Amethist

Spirituele werking Amethist

Elohim Amethist opent je hogere intuïtie, wijsheid, innerlijk leiderschap, rechtvaardigheid, het opengaan en de samenwerking met de bovenwereld, brengt mededogen, aanvaarding, inzicht en rust. Hij laat je de stilte in jezelf vinden en geeft een dieper inzicht in wat echt belangrijk voor je is. Amethist helpt om verdriet en verlies makkelijker te kunnen verwerken en loslaten. Hij reinigt lichaam, ziel en geest en ook vertrekken. Elohim Amethist kalmeert, beschermt, bevordert spiritueel bewustzijn, intuïtie en liefde voor het Goddelijke. Hij reinigt de aura en zet lagere energie om naar een hoge vibratie.

Alle edelstenen en tincturen van het Elohim Centre zijn 13 dimensionaal geactiveerd. Ze brengen de uitlijning met Moeder Aarde en de Bovenwereld en werken op karmisch, geestelijk, hart en ziel, mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Ze activeren je 12 zieledelen en je hoogste onvoorwaardelijke Liefde/Kracht activeren.

Spirituele werking speciale Merlijn Amethist

Een deel van de Amethisten van het Elohim Centre dragen een extra Merlijn programma en werking. Door het Merlin programma wordt je trilling verhoogd naar meesterschap, je engelen-wezen. Merlin verruimt je creatiekracht en toverkracht in samenwerking met je magisch kind. Hij maakt licht, zorgeloos en blij. Het Merlin bewustzijnsprogramma geeft je eindeloos vertrouwen in de uitkomst van je wensen. Hij helpt je gevoelens en gedachten vanuit zwaarte en onmogelijkheden te zien en te stoppen. Deze Merlin Amethist edelsteen tilt je op in zorgeloze creatiekracht waardoor je een positieve uitkomst verwacht.

Elohim Merlin Amethist is overladen met energetische magie. Hij trekt ook de hulp van natuurwezens aan. Hij schenkt je het geluk en de blijheid van een kind. Je magisch kind en Merlijn Hart zorgen, dat alles wat nodig is, uit kan komen zonder dat je twijfelt. 

Gebruik van de Merlin Amethist

Loop je al dagen rond met een probleem en zie je geen uitkomst stop dan 3 dagen alle gedachten daarover zodat het probleem niet langer in je aura zit. Leg daarna de Merlin Amethist onder je kussen en slaap in met je wens voor een antwoord of oplossing. Het antwoord zal je de volgende morgen of in de loop van de week, invallen. Je zult tekens krijgen en oplossingen zullen zich aandienen. Laat het vele denken over de situatie niet toe zodat het antwoord door kan komen. Ook kun je je Elohim Merlin edelsteen uitlenen aan vrienden die een oplossing nodig hebben voor hun situaties en hem op dezelfde wijze onder het kussen leggen.

Fysieke werking Amethist

Amethist helpt bij hoofdpijn, maagpijn, slapeloosheid, piekeren, nachtmerries, stress en spanning, hormonen, endocriene klieren.
Amethist helpt tegen huidklachten en jeuk door hormoon onbalans en emotionele spanning.  Elohim amethist steen helpt je om uit je hoofd te komen en negatieve gedachten los te laten. Samen met toermalijnkwarts kan hij helpen bij trauma verwerking.
Amethist helpt bij spataderen, de bloedsomloop, bloedsamenstelling.
Helpt goed bij verslavingen, burn-out en heimwee. Amethist is ook nuttig bij rustig sterven.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment van Amethist edelsteen

Gebruiksaanwijzing Elohim Amethist

Amethist kan onder het kussen of op het nachtkastje worden gezet (met de puntjes naar je toe) voor een goede nachtrust. Hij kan als amethist hanger worden gedragen op het lichaam, als meditatie of knuffelsteen in de hand worden genomen, als chakrastenen op de chakra’s worden gelegd of in de kleding gedragen worden. Een kamerstuk of meditatiesteen straalt ruimer uit. Kies de juiste plek. Let op, in de zon, ook op de vensterbank, kan hij verbleken maar de werking wordt er niet minder om. De amethist steen werkt voor healing, meditatie, regressietherapie, massage- elixer- en edelsteentherapie.

Amethist reinigen en opladen

Om de hogere dimensies van de Elohim Amethist open te houden en daarmee de grotere Lichtkrachten en activaties, is het belangrijk om ze op zijn tijd te zuiveren en op te laden. Wanneer je met je Amethist een langere tijd hebt gemediteerd of als je voelt dat de energie afneemt of 'mat' begint te worden, is het goed om het te reinigen en weer op te laden.

Lees hier hoe je Elohim Amethist kunt reinigen en opladen

Amethist kopen

Je kunt Amethist online kopen zowel als als bij ons in de fysieke spirituele winkel op de Elohim Krachtplaats met Helende Tuinen. Al onze stenen zijn uniek omdat ze 13-dimensionaal geopend en geactiveerd zijn.

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Amethist edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Amethist hanger
- Amethist armband
- Amethist ketting
- Amethist knuffelsteen

Vindplaats

Verenigde Staten, Canada, Mexico, Oost-Afrika, Groot-Brittanië, Brazilië, Sri Lanka, Uruguay, Siberië, India, Rusland.

Materiaal, chemische eigenschappen

Samenstelling: SiO2, hardheid: 7 & dichtheid: 2,6.

Wist je dat?

De Oude Egyptenaren, de Klassieke Grieken, de Romeinen en ook de Middeleeuwse kloosterlinge Hildegard von Bingen kenden enorme geneeskrachtige werkingen toe aan de Amethist.

De Amethist is een van de twaalf stenen van het Borstschild van de hogepriester, verder is hij in de christelijke kerken het symbool van de altaarwijn en wordt hij door de Bisschoppen in hun zegelring gedragen.

De naam Amethist is afgeleid van het Griekse Amethystos, hetgeen "niet bedronken" betekent. Hij werd gebruikt door de Romeinen om dronkenschap te bestrijden. 

Om een gezonde en frisse teint te behouden wast men het gezicht iedere ochtend met water waarin een hele nacht lang een Amethist kristal gelegen heeft, na vijf dagen gaat men het verschil duidelijk merken, het gezicht wordt frisser in zijn uitstraling.

Merlin bewustzijn - Amethist cluster

Merlin bewustzijn - Amethist cluster

Activeer je magisch kind en creëer mogelijkheden!
€ 34,90
Merlin Amethist cluster

Merlin Amethist cluster

Activeer je magisch kind en creëer mogelijkheden!
€ 28,90
Amethist elixer kristal

Amethist elixer kristal

helend kristalwater
€ 6,00
Merlijn Amethist Punt
€ 49,00
Ruwe Amethist doorstromingskristallen
€ 16,00
Amethist hanger
€ 8,50
Human Schedel Amethist 2

Human Schedel Amethist 2

5.5 x 4.5 x 6 (178 gram)
€ 133,00
Elohim ziel-spirit kristal - mini cluster
€ 37,50
Amethist hart

Amethist hart

ca 3,5 x 3,5 x 1 cm
€ 13,50
Amethist cluster Kamerstuk

Amethist cluster Kamerstuk

Ongeveer 25 x 17 x 11cm
€ 495,00
amethist knuffelsteen

Amethist knuffelsteen

ca. 24 - 28 gram
€ 6,50
Amethist puntje

Amethist puntje

ca. 3 cm
€ 9,50
Bewuste keuze?