Betalen

U kunt op verschillende manieren betalen. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden.

iDEAL

U rekent af via het internetbankier-systeem van uw eigen bank. U doorloopt dezelfde stappen als u bij internetbankieren gewend bent; het voordeel is dat de betaling met alle gegevens al voor u klaarstaat. Makkelijk en volgens dezelfde (strenge) beveiligingseisen van uw bank. Deze betaalservice is beschikbaar voor klanten van ABN AMRO Bank, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Creditcard

U kunt veilig betalen met Mastercard of Visa Card. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurt. Na verificatie wordt de bestelling direct verwerkt. Het versturen van de gegevens naar de creditcard maatschappij, het autoriseren en de terugmelding van de autorisatie vinden doorgaans plaats binnen 15 seconden. De creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.

Indien u betaald met een creditcard wordt het geld op het moment van betaling gelijk gedebiteerd.

PayPal

Met PayPal kunt u snel, gemakkelijk en veilig online geld overmaken. PayPal zorgt ervoor dat consumenten met behulp van enkel een e-mailadres, online betalingen kunnen verzenden. Het netwerk van PayPal is op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards gebouwd en vormt zo een wereldwijd betaalsysteem.

Afhalen in de winkel

U kunt uw bestelling afhalen bij onze winkel in Veelerveen (Ruiten A Kanaal West 1, nr 26). In de winkel kunt u contant of met de pin betalen.

Betalingen

K.v.K. 55377254
BTW nr: NL.851677617.B01

NL78 INGB 0006 7974 43 ten name van Elohim Centre BV, Veelerveen

Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006 7974 43
BIC: INGBNL2A

Bewuste keuze?