugen

Geheugen

Als je merkt dat je geheugen je wel eens in de steek laat bieden de Elohim edelstenen Hematiet, Kunziet, Chalcedoon, Pyriet en Rhodoniet hulp.
Gehoor

Gehoor

Als je problemen met je gehoor hebt voel je je vaak afgesloten van de omgeving. Elohim Onyx brengt het hoofd tot rust, zorgt voor een betere doorstroming van de 6e en 7e chakra en verbetert daarmee het gehoor.
Geldzorgen

Geldzorgen

Geldzorgen kunnen een grote stempel op je leven drukken. Elohim Malachiet, Magnesiet, Tijgeroog en Citrien sterken je als het geld maar niet wil stromen.
geloof

geloof

Sugeliet, Topaas (goud)
Geloven in jezelf

Geloven in jezelf

Te weinig zelfvertrouwen, moeite hebben om je eigen pad te vinden en volgen. De edelstenen Pietersiet, Topaas, Tijgerijzer, Rozenkwarts en Aventurijn sterken je, als jij het gevoel hebt dat je jezelf klein houdt,
Geluk

Geluk

Aventurijn, Azuriet, Azuriet - Malachiet, Citrien, Moldaviet
Gelukkig voelen

Gelukkig voelen

Levensenergie, dankbaarheid, tevredenheid met hoe alles loopt en met jezelf. De edelstenen Zonnesteen, Opaal, Merlijn Amethist en Turkoois ondersteunen je in je zoektocht naar gelukkig zijn.
Genezingsproces versnellen

Genezingsproces versnellen

Als je voor een langere tijd ziek bent geweest of je hebt een operatie achter de rug, helpen de edelstenen Koper, Tektiet, Bergkristal en Unakiet je om te herstellen.
Geremdheid

Geremdheid

Op een liefdevolle, zachte wijze laten de edelstenen Rozenkwarts, Prehniet, Oranje Calciet en Opaal voelen dat je er helemaal mag zijn, zoals je bent. Ze wakkeren op een subtiele manier je innerlijke kracht aan,
Geslachtsklieren

Geslachtsklieren

Rhodochrosiet, Schalenblende
Geslachtsorganen

Geslachtsorganen

Dalmatïer jaspis, Nefriet, jade, Rhodochrosiet, Rozenkwarts, Tijgeroog, Unakiet
Gevoel

Gevoel

Epidoot, Maansteen
Gevoelens uiten

Gevoelens uiten

Het uiten van gevoelens vergt vertrouwen, kracht en kwetsbaarheid. Elohim Aquamarijn, Chalcedoon, Chysocolla en Kunziet ondersteunen je in dit proces.
Gewrichten

Gewrichten

Bij gewrichtsproblemen gaan allerlei handelingen gepaard met pijn en moeite. Elohim Calciet, Barnsteen, Fluoriet en Aragoniet helpen je om te versoepelen
Goede algemene gezondheid

Gezondheid

Is je algemeen gezondheid op peil, dan loop je vitaal en veerkrachtig door het leven. Elohim Agaat, Amethist, Hemimorfiet, Lepidoliet en Melkkwarts helpen je wanneer dit niet het geval is
Gidsen

Gidsen

Kyaniet, Larimar
Griep

Griep

Wie griep krijgt snakt onbewust naar een rustpauze voor zichzelf. Elohim Aquamarijn, Fluoriet, Heliotroop, Herkimer Diamant en Rutielkwarts ondersteunen je tijdens een griepaanval.
Grijze staar

Grijze staar

Obsidiaan, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan
Groei

Groei

Agaat, Apatiet, Aquamarijn, Heulandiet
Haar (groei)

Haar (groei)

Gezond en glanzend haar draagt bij aan een goed gevoel over jezelf. Elohim edelstenen Magnetiet, Unakiet, Onyx en Smaragd helpen bij haaruitval of futloos haar.
Harmonie

Harmonie

Sta je evenwichtig, opgewekt en vredig in je leven? Elohim Magnetiet, Saffier, Jade, Koper en Hematiet helpen je om in harmonie te leven, in verbinding met jezelf, de ander en het Universum.
Hart

Hart

Aardbeikwarts, Agaat, Andes opaal, Aventurijn, Bergkristal, Charoiet, Granaat, Hemimorfiet, Kunziet, Larimar, Morganiet, Peridoot, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Rookkwarts, Rozenkwarts, Smaragd, Toermalijn, Topaas (goud), Zoisiet, Zonnesteen
Hart en bloedvaten

Hart en bloedvaten

Wil je je hart en bloedvaten meer openen voor datgenen wat wil doorstromen? Elohim Granaat, Rozenkwarts, Ametrien en Carneool versterken het hart en de bloedsomloop
Hartchakra

Hartchakra

Wil je leren op vanzelfsprekende wijze liefde aan te trekken en te schenken? Elohim Rozenkwarts en Rhodochrosiet helpen bij het helen van thema’s die te maken hebben met het hart chakra
Hartchakra, activerend

Hartchakra, activerend

Amazoniet, Andes opaal, Calciet, Opaal, Watermeloen toermalijn
hartenpijn

hartenpijn

Andes opaal, Ocean jaspis, Smaragd
Hartstocht

Hartstocht

Jade, Rhodochrosiet, Robijn
Healing stenen

Healing stenen

De resonantie en vibratie van edelstenen zoals Bergkristal, Herkimer diamant, Toermalijnkwarts en Witte Topaas worden al duizenden jaren gebruikt om mensen te helen.
Heesheid

Heesheid

Rhyoliet, Sodaliet
Heimwee

Heimwee

Eenmaal aangekomen op je vakantieplek voel je alleen heimwee. Elohim Versteend hout, Amethist, Rozenkwarts en Chalcedoon helpen je om je draai weer te vinden en volop te gaan genieten
Heldere gaven

Heldere gaven, telepathie, waarzeggen

Wil je communiceren met de Bovenwereld, de hogere Lichtwereld? Elohim edelstenen Maansteen, Aquamarijn, Labradoriet, Seleniet en Sugeliet kunnen je helpen om je heldere gaven te ontwikkelen.
Helderheid van geest

Helderheid van geest

Aquamarijn, Kyaniet, Lapis lazuli, Larimar, Obsidiaan, Okeniet, Saffier, Seleniet, Smaragd
Helderziendheid

