Coelestien

Spirituele werking

Coelestien edelsteen brengt de verbinding tot stand met de straal van zacht-blauwe engelen en de walvismatrix. Coelestien trekt voorspoed en geluk aan en brengt u in contact met oneindige vrede. Is hierdoor een goed kristal voor het oplossen van conflicten. Tevens is Coelestien een brenger van rust in tijden van stress. Coelestien versnelt de spirituele ontwikkeling en bevordert zuiverheid van hart en helderziendheid. Een goede healer voor de aura, brengt evenwicht. Kalmeert de geest en zorgt voor geestelijke helderheid. Naast het bed gelegd laat het kristal u uw dromen en uittredingen beter onthouden. Coelestien brengt je op de weg die God met je voorheeft. Coelestien kristal helpt om je plannen en ideeën in de praktijk te realiseren. Ook zorgt Coelestien edelsteen voor liefde onder gezinsleden. 

Fysieke werking

Coelestien is een zeer geneeskrachtige edelsteen die kalmerend werkt. De zachte energie werkt spierontspannend, pijnstillend en is behulpzaam bij kwalen aan keel, ogen, oren en bij restless legs syndroom. De blauwe Coelestien is bij uitstek geschikt om het keelchakra te openen. Fysiek werkt Coelestien kalmerend, spierontspannend en pijnstillend en is behulpzaam bij kwalen aan ogen, oren, keel. Goed in te zetten voor personen met ADHD vanwege zijn kalmerende werking. Celestien is ook goed in tijden van stress of spannende gebeurtenissen.

Algemene informatie

Coelestien wordt ook wel Celestien of Celestiet genoemd. Het is een belangrijk strontiumerts.
Wordt gevonden in geodes en clusters. De meest voorkomende kleuren zijn van transparant lichtblauw tot een zuiver blauw dat weinig op aarde wordt gezien. De steen is doorzichtig tot doorschijnend met een glasachtige glans.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Coelestien edelsteen

Waar wordt Coelestien gevonden?

Madagaskar, Polen, Egypte, Groot-Brittannië, Mexico, Peru, Libië

Coelestien kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Coelestien hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Coelestien edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Coelestien hanger
- Coelestien armband
- Coelestien ketting
- Coelestien knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren