Fluoriet

Spirituele werking

Fluoriet edelsteen is een kristal dat beide hersenhelften met elkaar verbindt. Hiermee wordt het vrouwelijke en het mannelijke in onszelf verbonden. Hij is een beschermende en emotioneel stabiliserende steen. Dit kristal reinigt en stabiliseert de aura en is te gebruiken tegen elektromagnetische- en computerstress. Hij zuivert, verjaagt en reorganiseert alles in het lichaam wat niet totaal in orde is en is daarmee uitstekend in staat om chaos, wanorde en verwarring te herstellen. Fluoriet vergroot het zelfvertrouwen, brengt structuur in ons leven en geeft inzicht in beperkend gedrag. Een goede steen om te hebben tijdens het leren. Hij bevordert namelijk de concentratie, zorgt daarnaast voor snelle informatieverwerking en helpt om verbanden te leggen met kennis die al aanwezig is. Fluoriet beschermt tegen en reinigt elektromagnetische straling. Hij vergroot intuïtieve vermogens, werkt in op het voorhoofdchakra en maakt je bewuster van hogere spirituele werkelijkheden. Op psychisch niveau lost Fluoriet vastgeroeste gewoontes op en brengt het onderdrukte gevoelens aan de oppervlakte. Fluoriet kristal is goed tegen geestesziekten en voor dyslexie.

Fysieke werking

Fluoriet edelsteen is een krachtig hulpmiddel bij genezing van infecties. Hij zuivert, verjaagt en reorganiseert alles in het lichaam wat niet totaal in orde is. Goed in te zetten bij griep, hoesten, oorproblemen, verkoudheid, puistjes, beschadigingen aan de huid en spataderen. Fluoriet edelsteen werkt verlichtend bij stijfheid, reumatiek, fibromyalgie, gewrichtsklachten, artritis en misselijkheid. Is ook pijnstillend bij gordelroos en overige zenuwpijnen. Het is goed voor de tanden, cellen, botten en repareert DNA schade.

Blauw Fluoriet

Blauw Fluoriet edelsteen versterkt creatief maar ook ordelijk denken en geeft een heldere communicatie. Goed in te zetten bij problemen met de neus, keel, oren en ogen.

Helder Fiolet

Helder Fluoriet edelsteen zet de chakra's op een lijn en brengt universele energie. Stimuleert het kruinchakra, voedt de aura en schept harmonie tussen intellect en geest. Versterkt de werking van andere edelstenen bij healing.

Groen Fiolet

Groen Fluoriet werkt helend bij emotionele trauma's en infecties. Hij absorbeert negatieve energieën en brengt informatie van het onderbewuste naar het bewuste. Ruimt mede hierdoor verouderde gedragspatronen op. Goed tegen darmkrampen en maagkwalen.

Violet en purper Floriet

Violet en purperen Fluoriet edelsteen stimuleert het derde oog en maakt dat paranormale en beenmerg.

Geel Floriet

Geel Fluoriet edelsteen vergoot de creativiteit. Hij is behulpzaam bij gezamenlijke inspanningen en ondersteunt intellectuele activiteiten. Neutraliseert giftige stoffen en heeft een positief effect op de lever en het cholesterol.

Yttrian Fluoriet

Yttrian Fluoriet edelsteen is een kristal wat rijkdom aantrekt. Is tevens een genezer van ziekten die met fluoriet in verband worden gebracht. Verhoogt geestelijke activiteit.

Geometrische octaëder

De geometrische octaëder lijnt je hogere kosmische zelf uit met je diepere aarde zelf; en centreert ook de verschillende lagen van je aura rond je kern. Hij trekt hierbij ook je mannelijke en vrouwelijke delen dichter naar elkaar.

Algemene informatie

De naam fluoriet is afgeleid van het Latijnse werkwoord fluere. Dit betekent stromen, vloeien. Je kunt Fluoriet bij je dragen als knuffel- of hangersteen; of in de geometrische vorm van een octaëder.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Fluoriet edelsteen

Waar wordt Fluoriet gevonden?

Verenigde Staten, Mexico, Brazilië, Duitsland, Groot-Brittannië, Noorwegen, Australië, China, Peru

Fluoriet kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Fluoriet hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Fluoriet edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Fluoriet hanger
- Fluoriet armband
- Fluoriet ketting
- Fluoriet knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

fluoriet Octaeder kristalvorm
€ 20,00
Groene Fluoriet bol + Rafael geneeskracht

Groene Fluoriet bol - Rafaël geneeskracht

AAA Kwaliteit! | ca. Ø 6,5 cm
€ 70,00
Fluoriet Handstenen Groen
€ 33,00
Regenboog fluoriet

Regenboog Fluoriet punten - Doorstromingsset

AAA Kwaliteit - 2 punten van circa 8 x 2 cm
€ 66,00
Bewuste keuze?