Helderziendheid

Aquamarijn, Labradoriet, Maansteen, Moldaviet, Smaragd
Hersenen

Hersenen

Je hersenen zijn de zetel van je creativiteit, intuïtie, ratio, taal, logica. De Elohim edelstenen Merliniet, Sugeliet, Cyaniet en Septaria kunnen helpen om blokkades in de hersenen op te heffen
Herstel

Herstel

Aventurijn, Magnetiet, Moldaviet, Smaragd, Unakiet
Heupen

Heupen

Nefriet, jade, Rookkwarts, Tijgerijzer
Hoesten

Hoesten

Door te hoesten stuur je duidelijk een “laat me met rust” signaal uit naar je omgeving. De edelstenen Tijgeroog, Smaragd, Fluoriet, Barnsteen en Rutielkwarts helpen je om bij te komen en de hoest te verlichten.
Hoge bloeddruk

Hoge bloeddruk

Carneool, Charoiet, Chrysocolla, Hematiet, Labradoriet, Lapis lazuli, Smaragd, Sodaliet
Hoofdpijn

Hoofdpijn

Agaat, Amazoniet, Amethist, Bergkristal, Dumortieriet, Maansteen, Magnesiet, Rookkwarts, Sugeliet, Sugiliet
Hoogsensitief (HSP)

Hoogsensitief (HSP)

Wanneer je hoog sensitief bent, zul je vaak last hebben van alle prikkels die op je af komen. Bergkristal, Chrysocolla, Labradoriet beschermen je tegen geluiden, geuren, huidsensaties, licht en smaken en helpen je om in je eigen stilte en kracht te komen..
Hooikoorts

Hooikoorts

Moeilijk kunnen ademen, loopneus, jeukende tranende ogen. Elohim Aquamarijn, Barnsteen en Lepidoliet verlichten hooikoorts. Ze brengen je systeem tot rust en laat je dieper en vrijer ademen.
Hoop

Hoop

Goudsteen, Mosagaat
Hormoonhuishouding

hormoonhuishouding

Hormonen zijn van invloed zijn op zo’n beetje alle lichamelijke processen. Elohim Vuursteen, Topaas, Pietersiet en Maansteen kunnen helpen om een disbalans in je hormoonhuishouding te corrigeren.
Hormoonstelsel

Hormoonstelsel

Agaat (vuur), Amethist, Aquamarijn, Maansteen, Ocean jaspis, Pietersiet, Topaas, Topaas wit
Huid

Huid

Agaat, Agaat (Botswana), Amethist, Aquamarijn, Aventurijn, Azuriet, Fluoriet, Grossulaar, Magnetiet, Nefriet, jade, Peridoot, Toermalijn, Unakiet
Huiduitslag

Huiduitslag

Aventurijn, Rhyoliet, Septarie
Hyperventilatie

Hyperventilatie

Hyperventilatie kan erg vervelend en beangstigend zijn. Tijgeroog, Valkenoog, Labradoriet, Amethist en Ioliet verlichten de symptomen van hyperventilatie en staan je bij in het aanpakken van de oorzaken achter hypeventilatie.
Hypofyse

Hypofyse

Amazoniet, Ioliet, Pietersiet
Idealisme

Idealisme

Carneool, Onyx, Sodaliet
Ideeën

Ideeën

Aventurijn, Jade, Labradoriet
immuunsysteem

immuunsysteem

Agaat, Amethist, Apatiet, Citrien, Jaspis, Toermalijn
Impotentie

Impotentie

Carneool, Morganiet, Rutielkwarts
Impulsiviteit

Impulsiviteit

Ben jij soms te impulsief? Elohim Amethist, Chrysopraas en Amazoniet helpen je om meer rust in je leven te brengen en bevorderen het samenwerken van verstand en gevoel waardoor je beter kunt nadenken.

.
Imuunsysteem

Imuunsysteem

Ametrien, Aquamarijn, Aragoniet, Bergkristal, Chalcedoon, Epidoot, Granaat, Grossulaar, Heliotroop, Lapis lazuli, Mookaiet, Onyx, Schalenblende, Smaragd, Sneeuwkwarts, Toermalijn (zwart), Turkoois, Zoisiet
In je kracht staan

In je kracht staan

Wil je meer in je kracht staan? Elohim Hemimorfiet, Granaat, Robijn en Zonnesteen wakkeren je innerlijke kracht aan, helpen je om tevreden met jezelf te zijn en om richting aan je leven te geven.
Individualiteit

Individualiteit

Aventurijn, Citrien, Goudsteen
Infecties

Infecties

Bij infectie houd je verhitte energieën te lang in je systeem vast. Elohim Heliotroop, Topaas, Larimar, Turkoois en Rhodochrosiet helpen je om deze energetische blokkade te laten oplossen waarna je weer in kalmte kunt afkoelen.
Inlevingsvermogen

Inlevingsvermogen

Aventurijn, Kunziet, Malachiet, Moldaviet
Innerlijk kind

Innerlijk kind

Het Elohim Centre heeft een aantal producten die specifiek gericht zijn op de heling van het innerlijk kind, waaronder Sugeliet en een heel bijzonder kristal, ‘Je Engel en Innerlijk kind kristal’.
Innerlijke balans

Innerlijke balans

Hemimorfiet, Ocean jaspis, Topaas (goud)
Innerlijke rust

Innerlijke rust

Iedereen heeft een kern van stilte en rust. Als je dit meer wilt bekrachtigen in jezelf, dan kunnen Elohim Chrysocolla, Mangano calciet, Versteend hout, Amethist en Aragoniet je hier geweldig bij begeleiden.
Inspiratie en ideeën

Inspiratie en ideeën

Inspiratie krijg je zomaar. Ineens komt een idee of impuls in je op. Olivijn, Kunziet, Smaragd en Chalcedoon dragen bij aan dit creatief proces.
Intuïtie

Intuïtie

Wil je meer naar je intuïtie leren luisteren, gebruik dan de Elohim edelstenen Bergkristal, Maansteen en Lapis Lazuli.
Inzicht gevend

Inzicht gevend

Ametrien, Aragoniet, Azuriet, Fuchsiet, Magnetiet, Malachiet, Moldaviet, Mosagaat, Obsidiaan, Pietersiet, Pyriet, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Sugeliet, Tijgeroog, Unakiet
Irritatie

