Over ons

Centrum voor spiritualiteit, zelfrealisatie en nieuwetijds organisaties

De nieuwe Aarde begint bij onszelf.

Wie zijn wij

Het Elohim Centre (1989), is een warme, groene organisatie zowel als ecologische woon-werkgemeenschap op een unieke, multidimensionale Krachtplaats in Veelerveen (Gr). Het team bestaat uit gevoelige bewuste mensen die bezig zijn met bewustzijnsverruiming en het samen vormgeven aan "the new Diamond Earth". Ook de natuur en haar spirits worden er erkend. Net als de grote geneeskracht van de natuurproducten die er worden verkocht. Ze geeft nieuwetijds, non duaal (beroeps/innerlijk) onderricht over een verlichte wijze van omgaan en werken. Engelen, natuurwezens, kristallen, helende tuinen en Moeder Aarde ondersteunen voelbaar de multidimensionale lichtheid van de Krachtplaats, het team, de vrijwilligers en bezoekers. In de open, zuivere en verlichte sfeer van de Elohim Krachtplaats, waar weinig spanningsvelden en oude bagage kunnen blijven hangen, zijn respect en zorgzaamheid voor elkaar, de organisatie, het werk, de producten en de natuur,  er vanzelfsprekend. Bewuste en gevoelige mensen van 18 tot 81 jr, geven er samen vorm aan de nieuwe Mensheid en Aarde. De Elohim edelstenen en tincturen die er worden verkocht zijn er voor de nieuwe Mens die op hogere levensenergie trilt.

Kom "Wie je werkelijk Bent" en "wat je Droom is" ont-dekken en leren uitdrukken!

 

ariejoke2013.jpg

anna2013.jpg

  marlisa.jpgwilleke.jpg

 

Het Elohim team heet je van harte welkom!

 

Fysieke spirituele winkel in Veelerveen (Groningen, Drenthe)

Kies je net als al zoveel anderen, voor eerlijke, gezonde producten met een bijzonder hoge levenswaarde?
Heb je een eigen praktijk of online winkel? Elohim producten brengen door de uitstraling en hogere trilling een goede stroom en flow!

Lees meer over de fysieke spirituele winkel

kristalshop.jpg

 

Openingstijden helende zelfrealisatie tuinen, spirituele winkel en Krachtplaats

Di t/m zo, 10.30-12.15, 13.00-17.00 uur.

T +31(0) 597 541539 
E info@elohim-centre.org

Adres

Ruiten A Kanaal West 1, nr 26

9566 TL  Veelerveen (Gr)

 


Ken je onze edelstenen en zelfrealisatie teksten op Facebook?

Hier plaatsen we teksten, interessante informatie over tincturen en edelstenen en mooie ervaringen van klanten. Ook krijg je er waardevolle tips. Daarnaast hebben we speciale Facebook aanbiedingen waarbij we een bijzonder kristal in de spotlight zetten.

Bekijk hier onze Facebook pagina

 


 

 

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren