Merliniet

Spirituele werking

Merliniet edelsteen brengt magie in je bestaan. Hij bevat de imprint van de gecombineerde kennis van sjamanen, alchemisten, magiërs en anderen die met magie werken en brengt je in contact met ongeziene werelden (sjamanisme, mediumschap, healing, reading). Merliniet edelsteen vergemakkelijkt het lezen van de Akasha-kronieken, wat leidt tot reizen in vorige en toekomstige levens om inzicht te krijgen in het huidige leven en hoe het geleefd dient te worden. Hij helpt je om negatieve energie, blokkades en gedragspatronen uit het verleden te verminderen en hier voorbij te groeien, geneest zaken uit vorige levens en brengt harmonie. De edelsteen bevordert spirituele inzichten en persoonlijke ontwikkeling en tilt je op naar meesterschap.

Fysieke werking

Merliniet brengt zuurstof naar en beschermt het hart. Hij is goed voor de bloedsomloop en laat energie doorstromen. De steen heeft een gunstige werking op de longen en werkt tegen longontsteking. Hij is weldadig voor de darmen en werkt ook tegen hersenvlies-ontsteking.

Algemene informatie

Merliniet wordt ook wel Gabor en Psilomelaan genoemd, alhoewel de laatste geen Kwarts bevat. De edelsteen is genoemd naar de tovenaar Merlijn en is redelijk zeldzaam.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Merliniet

Waar wordt Merliniet gevonden?

New Mexico

Merliniet kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Merliniet hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Merliniet edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Merliniet hanger
- Merliniet armband
- Merliniet ketting
- Merliniet knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Merliniet bol/ Gabbro bol
€ 35,00
Bewuste keuze?