Blauwe Celestien, Coelestien cluster + Kosmische Blauwe Straal programma

€ 74,00
(tijdelijk) niet leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. 10 x 7 x 7 cm (900 gram)

Prijs per stuk.

Schitterende Celestien of Coelestien cluster met kristallen

Door Joke ElZiam Nootebos en de Lichtwereld met de Blauwe Kosmische Straal geprogrammeerd voor het activeren van je groter bewustzijn en kundalinikanaal, om op te staan in je kracht, het spreken van de Waarheid, en voor het zuiveren van de familie lijn, collectief zielengroep-karma, oude religie-invloeden uit eerdere levens en nog meer van onze oude onverwerkte geschiedenis. Ook levens waarin je nooit je Waarheid kon spreken omdat jij en je familie dan wat aangedaan kon worden, helen! Net als je keelchakra.

De tijdsgeest en de blauwe Kosmische Straal Celestien activeert  ons kristallijnen lichaam van eenheid en zuiverheid.

Je wordt door de Coelestien/ Celestien aangesloten op het kristallijnen aardenetwerk waarop ook de hoog bewuste dolfijnen, walvissen, aardehoeders, Gaia en de Pleiaden resoneren. Ook zij resoneren met jou vanuit je hogere lagen.

Als we nog niet volledig open, subtiel voelend, eerlijk en kwetsbaar durven zijn kan Coelestien/Celestien edelsteen ons daarbij helpen. Ze maak je Vrij en onafhankelijk van binnen. De 13 dimensionaal geactiveerde Coelestien/Celestien helpt je ook als healer. Zeker wanneer je door de tijdgeest van zuiveringen steeds meer fysieke en emotionele klachten krijgt.

Coelestien-Celestien edelsteen heelt de aura en schept evenwicht en harmonie

Coelestien/Celestien helpt bij het oplossen van conflicten of een slecht functionerende relatie. 

De 13 dimensionaal geactiveerde Elohim Coelestien/Celestien geeft je het vermogen om met een open hart, ruimte en kalmte te onderhandelingen, Hij versterkt je openheid, keel-hart-chakra en nieuwe ervaringen. Coelestien leert om vertrouwen te hebben in de oneindige wijsheid van de Bron. Elohim Coelestien /Celestien is door haar programma kosmische blauwe Straal hoog dimensionaal en zeer krachtig. Zij scherpt de geest, brengt verlichting, evenwicht en goede communicatie vanuit meesterschap en je Licht.

 

Mannen- en vrouwenpatronen, familie-info in je genen en onbewuste overtuigingen zuiveren

Door het programma van de Blauwe Kosmische Straal op de Elohim Celestien/Coelestien helpt hij je voorbij te gaan aan de oude geschiedenismatrix waar je leven tot nog toe op gebaseerd was: mannen- en vrouwenpatronen, familie-info in je genen en onbewuste overtuigingen gebaseerd op verlatenheid, eenzaamheid, onderwaardering, macht-onmacht en liefdeloosheid van generaties en verleden levens.

Zonder je oude matrix ben je je nieuwe, open ware Zelf

Zonder je oude matrix ben je je nieuwe, open ware Zelf en creëer je je leven en relaties om te genieten en te Stralen. Net als de dolfijnen. Ook word je een medeschepper van de nieuwe Aarde en tril je voortaan op hoger goed geaard Licht!

De Kosmische Blauwe Straal van de Elohim Celestien-Coelesteien

De krachtige energie en het enorme zuiverende bewustzijnsveld van de Kosmische Blauwe Straal maakt de Elohim Celestien of Coelestien zeer waardevol en krachtig werkend. Het werkt als een galactische stofzuiger. Tot op diep ziels- en geschiedenisniveau word je gezuiverd van alles wat je hebt gedragen uit de lijn van je (voor)ouders waardoor ongeloof in jezelf, snel terugtrekken of domineren, meer geven dan ontvangen, overruled of teveel beïnvloed kunnen worden of alleen blijven, (sinds generaties) kunnen oplossen.

De Celestien of Coelestien helpt tevens bij het activeren van je groter bewustzijn, op te staan in je Lichtkracht, je uit te spreken en bij het activeren van je kundalini kanaal met meer levensenergie.

Heldere of intuïtieve Gaven in je levens zijn vaak onderdrukt geweest

Daarnaast zijn je heldere of intuïtieve Gaven in je levens vaak onderdrukt geweest, o.a. door de kerk. Net als Natuurgeneeswijzen en Gaven. Het was allemaal hekserij en van de duivel en iedereen gaf elkaar aan. Ook keelchakra problemen hebben hier soms mee te maken, een te aangepast uiten en verstikking op de borst. Maar aan de Elohim Celestien  kun je hulp vragen!

Gebruiksaanwijzing Elohim Celestien of Coelestien cluster

Neem hem op schoot, mediteer ermee en leg hem op een plek waar je vaak bent en er naar kunt kijken. S Nachts werkt ie vanaf het nachtkastje zuiverend in op je onbewuste. Ook kun je hem met een intentie op je foto leggen om bepaalde problemen te helpen oplossen zodat je op kunt staan vanuit je Ware Zelf.

Relaties en seksualiteit dragen veelal collectieve voorouder- en verleden levens programma's die Celestien of Coelestien cluster kan zuiveren

Ook helpt de Elohim Celestien of Coelestien bij gespannenheid rondom seksualiteit. Op de thema's relaties en seksualiteit zit veelal collectieve voorouder- en verleden levens geschiedenis die maken dat het niet lekker stroomt en je soms ook de geheelde seksuele partner of situatie niet zult aantrekken of geremd blijft. Het 7 dimensionale programma op de Elohim Celestien cluster kan ook deze oude matrix helpen ontmantelen. Iets wat een gewone Celestien-Coelestien zonder de Kosmische Blauwe Straal en het geactiveerd zijn op 13 dimensies, niet kan.

Thema's van de Blauwe Straal:

 • Is Waarheid spreken, stem geven, je Gaven laten zien, (onderdrukt geweest,vrouwenlijn, verleden levens) 
 • Heb je het gevoel dat je niet belangrijk bent? Of dat je seksualiteit niet lekker stroomt?
 • Voorouderpatronen, jeugd en verleden levens oorzakelijke geschiedenis transformeren
 • Wil je opstaan, je groter bewustzijn, kruin, keel, basis en levensenergie openen?
 • Voel je niet de volledige kracht en waarde van je man- of vrouw-zijn?

Het programma van de Blauwe Kosmische Straal activeert:

 • Je kundalinikanaal, hogere aansluitingen, intuïtie, de directe afstemming op je Goddelijke leiding zonder negatieve astrale of galactische beïnvloeding.
 • Je geboorterecht en recht van spreken, gehoord en gezien worden.
 • Transformatie emotioneel voorouder DNA patroon van weinig knuffels, waardering en van karma.
 • Celestien/Coelestien doet je opstaan, opent je keelchakra, heelt je relaties en seksualiteit.
 • De dolfijnen- en walvis matrix, prana, vreugde en oer-aarding.
 • Zuivering genetische belastende informatie m.b.t. religies, seksuele klieren, familieaura, man/vrouw zijn. Ook van de bloedlijnen van verslaving, verdriet, bij niemand thuis voelen.
 • Staan voor je (ziels)gevoel, Denken vanuit ziel,hart en buik. Ontwikkelen van 5, naar 6 en 7 dimensionaal zieleleven met veel meer meesterschap, aarding, Gaven, Licht en vitaliteit.
 • Je zelf geliefd en gewaardeerd gaan voelen.

Prijs is per stuk.

Bij dit product sluit de E-cursus Kosmisch Vuur prachtig aan!

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats.


Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze Elohim kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen, tijdens openingsdagen.

Mooie Elohim Celestien edelsteen cluster met fonkelende blauwe kristallen op moedergesteente

Als we in een gesprek wat anders voelen dan de woorden zeggen zullen we door Celestien of Coelestien leren zeggen wat we intuïtief weten en aanvoelen van wat er niet klopt. Deze keer komen we op voor onze subtiele ziel en uiten dit. We stappen uit het oude gewoonte- en generatiepatroon van terugtrekken, alles snappen, toelaten en meedoen, -ik ben niet belangrijk- of - ik heb het zeker verkeerd-.

Elohim Celestien of Coelestien helpt ook heel goed bij de eerste oorzaak van ziektes

Zeker als die zijn ontstaan door te weinig liefde, knuffels, te weinig ondersteuning en geen goed nestgevoel voor je ziel en subtiele gevoeligheid hebben gehad. Denk aan ouderlijnen met te veel boosheid, gemopper, strijd, verlatenheid waardoor je maag, darmen, lever, blaas, galblaas klachten hebben gekregen. Ook verslavingen en je niet zo goed kunnen geven en binden kunnen het gevolg zijn, zeker als je je niet gewenst voelde. Multidimensionale sterrenmensen reageren in deze tijd steeds meer fysiek, psychisch en emotioneel en Celestien of Coelestien steen helpt je dit bewust te maken, je te uiten en een ander (Ware Zelf) pad in te slaan.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?