Irritatie

Aventurijn, Jade, Rhodochrosiet
Ischias

Ischias

Kunziet, Lepidoliet
Jaloezie

Jaloezie

Iedereen is wel eens jaloers. Heb je daar te vaak last van dan kunnen Elohim Tijgeroog en Rozenkwarts je helpen om je minder met anderen te vergelijken en zelfliefde en acceptatie te vergroten
jezelf zijn

jezelf zijn

Ioliet, Morganiet, Pyriet, Sodaliet, Zoisiet
Jicht

Jicht

Chiastoliet, Chrysopraas, Labradoriet, Turkoois
Kalktekort

Kalktekort

Howliet, Magnesiet, Vuursteen
Kalmerend, ontspannend, rustgevend

Kalmerend, ontspannend, rustgevend

De Elohim edelstenen Magnesiet, Aquamarijn, Aragoniet, Chalcedoon en Turkoois helpen je om tot rust te komen en je evenwicht te hervinden zodat je ontspannen, gecentreerd en gelukkig in je eigen leven staat?
Kanker

Kanker

Een diagnose van kanker zet je wereld op z’n kop. In deze tijden van crisis kunnen de Elohim edelstenen Rookkwarts en Obsidiaan je bijstaan.
Karma

Karma

De Elohim edelstenen Opaal, Herkimer Diamant en Merliniet helpen je om inzicht te ontwikkelen in je karma waardoor je het gemakkelijker kunt doorwerken, helen en loslaten.
Keel

Keel

Spreek je je uit of verstop je je achter een zwijgend masker? Aquamarijn, Sodaliet, Larimar en Cyaniet helpen je om jouw waarheid uit te spreken.
Keelchakra

Keelchakra

Evenwicht in je denken en voelen, innerlijke communicatie met je ziel. Aquamarijn, Coelestien, Chalcedoon, Blauwe Calciet en Turkoois ondersteunen je keelchakra en breng helderheid in spreken en zien.
Keelinfecties

Keelinfecties

Aquamarijn, Chrysocolla, Lapis lazuli, Tektiet
Keelpijn

Keelpijn

Aquamarijn, Lapis lazuli
Klieren

Klieren

Aquamarijn, Saffier
klieren

klieren

Aquamarijn, Saffier
Koorts

Koorts

Koorts betekent dat het tijd is voor zuivering van alle emotionele ‘gifstoffen’. Elohim Cyaniet, Sodaliet, Magnetiet, Bergkristal en Larimar helpen je daarbij.
koude handen en voeten

Koude handen en voeten

Koude handen en voeten wijzen naar angst om je leven aan te pakken en richting te geven. Obsidiaan, Robijn, Granaat en Carneool stimuleren je om achter jezelf te staan, te durven stromen en om vol aanwezig te zijn, in leven en lijf.
Kraakbeen

Kraakbeen

Apatiet, Larimar, Nefriet, jade, Vuursteen
Kracht

Kracht

Goudsteen, Granaat, Heliotroop, Labradoriet, Malachiet, Obsidiaan mahonie, Olivijn, Onyx, Rhodoniet, Robijn, Tijgeroog
Kramp

Kramp

Amazoniet, Hematiet, Magnetiet, Tijgeroog
krampen

Krampen

Wanneer je kramp hebt kunnen de edelstenen Tijgeroog, Magnetiet, Obsidiaan en Amazoniet je helpen om de doorstroom van energie, bloed en adem te herstellen.
Krampopheffend

Krampopheffend

Amazoniet, Aragoniet, Azuriet - Malachiet, Charoiet, Chrysocolla, Dumortieriet, Koper, Magnesiet, Malachiet, Obsidiaan, Pyriet, Rookkwarts, Serpentijn, Tijgeroog, Turkoois
kritiek

Kritiek, omgaan met

Word je emotioneel of boos; schiet je in de aanval of verdediging? Elohim Kunziet en Citrien helpen je om beter met kritiek om te gaan.
kruinchakra

kruinchakra

Agaat (Botswana), Jaspis
Kundalini-energie

Kundalini energie

Elohim Heliodoor, Granaat, Serpentijn en Kosmische Blauwe Straal Coelestien helpen om je Kundalini-energie te doen ontwaken en je kundalini kanaal te activeren.
Leren

Leren

Epidoot, Fluoriet
Levenskracht

Levenskracht

Carneool, Magnetiet, Sugeliet, Zonnesteen
Levensvreugde

Levensvreugde

Aquamarijn, Carneool, Citrien, Zonnesteen
lever

Lever

De Elohim edelstenen Topaas, Turkoois, Unakiet, Chrysocolla en Pyriet helpen je als je "iets op je lever hebt". Ze verlichten overmatige of onderdrukte boosheid, woede, walging en frustratie.
Lichamelijke reining (kuur, detox)

Lichamelijke reiniging

Wil je jouw lichaam en geest ontdoen van afvalstoffen of giftige stoffen dan kunnen Elohim Bergkristal, Zwarte Toermalijn of Jade je daarbij helpen.
Liefde

Liefde

Aardbeikwarts, Charoiet, Cyaniet, Fuchsiet, Jade, Koper, Lapis lazuli, Morganiet, Prehniet, Rhodochrosiet, Rozenkwarts, Smaragd, Turkoois, Watermeloen toermalijn
Liefde aantrekken

Liefde aantrekken

Magnetiet, Morganiet, Rhodochrosiet, Rozenkwarts
Logisch denken

Logisch denken

Agaat, Kyaniet, Onyx, Sodaliet, Toermalijn (zwart)
longen

Longen

De longen worden geassocieerd met het vermogen om te geven en ontvangen. De Elohim edelstenen Larimar, Prehniet, Rozenkwarts, Granaat en Pietersiet helpen je daarmee.
Loslaten

Loslaten

Heb je moeite om dingen los te laten dan kunnen Elohim Amethist, Peridot en Rhodochrosiet je helpen. Je leven wordt daardoor lichter, blijer en zorgelozer.
Luchtwegen

Luchtwegen

Aquamarijn, Opaal, Pyriet, Rutielkwarts, Valkoog
Luisteren

Luisteren

Andes opaal, Chalcedoon
Lymfeklieren

Lymfeklieren

Chalcedoon, Opaal, Rutielkwarts, Topaas, Topaas wit
lymfestelsel

lymfestelsel

Agaat, Sodaliet, Sugeliet
Myalgische encefalomyelitis (M.E.)

M.E.

De Elohim edelstenen Ametrien en Citrien verlichten de symptomen van M.E. en helpen je ook om naar de energetische oorzaak van de ziekte te gaan.
Multiple sclerose (M.S.)

M.S.

MS is een chronische aandoening van het centrale zenuwstelsel. Elohim Rhodoniet en Rhodochrosiet helpen om de symptomen van M.S. te verlichten zoals problemen met lopen, voelen en zien.
Maag

Maag

De Elohim edelstenen Gyrasol, Agaat, Maansteen, Barnsteen en Zonnesteen helpen je wanneer iets zwaar op de maag ligt. Maagzuur, maagkrampen of maagzweren worden daarmee voorkomen of verlicht.
Maagpijn

Maagpijn

Dalmatïer jaspis, Maansteen
Maagzweer

Maagzweer

Goudsteen, Rhodoniet, Zonnesteen
Mannelijke energie

Mannelijke energie

Als je mannelijke energie op peil is dan ben je daadkrachtig en ondernemend. Elohim Carneool, Blauwe Aventurijn en Zonnesteen moedigen je aan om jezelf te laten zien en je te manifesteren in de wereld.
Mediamieke gaven

Mediamieke gaven

Aquamarijn, Chrysoberyl, Labradoriet, Maansteen, Seleniet
Meditatie

Meditatie

Meditatie is een vorm van spirituele oefening die ook veel lichamelijke en mentale voordelen brengt. Amethist, Sodaliet, Larimar en Seleniet helpen je om meditatie te verdiepen.
Meditatie, diepe

Meditatie, diepe

Kunziet, Larimar, Regenboog obsidiaan, Sodaliet
Menopauze

Menopauze

Zie de menopauze niet als een tijdstip maar een transformatieproces. Een proces dat vaak gepaard gaat met opvliegers, stemmingswisselingen, slaapgebrek en gewichtstoename.
Menstruatieklachten/PMS

Menstruatieklachten (PMS)

Veel vrouwen hebben last van menstruatiekrampen en PMS klachten. Elohim Maansteen, Pyriet, Jaspis en Hematiet helpen hiertegen en zorgen ook voor een regelmatige menstruatiecyclus.
Menstruatiepijn

Menstruatiepijn

Coelestien, Labradoriet, Obsidiaan, Pyriet, Topaas, Topaas wit
Migraine

Migraine

Bonzende hoofdpijn, misselijkheid en flitsen voor de ogen: Heb jij regelmatig last van migraine dan kunnen Magnesiet, Amethist, Bergkristal en Rookkwarts je helpen.
Milt

Milt

Je hebt de milt nodig voor een goede afweer. Elohim Citrien, Barnsteen, Malachiet, Robijn en Heliotroop edelstenen zijn weldadig voor zijn functioneren.
miltchakra

miltchakra

Calciet, Topaas, Topaas wit
Misbruik

Misbruik

Carneool, Ocean jaspis
Misselijkheid

Misselijkheid

Energetisch gezien treedt misselijkheid op wanneer iets onverteerbaar voor je is. Elohim Jaspis, Calciet en Fluoriet helpen je om indrukken beter in je op te nemen waardoor het gevoel van misselijk zijn verzwakt.
Moed

Moed

Citrien, Dumortieriet, Heliotroop, Koper, Tijgeroog
Motiverend

Motiverend

Apatiet, Carneool, Robijn
Motoriek

Motoriek

Voor mensen met een slechte motoriek vergen allerlei handelingen heel veel inspanning. Elohim edelstenen Cyaniet, Danburiet en Sugeliet kunnen in dit geval ondersteuning bieden.
Nachtmerries

Nachtmerries

Chalcedoon, Prehniet, Rookkwarts
nachtrust

nachtrust

Chiastoliet, Chrysopraas
nagels

nagels

Calciet, Vuursteen
Negatieve energie

Negatieve energie

Amazoniet, Barnsteen, Charoiet, Labradoriet, Malachiet, Rookkwarts, Rutielkwarts, Serpentijn
Negatieve gedachten en gevoelens

Negatieve gedachtes en gevoelens

Negatieve gedachten en gevoelens; iedereen heeft er wel eens last van. Elohim Seleniet, Labradoriet en Pietersiet helpen je om de negatieve spiraal stop te zetten
Nek, rug en schouders

Nek, rug en schouders

Een stijve nek, last van je rug, pijn in je schouders? De Elohim edelstenen Magnetiet, Amazoniet, Chrysocolla, Rookkwarts en Zinkblende kunnen je helpen om deze klachten te verlichten.
Nervositeit

Nervositeit

Ben je een echte zenuwpees? Als je teveel last hebt van een zenuwachtig gevoel, dan kunnen Elohim Ametrien, Heliodoor, Serpentijn en Chiastoliet je helpen.
Neusbijholten

Neusbijholten

Australisch Donderei, amuletsteen, Ioliet, Smaragd
Neusbloedingen

Neusbloedingen

Carneool, Hematiet, Jaspis, Magnetiet
Neutrale houding

Neutrale houding

Bergkristal, Zwarte toermalijn
Nieren

Nieren

Elohim Citrien, Barnsteen, Vuursteen en Girasol bekrachtigen de werking van de nieren en helpen bij het verwijderen van verouderde, giftige emoties zoals “ik ben niet goed genoeg”, kwaadheid en schuldprojectie naar je partner en vijandige gevoelens naar jezelf.
Nierstenen

Nierstenen

Heliotroop, Jade, Magnesiet
Nieuwetijdskinderen

Nieuwetijdskinderen

Als nieuwetijdskind (of volwassen) ben je extra gevoelig en heb je sterk de behoefte om de wereld te helpen. Elohim Labradoriet, Jaspis, Seleniet en Aquamarijn geven je een steun in de rug. Ze helpen je om in balans te blijven en ondersteunen je op je spirituele pad.
Nuchter

Nuchter

Agaat, Onyx, Rookkwarts, Saffier, Versteend hout
Objectiviteit

Objectiviteit

Agaat, Lapis lazuli, Magnetiet, Sodaliet
Obsessies

Obsessies

Heb je last van een bepaald idee in je hoofd dat er, ook al wil je dat wel, niet meer uitgaat? Rutielkwarts, Rozenkwarts en Tijgerijzer helpen je om vrij te komen van deze obsessie.
Ogen

Ogen

De ogen zijn de spiegel van de ziel. Elohim Turkoois, Smaragd, Labradoriet, Aquamarijn en Agaat behandelen problemen met de ogen, zoals droge ogen, ver- of bijziendheid, wazig zien en staar.
Onderbewuste

Onderbewuste

Labradoriet, Obsidiaan, Opaal
Onderdrukte gevoelens

Onderdrukte gevoelens

Malachiet, Obsidiaan, Ocean jaspis, Pietersiet, Rhodochrosiet, Zoisiet
Ontgiftend

Ontgiftend

Ametrien, Azuriet, Azuriet - Malachiet, Chrysocolla, Citrien, Heliodoor, Ioliet, Jade, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Malachiet, Obsidiaan, Peridoot, Robijn, Serpentijn, Stilbiet, Turkoois, Zinkblende, Zoisiet
Ontspannend

Ontspannend

Ametrien, Aquamarijn, Aventurijn, Chrysocolla, Grossulaar, Magnesiet, Ocean jaspis, Toermalijn
Ontstekingen

Ontstekingen

Ontstekingen komen voor op plekken in het lichaam waar een blokkade zit of heeft gezeten. Elohim edelstenen Magnetiet, Aquamarijn en Larimar helpen je door de genezende krachten in jezelf te stimuleren.
Ontstekingsremmend

Ontstekingsremmend

Aquamarijn, Aventurijn, Chalcedoon, Mosagaat, Turkoois, Zoisiet
Onvruchtbaarheid, zwanger worden

Onvruchtbaarheid, zwanger worden

Al een tijd verlangen jullie naar een baby, echter het zwanger worden wil maar niet lukken. De Elohim edelstenen Carneool, Rutielkwarts en Maansteen kunnen door beide partners gedragen worden om de gezamenlijke vruchtbaarheid te verhogen.
Opbeurend

Opbeurend

Aardbeikwarts, Ametrien, Aquamarijn, Barnsteen, Carneool, Goudsteen, Heliodoor, Kunziet, Rhodochrosiet, Zonnesteen
Openheid

Openheid

Apatiet, Barnsteen, Chalcedoon, Hemimorfiet, Heulandiet, Jade, Rozenkwarts, Smaragd, Topaas, Topaas wit
Opkomen voor jezelf

Opkomen voor jezelf

Heb je moeite om voor jezelf op te komen? De edelstenen Sodaliet, Jaspis en Tijgerijzer helpen je om trouw aan jezelf te blijven en assertief te zijn wanneer dat nodig is
Oprechtheid

Oprechtheid

Aquamarijn, Kyaniet, Lapis lazuli, Smaragd
Optimimisme

Optimimisme

Chalcedoon, Granaat, Zonnesteen
Oren

Oren

Een oorprop, een oorontsteking, oorsuizen, overgevoeligheid of gehoorverlies.... Elohim Coelestien Fluoriet en Onyx helpen je wanneer je “niks meer wilt of kunt horen”.
Oude patronen

Oude patronen

Pietersiet, Schalenblende
Oude pijnen

Oude pijnen

Obsidiaan apachetraan, Pietersiet
Ouderdomskwalen

Ouderdomskwalen

Als je ouder wordt verandert je lichaam en leidt slijtage tot ouderdomskwalen. Elohim edelstenen kunnen je helpen om diverse ouderdomskwalen te verlichten.
Overgang

Overgang

Apofylliet, Bergkristal, Maansteen, Topaas, Topaas wit, Turkoois
Overgave

Overgave

Durf je te leven vanuit overgave en sta je in je kracht, ongeacht wat er op je Pad komt? Elohim Kunziet, Chrysopraas, Zonnesteen en Amethist helpen je.
Overgevoeligheid

Overgevoeligheid

Overgevoeligheid is anders dan hooggevoeligheid; het is een vorm van emotionele kwetsbaarheid. Elohim Aragoniet, Citrien, Aquamarijn en Labradoriet bekrachtigen je wanneer je overgevoelig bent.
Overgewicht

Overgewicht

Apatiet, Heulandiet, Versteend hout
Overspannenheid

Overspannenheid

Wordt het je soms allemaal teveel? Staat je hele lichaam stijf van de stress? Elohim Aragoniet, Pietersiet, Labradoriet, Amethist en Blauwe Chalcedoon ondersteunen je bij overspannenheid
Overvloed

Overvloed

Hoe vaak komt het niet voor dat we in te korten denken? Lees meer:
Paniek (paniekaanvallen)

Paniek

Plotseling krijg je een benauwd gevoel: je raakt in paniek. Elohim Turkoois, Rhodoniet, Groene Toermalijn, Toermalijnkwarts en Barnsteen helpen je om paniek (paniekaanvallen) te bestrijden.
Paranormale vermogens

Paranormale vermogens

Kyaniet, Lapis lazuli, Maansteen, Moldaviet
Passie

Passie

Opaal, Rhodochrosiet, Robijn
Piekeren

Piekeren

Als piekeren de overhand krijgt is het zaak er iets aan te gaan doen. De edelsteen Aventurijn, Onyx, Zinkblende en Lepidoliet kunnen je hierbij helpen.
Pijn

Pijn

Pijn is een waarschuwing voor overbelasting of beschadiging van uw lichaam en geest. Wanneer je pijn lijdt kunnen de edelstenen Serpentijn, Saffier, Celestien en Larimar je helpen.
PMS

PMS

Chrysocolla, Maansteen
Positief denken

Positief denken

Positief denken maakt je leven leuker en langer. Elohim Rookkwarts, Zonnesteen en Barnsteen helpen je om het leven vanuit de zonnige kant te zien.
Positieve instelling

Positieve instelling

Dumortieriet, Goudsteen, Hemimorfiet, Magnesiet, Morganiet, Robijn, Zonnesteen
Praten (helder)

Praten (helder)

