Vuursteen

Spirituele werking

Blijf ik wel of niet in de relatie of bij deze werkgever? Vuursteen brengt rust in je hoofd en trouw aan jezelf, je Doel en je kernkracht. Na het loslaten van alle voors en tegens die de mind steeds opnieuw opwerpt, helpt de vuursteen je in je buik en basis te zakken en keert loslaten en ontspanning terug. En als vanzelf volgt dan het weten van de juiste keuze, zonder de twijfels en hoofdbrekens. Deze edelsteen brengt ons Nu, naast het wereldse gebruik, ook veel goeds op lichamelijk en psychisch gebied.

Fysieke werking

Deze edelsteen is goed voor de kalkhuishouding van het lichaam en heeft hierdoor een goede invloed op het beendergestel, (kalk)nagels, gebit, etc. Hij zorgt voor ontslakking van de nieren (sacraalchakra) en zorgt hiermee voor het afvoeren van (oud) verdriet (hartchakra). Vuursteen edelsteen beschermt tegen nierbekkenontsteking en urineweginfecties. Hij is een weldadige steen voor de hormoonhuishouding bij mannen en vrouwen en sterkt de zenuwen (derde oog). Het systeem als geheel wordt in balans gebracht en tot rust gebracht. Vuursteen beschermt de aura van binnenuit. Vuursteen is een oude steen in de nieuwe tijd

Algemene informatie

Vuursteen of Keisteen is steen dat in klompen kalksteen wordt gevonden. Flint is de bekendste soort en is grijzer van kleur maar ook Silex is veel gevonden en zeer geschikt om vuur te maken. Hij is een erg hard gesteente (7). De kiezel kristalliseerde uit, net als kandijsuiker dat doet rond een katoenen draadje. Dat gebeurde op bijvoorbeeld graafgangen van kreeften, wormen of andere dieren. Er worden dan ook veel fossielen in dit gesteente gevonden.

Het gesteente wordt vuursteen genoemd omdat een slag op een stuk vuursteen met een stuk ijzer of pyriet kan resulteren in vonken, waarmee, met de nodige ervaring, een droog, brandbaar materiaal (zoals een plukje los katoen of gedroogd mos, of tondelzwam) aangestoken kan worden. De vonken ontstaan door kleine ijzerdeeltjes die spontaan in de lucht oxideren waarbij veel warmte vrij komt zodat de deeltjes gaan gloeien. In de steentijd en nog tot in de vorige eeuw werd de steen gebruikt om vuur mee te kunnen maken. Vanwege de scherpe breukranden was vuursteen ook uitermate geschikt om er gebruiksvoorwerpen van te maken met een snijkant als pijlpunten, bijlen, hamers, messen.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Vuursteen

Waar wordt Vuursteen gevonden?

Duitsland, Nederland, Italië

Vuursteen kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Vuursteen hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Vuursteen edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Vuursteen hanger
- Vuursteen armband
- Vuursteen ketting
- Vuursteen knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Vuursteen hanger
€ 14,00
Bewuste keuze?