Larimar

Spirituele werking

Larimar is een edelsteen die de vreedzame uitstraling van de zachtblauwe Straal doorgeeft. Het wordt maar op één plek op de aarde gevonden en dit kristal dient een uniek doel voor de mensheid. Het is verbonden is met Atlantis. Ooit heeft in de buurt van de vindplaats van de Larimar de Atlantische beschaving gefloreerd. Deze beschaving leefde toen volledig vanuit de harmonie van hun hogere 3 chakra's. De zonnevlecht was nog maar nauwelijks ontwikkeld. Hierdoor heeft deze beschaving het hogere zijnsaspect kunnen leven vanuit het hart. Het Larimar kristal brengt deze trilling weer terug naar de mensheid, maar nu in samenwerking met de zonnevlecht en de onderste 2 chakra's. Het hogere zijnsaspect hierdoor kunnen leven door alle chakra's heen. De Larimar edelsteen bezit de essentie van zowel Water als Lucht. Water staat voor emoties en Lucht voor gedachten en Spirit. Een verbinding van vrede die hart en geest verenigt in de kalmte van de lichtblauwe Straal. De Larimar edelsteen is als een engelendraad die de indrukken van vreedzame harmonie weeft tussen hart en verstand. De Larimar helpt bij het oplossen van iedere vorm van innerlijk conflict. Harmonie is het resultaat, innerlijk zowel als met de schepping om je heen. De Larimar helpt heel goed bij angst, hoge bloeddruk, gespannenheid, veranderingen, schuldgevoelens, klein en kwetsbaar voelen, bij gedachten of fantasieën die niet goed geaard zijn. Mensen die moeite hebben zich hier op aarde thuis te voelen, zich afgescheiden voelen kunnen veel baat hebben bij Larimar.

De Larimar brengt alles Thuis bij Jezelf en in verbondenheid met al wat is. Je voelt duidelijker het grote Engelenwezen dat je bent en daardoor is de steen ook fijn in periodes dat je niet lekker in je vel zit. De Larimar is vulkanisch van aard en ontstaan in een hete vurige bron, en toch kent het de zachtste en koelste blauwe kleur die je je kunt voorstellen. De Larimar leert hoe we de vurige energie zoals kwaadheid, frustraties, wellust, hebzucht, in onszelf kunnen afkoelen met liefde.

De Larimar is een vredesteen: het zal liefde en harmonie in je leven roepen. In de puberteit helpt het je de unieke individualiteit met rust en bewustzijn te aarden. Het is hele fijne jeugdbegeleider: de volwassenheid ingaan zonder verlies van de mooie kwaliteiten van het onschuldige kind. Larimar activeert ook je creativiteit omdat het je aansluit op je hogere Engelenwezen. Het helpt je ware zieledoel en kwaliteiten te realiseren.

Larimar met rode of groene patronen

Larimar met rode of groene patronen. Deze edelstenen zijn bijzonder goed voor mensen die zacht, vriendelijk en non-assertief zijn en daarom het risico lopen om overgelopen te worden. De rood-groene Larimer helpt persoonsbeschermende kwaliteiten en krachten op te bouwen. Zodat zachte zielen nee kunnen zeggen en beschermd worden tegen misbruik. De Larimar is daarom een uitstekend kameraadje voor kinderen, nieuwetijds kinderen en spirituele mensen.

Fysieke werking

Larimar stimuleert het derde oog, het hartchackra, kruinchackra en de keelchackra en bevordert zelfgenezing. Het is gunstig bij aandoeningen van het kraakbeen en de keel. Heft energieblokkades in borst, hoofd en nek op. Helpt bij stramme gewrichten. Ook in de overgang biedt het veel steun, zowel fysiek (hormonen) als innerlijk. Larimar edelsteen helpt je om eigenliefde te voelen en je kwaliteiten te herkennen zodat een examen, een functioneringsgesprek, sollicitatie of presentatie vloeiender zal verlopen. Langs het lichaam gestreken verwijdert het aangehechte entiteiten. Op pijnlijke plekken zal het langzaam de pijn verminderen. Ook helpt Larimar tegen ontstekingen, koorts en griep.

Algemene informatie

De naam larimar ontstond in 1974 toen de Dominicaan Miguel Mendez de vindplaats herontdekte. Hij vermoemde het naar zijn dochter Larissa en het Spaanse woord voor zee: mar. Dit vanwege de zeeblauwe kleur. Larimar wordt ook wel dolfijnsteen, Atlantissteen, blauw Pectoliet genoemd.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Larimar edelsteen

Waar wordt Larimar gevonden? 

Dominicaanse Republiek, Bahama's

Larimar kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Larimar hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Larimar edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Larimar hanger
- Larimar armband
- Larimar ketting
- Larimar knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?