Australisch Donderei, amuletsteen
Prikkelbaarheid

Prikkelbaarheid

Een korte lontje, ochtendhumeur, afreageren en onnodige agressie? De edelstenen Apatiet, Rhodochrosiet, Chrysocolla of Topaas helpen tegen prikkelbaarheid
Problemen oplossen

Problemen oplossen

Amazoniet, Bergkristal, Carneool, Tijgeroog, Turkoois
Prostaat

Prostaat

Pijn met plassen, ontsteking, bloed in de urine? Zinkblende, Zonnesteen en Magnesiet hebben een gunstige werking wanneer je last van prostaatklachten krijgt.
Psychische aanvallen

Psychische aanvallen

Een psychische aanval gebeurt wanneer iemand anders kwaadwillige gedachten of gevoelens naar je stuurt. De Elohim edelstenen Obsidiaan, Ametrien en Kunziet en ook het aura bescherming kristaalbuisje helpen om dit tegen te gaan
Puistjes (pukkels of acne)

Puistjes

Iedereen heeft er ooit wel eens mee te maken gehad: puisten op je gezicht, nek of rug. Elohim Amethist, Fluoriet en Aventurijn helpen om deze kleine ontstekingen van de huid te verlichten.
Regeneratie

Regeneratie

Schalenblende, Smaragd
Reinigend

Reinigend

Amethist, Azuriet, Barnsteen, Chalcedoon, Obsidiaan, Oranje Calciet, Peridoot, Serpentijn, Toermalijn
Reiniging aura

Reiniging aura

Charoiet, Kyaniet, Seleniet, Toermalijn
Reiniging lichaam

Reiniging lichaam

Amethist, Azuriet, Jade, Lepidoliet, Toermalijn
Relaties

Relaties

Jullie hebben een relatie, verkering of gaan met elkaar. Hoe zorg je dat je het samen leuk hebt? Elohim Rozenkwarts, Rhodochrosiet, Smaragd en Granaat dragen op verschillende manieren bij aan een liefdevolle en levendige relatie.
Reuma (artritis en artrose)

Reuma (artritis en artrose)

Heb je langere tijd pijnlijke of stijve gewrichten en spieren of zijn jouw gewrichten gezwollen? Elohim Malachiet, Barnsteen, Fluoriet or Toermalijnkwarts gebruiken om de pijn en stijfheid van reuma te verlichten.
Rouwverwerking

Rouwverwerking

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpend gebeurtenis. Wanneer je hulp nodig hebt tijdens het rouwproces bieden de edelstenen Toermalijnkwarts, Herkimer diamant, Rozenkwarts en Heliotroop ondersteuning.
Rug

Rug

Bergkristal, Chrysocolla, Magnetiet, Rookkwarts, Zinkblende
Ruggegraat

Ruggegraat

Fuchsiet, Seleniet, Smaragd, Zinkblende
Rustgevend

Rustgevend

Agaat, Amazoniet, Aventurijn, Calciet, Lepidoliet, Malachiet, Seleniet, Sugeliet, Tijgeroog
Samenwerking

Samenwerking

Chalcedoon, Melkkwarts, Smaragd, Sneeuwkwarts
Schildklier

Schildklier

De schildklier drukt via zijn hormoonproductie een zeer belangrijk stempel op het hele lichaam. Blauwe Calciet, Rutielkwarts, Aquamarijn en Cyaniet hebben een gunstige werking op deze klier.
Schimmelinfecties

Schimmelinfecties

Elohim Chrysopraas, Amazoniet en Chrysocolla kunnen gebruikt worden om schimmelinfecties zoals candida, ringworm, schimmelnagels en zwemmerseczeem te verlichten.
Schizofrenie

Schizofrenie

Saffier, Sugeliet, Sugiliet
Schuldgevoelens

Schuldgevoelens

Wat doe je als je continu last van schuldgevoelens hebt? Elohim edelstenen Opaal, Sodaliet, Larimar en Chiastoliet helpen je om van dat chronisch gevoel van “niet goed doen/zijn” af te komen.
Seksualiteit

seksualiteit

Seksualiteit is de bron van al het leven, de basis van ons bestaan. Elohim Rhodochrosiet, Carneool, Granaat en Valkenoog helpen je om je seksuele kracht te verbinden met de liefde en werken goed tegen problemen op seksueel gebied.
Seksuele activiteit

Seksuele activiteit

Agaat (vuur), Rhodochrosiet, Robijn
Seksuele problemen

Seksuele problemen

Carneool, Granaat, Malachiet, Rhodochrosiet, Rozenkwarts, Serpentijn
Skelet

Skelet

Calciet, Obsidiaan, Sneeuwvlok obsidiaan
Slaapproblemen

Slaapproblemen

Amethist, Charoiet, Hematiet, Howliet, Lapis lazuli, Lepidoliet, Maansteen, Topaas (goud)
Slachtofferhouding

Slachtofferhouding

Amazoniet, Fuchsiet, Larimar, Morganiet, Sneeuwkwarts, Toermalijn, Turkoois
Slijmvliezen

Slijmvliezen

Apofylliet, Australisch Donderei, amuletsteen, Barnsteen, Fluoriet, Grossulaar, Nefriet, jade, Topaas, Topaas wit
Smaak

Smaak

Topaas, Topaas wit
Snurken

Snurken

Snurken kan een hardnekkig probleem vormen, vooral voor je bedpartner. Je kunt de edelstenen Labradoriet en Toermalijn onder je kussen stoppen of dragen om het gesnurk te verlichten.
Sociaal

Sociaal

Apatiet, Chalcedoon
Spanningen

Spanningen

Aardbeikwarts, Ametrien, Aquamarijn, Aragoniet, Chrysocolla, Heliodoor, Ioliet, Morganiet, Opaal, Pietersiet, Seleniet (vissestaart), Serpentijn, Toermalijn, Zwarte toermalijn
Spanningshoofdpijn

Spanningshoofdpijn

Ametrien, Maansteen, Pietersiet
Spanningsklachten

Spanningsklachten

Ametrien, Morganiet, Pietersiet
Spataders en aderverkalking

Spataders en aderverkalking

De edelstenen Fluoriet en Magnesiet bieden verlichting bij spataderen en aderverkalking. Ze zorgen ervoor dat je bloedsomloop weer vrij kan circuleren en dat je stopt met jezelf inkrimpen.
Spieren

