Maansteen

Spirituele werking

Het krachtigste effect van Maansteen edelsteen is het kalmeren van emotionele instabiliteit, overdreven reacties op situaties. Zorgt voor diepe emotionele reiniging. Maansteen kristal is sterk verbonden met de maan en met intuïtie. Maansteen leert ons dat alles deel uitmaakt van een cyclus van verandering zoals ook de maan wast en afneemt. Dit kristal draagt de passieve, ontvankelijke vrouwelijke energie en brengt de vrouwelijke en mannelijke energie in ons in evenwicht. Het maakt ons meer bewust van het onbewuste, bevordert de intuïtie en het inlevingsvermogen. Hij helpt je ook om dromen te herinneren.

Engelen Maansteen

Engelen Maansteen maakt verbinding met de engelensferen mogelijk. Leert je om je geestelijk hart in daadkracht om te zetten en uit te komen voor je Licht.
Fysiek werkt het ontslakkend en op de maag.

Fysieke werking

Maansteen heeft een positieve werking op de hormonale cyclus, het voortplantingssysteem, de alvleesklier en de pijnappelklier. Hij werkt ondersteunend bij de maag en andere spijsverteringsorganen, zorgt ervoor dat voedingsstoffen opgenomen worden en kan vergiften neutraliseren. Vertraagt de degeneratie van de huid, het haar, de ogen, lever en alvleesklier en stopt vochtophopingen. Maansteen is goed te gebruiken bij PMS, menopauze, conceptie, zwangerschap, bevalling, borstvoeding en verlicht menstruatieklachten. Is goed te gebruiken in tijden van stress, spanningen en hoofdpijn. De steen verbetert de emotionele intelligentie en gaat slapeloosheid tegen. Bij volle maan wellicht beter om niet te dragen.

Algemene informatie

Maansteen edelsteen is een steen die sterk verbonden is met de maan en de intuïtie. Het herinnert ons eraan dat alles deel uitmaakt van een cyclus van verandering zoals ook de maan wast en afneemt.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Maansteen edelsteen

Waar wordt Maansteen gevonden?

India, Australië, Sri Lanka

Maansteen kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Maansteen hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Maansteen edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Maansteen hanger
- Maansteen armband
- Maansteen ketting
- Maansteen knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Maansteen Bol (Perzikkleurig)

Maansteen bol (perzikkleur) - incl houder

ca. Ø 8 cm - ca. 800 gram
€ 77,50
Bewuste keuze?