Rutielkwarts

Spirituele werking

Rutielkwarts edelsteen bevat een volmaakte balans van kosmisch licht, verlicht de ziel, bevordert spirituele groei, reinigt de aura en voorziet deze van energie. Een nuttige steen voor astrale reizen, waarzeggen met kristallen en kanaliseren. Rutielkwarts vergemakkelijkt het contact met uw spirituele gids, verdrijft negatieve energie, slecht de barrières voor spirituele vooruitgang en laat het verleden los. Hij filtert negatieve energieën uit het energieveld, en opent de aura om genezing mogelijk te maken.

Deze kwartssoort helpt om ongemakken uit vorige levens te verhelpen en inzicht te krijgen en de gevolgen van vroegere daden te begrijpen. Op psychisch niveau raakt Rutielkwarts de wortel van problemen en vergemakkelijkt overgangen en veranderingen van richting. Op het emotionele vlak verzacht rutielkwarts sombere stemmingen en werkt als een antidepressivum. Het verlicht angsten, fobieen en bezorgdheid.

Fysieke werking

Rutielkwarts helpt goed tegen uitputting en energieverlies. Dit kristal stimuleert de schildklier en verjaagt parasieten. Werkt in op de zonnevlecht, spieren, het bloed en het darmkanaal. Groei en wederopbouw in cellen worden gestimuleerd en wonden helen sneller. Rutielkwarts bezit een vitaliteit die heilzaam is bij chronische ziekten. Hij helpt prima bij impotentie en onvruchtbaarheid ten gevolge van fysieke of geestelijke blokkades (angst om seksueel te falen, voortijdige zaadlozingen).

Hij verlicht bij keel en oorontsteking, helpt bij bronchitis, luchtwegen, astma en werkt reinigend. Ook helpt rutielkwarts om te stoppen met roken. Rutielkwarts edelsteen lost blokkades op en geeft nieuwe ideeën.

Algemene informatie

Rutielkwarts is een combinatie van Kwarts met Rutiel (Titanium oxide mineraal). De insluitingen van Rutiel lijken op naalden of draden van brons, zwart of koperkleur. In de Romeinse oudheid meende men dat dit kristal de goudblonde haren bevat van Venus, godin van de liefde. Ze noemden de steen Venushaarkwarts. In de Middeleeuwen werd ook wel gedacht dat de rutielnaaldjes ingekapselde zonnestralen zijn. Het kristal zou helpen bij een verduisterd gemoed en bij hoesten.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Rutielkwarts

Waar wordt Rutielkwarts gevonden?

Vindplaats: wereldwijd, met name in Brazilië, Madagaskar en Pakistan.

Rutielkwarts kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Rutielkwarts hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Rutielkwarts edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Rutielkwarts hanger
- Rutielkwarts armband
- Rutielkwarts ketting
- Rutielkwarts knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?