Spieren

In je lichaam zitten meer dan zeshonderd spieren. Ze zitten overal, zelfs in de ogen en de huid. De edelstenen Aventurijn, Chiastoliet, Calciet en Celestien hebben een weldadige werking op je spieren.
Spierkrampen

Spierkrampen

Amazoniet, Magnetiet, Obsidiaan, Obsidiaan apachetraan, Tijgeroog
Spijsvertering

Spijsvertering

Heb je last van misselijkheid, winderigheid en buikpijn? Aragoniet, Agaat, Magnesiet, Tijgerijzer en Citrien helpen bij klachten van het spijsverteringssysteem.
Spiritualiteit

Spiritualiteit

Heliotroop, Larimar, Opaal, Prehniet, Seleniet, Stilbiet
Spiritueel reizen

Spiritueel reizen

Howliet, Lapis lazuli, Stilbiet
Spirituele gaven ontwikkelen

Spirituele gaven ontwikkelen

Lapis lazuli, Morganiet, Obsidiaan, Prehniet, Serpentijn
Spirituele groei en ontwikkeling

Spirituele groei en ontwikkeling

Spirituele groei en ontwikkeling is iets waar vele op dit moment mee bezig zijn. Elohim Rutielkwarts, Aquamarijn, Hemimorfiet en Kosmische Blauwe Straal Celestien ondersteunen het ontwakingsproces naar Zelf- en Godsrealisatie te volgen.
Spontaniteit

Spontaniteit

Barnsteen, Charoiet, Kyaniet, Opaal, Rhodochrosiet, Robijn, Schalenblende, Tektiet
Staar

Staar

Bergkristal, Obsidiaan
Stabiliserend

Stabiliserend

Agaat, Aragoniet, Hematiet, Mookaiet
Stembanden

Stembanden

Cyaniet, Lapis lazuli, Rhyoliet, Sodaliet
Stemmingsverbeterend

Stemmingsverbeterend

Carneool, Rhodochrosiet, Rutielkwarts, Zonnesteen
Stofwisseling

Stofwisseling

Amazoniet, Apatiet, Labradoriet, Magnesiet, Sodaliet, Topaas, Topaas wit, Versteend hout
Stofwisseling stimulerend

Stofwisseling stimulerend

Agaat, Carneool, Charoiet, Peridoot, Versteend hout
Stoppen met roken

Stoppen met roken

Agaat (Botswana), Rookkwarts, Rutielkwarts
Stotteren

Stotteren

Aquamarijn, Australisch Donderei, amuletsteen, Aventurijn, Chalcedoon
Straling, electromagnetische

Straling, electromagnetische

Amazoniet, Aventurijn, Fluoriet, Toermalijn (zwart), Unakiet
Stress

Stress

Toegenomen eigenwaarde, aarden en meer aanwezig zijn in je lichaam, zal stress verzachten. Elohim Saffier, Rookkwarts, Rode jaspis, Blauwe chalcedoon en Rhodoniet zullen je hierin vreugdevol bijstaan, ieder op zijn eigen unieke wijze.
Strottenhoofd

Strottenhoofd

Cyaniet, Kyaniet, Lapis lazuli, Sodaliet, Stilbiet
Studie

Studie

Fluoriet, Pietersiet
Succes

Succes

Aquamarijn, Carneool, Citrien
Tact

Tact

Melkkwarts, Sneeuwkwarts, Watermeloen toermalijn
Tanden

Tanden

Apatiet, Azuriet, Fluoriet, Howliet, Onyx
TBC

TBC

Morganiet, Opaal
Teelballen

Teelballen

Goud, Topaas, Topaas wit, Zoisiet
Thymus

Thymus

Amazoniet, Aquamarijn, Aventurijn, Lapis lazuli, Peridoot, Prehniet
Tolerantie

Tolerantie

Aquamarijn, Aragoniet, Aventurijn, Chrysocolla, Howliet, Jade, Kunziet
Trauma's

Trauma's

Amazoniet, Malachiet, Obsidiaan, Opaal, Pietersiet, Rhodochrosiet, Rozenkwarts, Sneeuwvlok obsidiaan, Sugeliet
Trombose

Trombose

Topaas, Topaas wit
Troost

Troost

Agaat, Heliotroop
Twijfel

Twijfel

Sugiliet, Tijgeroog
Uiten van je mening

Uiten van je mening

Chalcedoon, Lapis lazuli, Sodaliet
Uitputting

Uitputting

Apatiet, Pietersiet, Rhodochrosiet, Robijn, Rutielkwarts, Schalenblende, Topaas, Topaas wit, Turkoois
Veilig

Veilig

Agaat, Heliodoor, Sugeliet
Veranderingen (omgaan met)

Veranderingen (omgaan met)

Chalcedoon, Charoiet, Chrysocolla, Larimar, Mookaiet, Pietersiet, Schalenblende
Verdriet

Verdriet

Amazoniet, Amethist, Azuriet, Calciet, Heulandiet, Magnetiet, Rozenkwarts, Sugeliet, Sugiliet
Verkoelend

Verkoelend

Bergkristal, Chalcedoon, Chrysocolla, Sodaliet
Verkoudheid

Verkoudheid

Aquamarijn, Aragoniet, Chalcedoon, Labradoriet, Magnesiet, Mosagaat, Tijgeroog, Vuuropaal
Verlamming

Verlamming

Chiastoliet, Watermeloen toermalijn
Verlies

Verlies

Amethist, Heulandiet
Vermoeidheid

Vermoeidheid

Ametrien, Barnsteen, Bergkristal, Hematiet, Labradoriet, Tijgerijzer
Verslavingen

Verslavingen

Agaat (vuur), Amethist, Dumortieriet, Hematiet, Ioliet, Labradoriet, Lepidoliet, Tijgeroog
Vertrouwen

Vertrouwen

Andes opaal, Chrysopraas, Heliodoor, Kunziet, Labradoriet, Mosagaat, Septarie, Sodaliet, Sugeliet, Tijgeroog
Verwarmend

