Septarie

Spirituele werking

Septarie moedigt aan om voor de aarde te zorgen en verbindt je met de energie van het Deva- en Natuurwezenrijk. Je hoogste potentieel wordt aangeraakt en liefdevol geankerd. De edelsteen harmoniseert emoties en brengt het intellect de hogere geest voor verlichting.De edelsteen spoort blokkades en oude pijnstukken rondom het niet- gezien worden op waardoor je heelheid in jezelf kunt ervaren. Septarie maakt geduldig, verdraagzaam en volhardend. Hij biedt steun bij het verwezenlijken van ideeën en maakt creatief en concreet.

Hij focust de helende vibraties tijdens spirituele bijeenkomsten en binnen trommelende en zingende kringen. Ook versterkt de edelsteen de samenhang en goede communicatie binnen groepen. Hij biedt en herstelt vertrouwen, geeft heling op kwetsbare innerlijk kind stukken, angsten en ongemakken.

Healers kunnen ermee mediteren voor inzicht in de oorzaak van een ongemak. Septarie is behulpzaam bij het focussen van de geneeskracht van het lichaam en hij vergroot de flexibiliteit van fysieke beweging.

Fysieke werking

Weldadig bij winterdepressies en huidziekten,vermindert zwellingen en tumoren. Steunt darmen, nieren, het bloed, stofwisseling en hart. De edelsteen biedt en herstelt vertrouwen, geeft heling op kwetsbare innerlijk kind stukken, angsten en ongemakken. Voor zelfgenezing en schoning cellulair geheugen.

Algemene informatie

Septarie, ook wel Septaria of Septarian genoemd zijn knollen van boomklei. De edelsteen verenigt de kwaliteiten van Calciet, Aragoniet en Chalcedoon.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Septarie edelsteen

Waar wordt Septarie gevonden?

Madagaskar, VS, Nieuw-Zeeland, Australië, Canada, Spanje, Engeland

Septarie kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Septarie hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Septarie edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Septarie hanger
- Septarie armband
- Septarie ketting
- Septarie knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Septaria Drakenei met Aarde Vuurkracht

Septaria Drakenei

ca. 11 x 8,5 cm | ca. 1000 - 1100 gram
€ 95,00
Septaria Drakenei met Aarde Vuurkracht

Septaria Drakenei

ca. 11 x 8,5 cm | ca. 850 - 950 gram
€ 79,00
Bewuste keuze?