Spirituele winkel van Groningen-Drenthe bezoeken?

De spirituele edelsteenwinkel (ca 70 m2) heeft honderden kristallen en is te bezoeken op de Elohim Krachtplaats in Veelerveen (Groningen)

kristal winkel

De winkel is het gehele jaar op bepaalde dagen geopend zie hiervoor de openingstijden

Een uitgebreide spirituele winkel met koffiecorner, ontmoetingsruimte op de grens van Groningen, Drenthe en Duitsland. De Elohim Krachtplaats, met kristalwinkel, helende tuinen, healing-reading- en opleidingscentrum activeert duidelijk voelbaar het Liefdes-Eenheidsbewustzijn en de Moeder Aarde connectie in de edelstenen, bezoekers en het team.

 

Unieke fijne sfeer door multidimensionaal geopende edelstenen en tincturen

Als je de edelsteenwinkel van het Elohim Centre binnenkomt, is het eerste dat je opvalt de prachtige sfeer van de kristallen die vaak een hartverbinding met je aangaan. De multidimensionale geopende, bezielde, grote en kleine edelstenen en kristallen willen niets liever dan contact maken en dat is voelbaar! Je kunt dan ook het gevoel hebben dat een edelsteen jou ‘roept' en je iets te vertellen heeft. Alle producten zijn geopend en geactiveerd tot hun volledige potentieel en opgeladen met de eenheid en liefdes-energie van de Elohim Krachtplaats. Hierdoor werken ze heel krachtig en positief.

 

Persoonlijk readingsadvies in de edelsteenwinkel

Advies in edelsteenwinkel GroningenBij een persoonlijk readingsadvies ga je samen op zoek  naar het kristal of middel dat op dit moment het beste bij je (vraag) past. Een edelsteen, Elohim krachttuinen tinctuur of Krachtplaats kruidentinctuur kan ook zeer geschikt zijn voor kinderen en zelfs voor dieren of je tuin. Maar natuurlijk is er ook van alles voor volwassenen op het pad van gezondheid en zelfrealisatie in de winkel te vinden. Tevens zijn er prachtige grote huis-, tuin- en bedrijf-kristallen te koop die een positieve sfeer en het Liefdes-Eenheidsveld brengen.

 

Lees hier enkele ervaringen van onze bezoekers:

 

“De kristalwinkel is prachtig! Wat een mooie stenen bij elkaar!”

“Ik vond de kristalwinkel heerlijk. Mooie winkel. Het beste van het Elohim Centre is misschien wel dat je in de winkel werkelijk geholpen wordt door bekwame mensen die aandacht voor je hebben.”

"De kristalwinkel is een bron van energie en inspiratie!"

 

Helende zelfrealisatie tuinen, spirituele winkel, Krachtplaats bezoek

Voor openingstijden en kaartje klik hier

T: +31(0) 597 541539
E: info@elohim-centre.org

Adres

Ruiten A Kanaal West 1, nr 26
9566 TL  Veelerveen (Gr)

 

Bewuste keuze?