Amethist cluster met 13 dimensionale Merlijn activatie

Spirituele werking Amethist

Elohim Amethist opent je hogere intuïtie, wijsheid, innerlijk leiderschap, rechtvaardigheid, het opengaan en de samenwerking met de bovenwereld, brengt mededogen, aanvaarding, inzicht en rust. Hij laat je de stilte in jezelf vinden en geeft een dieper inzicht in wat echt belangrijk voor je is. Amethist helpt om verdriet en verlies makkelijker te kunnen verwerken en loslaten. Hij reinigt lichaam, ziel en geest en ook vertrekken. Elohim Amethist kalmeert, beschermt, bevordert spirituele groei, intuïtie en liefde voor het Goddelijke. Hij reinigt de aura en zet lagere energie om naar een hoge vibratie.

Alle edelstenen en tincturen van het Elohim Centre zijn 13 dimensionaal geactiveerd. Ze brengen daardoor de uitlijning met Moeder Aarde en de Bovenwereld en werken op karmisch, geestelijk, hart en ziel, mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Ze activeren je 12 zieledelen en je hoogste onvoorwaardelijke Liefde/Kracht.

 

Fysieke werking Amethist

Amethist helpt bij hoofdpijn, maagpijn, slapeloosheid, piekeren, nachtmerries, stress en spanning, hormonen, endocriene klieren. Amethist brengt innerlijke rust. Amethist helpt tegen huidklachten en jeuk door hormoon onbalans en emotionele spanning. Elohim amethist steen helpt je om uit je hoofd te komen en negatieve gedachten los te laten. Samen met toermalijnkwarts kan hij helpen bij trauma verwerking. Amethist helpt bij spataderen, de bloedsomloop, bloedsamenstelling. Helpt goed bij verslavingen, burn-out en heimwee. Paarse kleur Amethist kan rustgevend werken wanneer iemand palliatief is of sterft.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment van Amethist edelsteen

Amethist reinigen en opladen

Om de hogere dimensies van de Elohim Amethist open te houden en daarmee de grotere Lichtkrachten en activaties, is het belangrijk om ze op zijn tijd te zuiveren en op te laden. Wanneer je met je Amethist een langere tijd hebt gemediteerd of als je voelt dat de energie afneemt of 'mat' begint te worden, is het goed om het te reinigen en weer op te laden.

Lees hier hoe je Elohim Amethist kunt reinigen en opladen

Amethist kopen

Je kunt Amethist online kopen zowel als als bij ons in de fysieke spirituele winkel op de Elohim Krachtplaats met Helende Tuinen. Al onze stenen zijn uniek omdat ze 13-dimensionaal geopend en geactiveerd zijn.

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Amethist edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Amethist hanger
- Amethist knuffelsteen
- Amethist geode

Amethist clusters (kamerstukken)

Vindplaats Amethist

Verenigde Staten, Canada, Mexico, Oost-Afrika, Groot-Brittanië, Brazilië, Sri Lanka, Uruguay, Siberië, India, Rusland.

Materiaal, chemische eigenschappen

Samenstelling: SiO2, hardheid: 7 & dichtheid: 2,6.

Wist je dat?

De Oude Egyptenaren, de Klassieke Grieken, de Romeinen en ook de Middeleeuwse kloosterlinge Hildegard von Bingen kenden enorme geneeskrachtige zuiverende werking toe aan de Amethist.

De Amethist is een van de twaalf stenen van het Borstschild van de hogepriester, verder is hij in de christelijke kerken het symbool van de altaarwijn en wordt hij door de Bisschoppen in hun zegelring gedragen.

De naam Amethist is afgeleid van het Griekse Amethystos, hetgeen "niet bedronken" betekent. Hij werd gebruikt door de Romeinen om dronkenschap te bestrijden. 

Om een gezonde en frisse teint te behouden wast men het gezicht iedere ochtend met water waarin een hele nacht lang een Amethist kristal gelegen heeft, na vijf dagen gaat men het verschil duidelijk merken, het gezicht wordt frisser in zijn uitstraling.

Bewuste keuze?