Topaas

Spirituele werking

Topaas staat bekend als een steen van liefde en voorspoed. Hij bevordert waarheid en vergeving, verzacht, geneest, stimuleert, herlaadt en geeft nieuwe motivatie. Deze edelsteen werpt licht op het pad, toont de doelen en boort innerlijke hulpbronnen aan. Topaas maakt scherpzinnig en verstandig. Hij geeft vertrouwen in het universum en helpt je om te Zijn in plaats van doen. Topaas edelsteen geeft je grenzeloze moed, en helpt je om twijfel en onzekerheid te overwinnen.

Topaas brengt innerlijke rijkdom. De edelsteen geeft zelfvertrouwen, verdrijft negativisme en prikkelbaarheid en maakt filantropisch. De behoefte om voorspoed te delen en de zon overal te laten schijnen ontstaat. De vibrerende energie van topaas zorgt voor openheid, vreugde, edelmoedigheid, zelfverwezenlijking en overvloed.

De steen helpt om problemen op te lossen. Hij heeft het vermogen om zowel de het grote beeld als kleine detail te zien en de onderlinge relatie te onderkennen. Hij brengt concentratie en communicatie, geeft je visie en inzicht.

Fysieke werking

Topaas is heel geschikt om de aura te reinigen en ontspanning teweeg te brengen. De edelsteen brengt meridianen van het lichaam op een lijn. Hij herstelt de celstructuren, versterkt de zonnevlecht en is weldadig voor uitgeputte zenuwen en het herstel van geestelijke gezondheid. Hij herstelt een ontoereikende verbranding van voedingsstoffen. Topaas behandelt de lever, galblaas en endocriene klieren. zuivert het bloed en de nieren en werkt goed bij infecties.

Blauw Topaas

Dit is de steen van pure concentratie en communicatie. Geplaatst op het keelchakra of derde oog helpt hij het formuleringsvermogen. Blauw Topaas helpt je om op het Hogere zelf af te stemmen en te leven volgens je eigen inspiraties en inzichten. Hij brengt waarheid en wijsheid. De edelsteen is goed voor de stofwisseling en spijsvertering, hij stimuleert de smaak en werkt positief op anorexia nervosa.

Gouden Topaas

Gouden topaas werkt als een batterij, herlaadt het spirituele en fysieke lichaam en versterkt geloof en optimisme. Het herinnert je aan je goddelijke oorsprong. Gouden topaas helpt je bij het onderkennen van je eigen vaardigheden, geeft drang tot erkenning en trekt behulpzame mensen aan. Het verleent charisma en vertrouwen en werkt openen op je zonnevlechtchakra. Deze topaassoort laat je trots zijn op je vaardigheden, terwijl je tegelijkertijd edelmoedig en openhartig blijft. Ook goed te gebruiken voor kinderen met faalangst. Je kunt met deze edelsteen je beperkingen overwinnen en grote plannen opzetten. Gouden Topaas werkt positief op lever, nieren en urinewegen, is goed voor de schildklier en ondersteunt eierstokken en teelballen. Voor baby's helpt hij bij spugen en buikkrampjes.

Witte Topaas

Geeft een kosmisch bewustijn. Hij helpt je om bewust te worden van de karmische effect van gedachten en daden, maakt daarmee je handelen eerlijker en draagt bij aan het zuiveren van emoties en daden. De edelsteen Witte Topaas versterkt ook de intuïtie en verwijdert stagnerende energie. Hij is een prettige steen bij veranderingen en overgangssituaties. Ook zuivert hij het bloed en de nieren.

Algemene informatie

Topaas is een glanzende, doorschijnende steen. Hij komt vaak voor in kleine, gepunte kristallen die gefacetteerd zijn. De meeste stenen hebben insluitsels. Topaas staat bekend als een zachtaardige, empathische edelsteen die energie leidt tot de plek waar die nodig is.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Topaas

Waar wordt Topaas gevonden?

Verenigde Staten, Mexico, India, Australie, Zuid-Afrika, Sri Lanka, Pakistan.

Topaas kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Topaas hanger, ketting of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Topaas edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Topaas hanger
- Topaas armband
- Topaas ketting
- Topaas knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?