Melkkwarts

Spirituele werking

Melkkwarts edelsteen werkt ondersteunend bij het leren van lessen en helpt te ontdoen van grote verantwoordelijkheden en beperkingen. Martelaarschap en slachtofferschap wordt beëindigd. Melkkwarts kristal leert om goed in te spelen op de gedachten/gevoelens/standpunt van de ander zodat onnodige irritaties voorkomen kunnen worden.Is bevorderlijk voor een goede samenwerking. Bij meditaties maakt Melkkwarts verbinding met diepe innerlijke wijsheid. Zorgt voor verbinding tussen gevoel en denken. Helpt het Hogere Zelf indalen. Melkkwarts is verder geschikt in alle gevallen waarin helder kwarts zou worden gebruikt. Hij werkt alleen wat trager en zachter, maar wel effectief. Is een heelmeester en kan voor elke aandoening worden gebruikt. Hij stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in evenwicht. Harmoniseert alle chakra's.

Fysieke werking

Melkkwarts is geschikt in alle gevallen waarin helder kwarts zou worden gebruikt. Het werkt wat trager en zachter, maar wel effectief. Melkkwarts edelsteen is een heelmeester en kan voor elke aandoening worden gebruikt. Het stimuleert het immuunsysteem, brengt het lichaam in evenwicht en werkt verzachtend bij brandwonden. Harmoniseert alle chakra's en helpt bij problemen aan de nieren en botten.

Algemene informatie

Melkkwarts staat ook bekend als sneeuwkwarts. Het ondersteunt bij het leren van lessen en helpt je te ontdoen van grote verantwoordelijkheden en beperkingen. Het kan martelaarschap en slachtofferschap beëindigen. Melkkwarts verbetert tact en samenwerking. Bij meditaties legt het een verbinding met diepe innerlijke wijsheid. Zorgt voor verbinding tussen gevoel en denken. Helpt het Hogere Zelf indalen.

Klik hier voor het uitgebreide aanbod aan Melkkwarts edelsteen

Waar wordt Melkkwarts gevonden?

wereldwijd

Melkkwarts kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Melkkwarts hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Melkkwarts edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Melkkwarts hanger
- Melkkwarts armband
- Melkkwarts ketting
- Melkkwarts knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?