Verwarmend

Aragoniet, Carneool, Citrien, Tijgeroog, Topaas (goud)
Verwarring

Verwarring

Aquamarijn, Carneool, Fluoriet, Pietersiet, Rhodoniet, Seleniet
Verwondingen

Verwondingen

Amethist, Azuriet, Rhodoniet
Vetophoping

Vetophoping

Prehniet, Topaas, Topaas wit
Virusinfecties

Virusinfecties

Larimar, Tektiet, Turkoois
visie

visie

Opaal, Smaragd
Vitaliserend

Vitaliserend

Agaat, Agaat (vuur), Apatiet, Bergkristal, Carneool, Goudsteen, Granaat, Grossulaar, Jaspis, Magnetiet, Oranje Calciet, Robijn, Sneeuwkwarts, Toermalijn (zwart), Turkoois
Vochtophoping

Vochtophoping

Chalcedoon, Maansteen, Topaas, Topaas wit
Voeten

Voeten

Onyx, Pietersiet, Tijgerijzer
Volharding

Volharding

Aquamarijn, Aventurijn
Voorspoed

Voorspoed

Aquamarijn, Aventurijn, Citrien, Saffier, Toermalijn, Topaas
Voortplantingsorganen

Voortplantingsorganen

Goudsteen, Maansteen, Robijn, Rookkwarts, Unakiet
Vrede

Vrede

Azuriet, Prehniet, Seleniet
Vriendschap

Vriendschap

Lapis lazuli, Malachiet, Rozenkwarts, Smaragd, Watermeloen toermalijn
Vrijheidsdrang

Vrijheidsdrang

Agaat (Botswana), Sodaliet
Vruchtbaarheid

Vruchtbaarheid

Carneool, Jade, Maansteen, Moldaviet, Nefriet, jade, Rozenkwarts, Zoisiet
Waarheid

Waarheid

Rhodochrosiet, Smaragd, Sodaliet, Topaas, Topaas wit
Waarneming

Waarneming

Aquamarijn, Aventurijn, Azuriet
Waarzeggen

Waarzeggen

Ametrien, Seleniet, Stilbiet
warmte

warmte

Andes opaal, Coelestien
Wateraders

Wateraders

Amazoniet, Aventurijn, Obsidiaan
Weerstand overwinnen

Weerstand overwinnen

Chalcedoon, Charoiet, Granaat, Kunziet, Tijgerijzer, Zinkblende
Welzijn

Welzijn

Ametrien, Aventurijn, Versteend hout
Wijsheid

Wijsheid

Lapis lazuli, Saffier, Smaragd, Sodaliet
Wilskracht

Wilskracht

Charoiet, Dalmatïer jaspis, Granaat, Grossulaar, Hematiet, Ocean jaspis, Robijn in zoisiet
Woede

Woede

Amethist, Aragoniet, Aventurijn, Howliet, Magnetiet, Peridoot, Sugiliet, Valkenoog
Wondgenezing

Wondgenezing

Barnsteen, Hemimorfiet, Mookaiet, Rhodoniet, Schalenblende, Tektiet
Zelfacceptatie

Zelfacceptatie

Hemimorfiet, Magnesiet, Morganiet, Prehniet, Rozenkwarts, Sodaliet, Tektiet
Zelfbewustzijn

Zelfbewustzijn

Apatiet, Koper, Onyx, Seleniet, Unakiet
Zelfexpressie

Zelfexpressie

Apatiet, Aquamarijn, Citrien, Kyaniet, Mosagaat, Saffier (blauw)
Zelfgenezend vermogen

Zelfgenezend vermogen

Chrysoberyl, Granaat, Larimar, Unakiet, Zonnesteen
Zelfinzicht

Zelfinzicht

Agaat, Chalcedoon, Fuchsiet, Obsidiaan, Peridoot, Pyriet, Seleniet, Sodaliet, Tijgeroog
Zelfliefde

Zelfliefde

Opaal, Sugeliet, Tektiet, Unakiet
Zelfrespect

Zelfrespect

Citrien, Hematiet, Magnesiet, Morganiet, Rozenkwarts, Sodaliet, Tijgeroog
Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen

Een hoop mensen zoeken ondersteuning bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen. Lees meer:
Zelfverwezelijking

Zelfverwezelijking

Citrien, Jade, Onyx, Topaas, Topaas wit
Zenuwen

Zenuwen

Amazoniet, Chiastoliet, Dumortieriet, Fuchsiet, Kunziet, Morganiet, Onyx, Rookkwarts, Saffier, Seleniet (vissestaart), Sugeliet, Toermalijn, Topaas, Topaas wit, Watermeloen toermalijn
Zenuwpijn

Zenuwpijn

Carneool, Fluoriet, Kunziet, Lepidoliet
Zenuwstelsel

Zenuwstelsel

Agaat (vuur), Amazoniet, Ametrien, Aventurijn, Jaspis, Morganiet, Pyriet, Sugiliet, Tijgeroog, Toermalijn, Zinkblende
Ziekte van Lyme

Ziekte van Lyme

Energetisch gezien geeft de ziekte van Lyme aan dat je een diepe wens hebt om nu te leren leven vanuit je kern. Je bent op zoek naar zelfrealisatie en wilt jezelf manifesteren. Elohim Barnsteen, samen met Rutielkwarts of Bergkristal, kan je bijstaan in het herstellen van Lyme.
Ziekte van Parkinson

Ziekte van Parkinson

Opaal, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Rozenkwarts
Zintuigen

Zintuigen

Kunziet, Obsidiaan, Prehniet
zonnevlecht

zonnevlecht

Barnsteen, Chiastoliet, Cyaniet, Rhodoniet, Tijgerijzer, Topaas, Topaas wit
Zorgen (zorgeloosheid)

Zorgen (zorgeloosheid)

Amazoniet, Andes opaal, Apatiet, Aquamarijn, Barnsteen, Charoiet, Moldaviet
Zuiverend

Zuiverend

Ametrien, Apofylliet, Bergkristal, Saffier (blauw), Sneeuwkwarts, Turkoois
Zwanger worden

Zwanger worden

Carneool, Maansteen, Zoisiet
Zwangerschap

Zwangerschap

Zwanger zijn is een bijzondere tijd waarin een hoop gebeurt. De edelstenen Aventurijn, Groene Jade, Rozenkwarts, Robijn en Rode Jaspis zijn weldadig voor jou en jouw baby tijdens zwangerschap.
Zwellingen

Zwellingen

Amethist, Bergkristal, Mosagaat, Sneeuwkwarts

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren