Ammoniet

Spirituele werking

Ammoniet edelsteen verenigt de vrouwelijke en mannelijke energieën (vooral) op geestelijk vlak. Het geeft helderheid en structuur en het begeleidt naar de diepste kern van het zijn. Het activeert de persoonlijke kracht en stimuleert om het (gestelde) doel te bereiken.

Fysieke werking

Ammoniet edelsteen is een krachtige reiniger en het bevordert de energiestroom in het lichaam. Het versterkt de overlevingsinstincten en het helpt oude beschadigingen te helen. Daarnaast werkt Ammoniet kristal beschermend, vitaliserend, geeft voorspoed, verhoogt het uithoudingsvermogen en het heeft een gunstige invloed op oorsuizen, depressie, celstofwisseling, hartritmestoornissen en longen.

Algemene informatie

Ammoniet is een steenfossiel, spiraalvormig opgebouwd uit verschillende kamers. Telkens als het dier te groot wordt voor de huidige kamer, wordt een nieuwe grotere buitenste kamer gevormd. In deze buitenste kamer leeft het dier, dat de andere lege kamers verder gebruikt als middel om verticaal te bewegen. De Ammoniet scheidt gas uit in deze kamers om zo de stijgkracht op de schelp te regelen. Ammonieten komen veel voor in Marokko maar kunnen overal ter wereld gevonden worden.
Ammonieten kwamen voor in honderden soorten en variëteiten. Zij hebben nagenoeg alle ditzelfde grondplan: een vlakke spiraalvormige schelp. Er bestaan toch enkele uitzonderingen: enkele heteromorfe soorten hebben geen spiraalvormige schelp. De grootte van de Ammonieten varieert van minder dan een centimeter tot meer dan 2,5 meter doorsnede! De naam is afkomstig van de Egyptische god Ammon.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Ammoniet edelsteen

Waar wordt Ammoniet gevonden?

Ammoniet edelsteen wordt over de gehele wereld gevonden.

Ammoniet kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Ammoniet hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Ammoniet edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Ammoniet hanger
- Ammoniet armband
- Ammoniet ketting
- Ammoniet knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?