Ametrien

Spirituele werking

Ametrien edelsteen is een krachtige combinatie van amethist en Citrien. Ametrien biedt inzicht in oorzaken van ongemakken en is daardoor een goede heler. Ametrien kristal verbindt het fysieke gebied met hoger bewustzijn.

Ametrien vermindert stress en spanning in het hoofd, kalmeert de geest en opent het derde oog. Hij verenigt mannelijke en vrouwelijke energieën. Ametrien werkt snel en doeltreffend en is vooral nuttig bij langdurige ziekten. Hij beschermt je tijdens astrale reizen en verlicht psychische aanvallen. Ametrien steen kalmeert de geest. Het bevordert het focussen bij het mediteren en opent het derde oog.
Geestelijk zorgt Ametrien voor helderheid en harmonie tussen waarneming en actie. Emotioneel heft Ametrien kristal blokkades op.

Fysieke werking

Ametrien edelsteen verdrijft negativisme uit de aura en vergiften uit het lichaam. Het reinigt het bloed en versterkt het immuunsysteem, stabiliseert DNA en stimuleert de zuurstofvoorziening van het lichaam. Ametrien kristal verlicht ME/chronisch vermoeidheidssyndroom, verdrijft branderige gevoelens, nervositeit, depressie, ingewandstoornissen en maagzweren, vermoeidheid en spanningshoofdpijn. Het lost blokkades in het fysieke, emotionele en geestelijke lichaam op.

Algemene informatie

Ametrien edelsteen is een doorzichtig kristal en een combinatie van Amethist en Citrien. Ametrien is eigenlijk pas sinds de jaren zeventig bekend als aparte steen en als heelsteen. Het werd aangetroffen tussen de Amethist vondsten uit Bolivia en Brazilië.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan amethist edelsteen

Waar wordt Ametrien gevonden?

Bolivia, Madagaskar, Uruguay

Ametrien kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Ametrien hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Ametrien edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Ametrien hanger
- Ametrien armband
- Ametrien ketting
- Ametrien knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?