Rookkwarts

Spirituele werking

Rookkwarts edelsteen is een beschermende, aardende steen die de vibraties verhoogt tijdens het mediteren. Het kristal heeft een krachtige verzachtende rustgevende energie die je helpt en ondersteunt tijdens moeilijke en stressvolle periodes in je leven. Draagt bij aan het accepteren van het fysieke lichaam en de seksuele aard, vergroot de potentie en reinigt het basischakra. Rookkwarts helpt bij het opstaan vanuit je basis en essentie om jouw doelen en wensen te realiseren. Rookkwarts verlicht nachtmerries en verwezenlijkt dromen. Op geestelijk niveau bevordert rookkwarts positief, pragmatisch denken, zorgt voor scherpe inzichten en neutraliseert faalangst. Hij helpt bij studie en werk. Rookkwarts brengt daadkracht en zekerheid en helpt bij het doorbreken van faalangst, rookverslaving, angst om zichtbaar te worden en het toch niet waar te maken en andere oude patronen.

Fysieke werking

Rookkwarts edelsteen kan tegen de negatieve gevolgen van straling worden ingezet, bijvoorbeeld wanneer je door de zon bent verbrandt of radiotherapie hebt gevolgd. Het voert negatieve energie af. Rookkwarts is de ideale steen om bij je te dragen in belastende situaties of bij klachten die samenhangen met stress. Hij geeft zelfvertrouwen en vertrouwen in de omgeving en heeft een positieve werking op rugklachten. Hij verlicht de pijn waaronder ook hoofdpijn. Rookkwarts heeft een positief effect op kwalen van de buik, heupen en benen. Heft krampen op, en verstevigt de rug en zenuwen. Rookkwarts reguleert de vloeistoffen in het lichaam en stimuleert de opname van mineralen.

Algemene informatie

Rookkwarts is een kwartsvariëteit, een siliciumdioxide met een hardheid van 7. Net als andere kwartskristallen heeft rookkwarts een hexagonale (trigonale) kristalstructuur en wordt het in prisma's gevormd. Het uiterlijk van de edelsteen is doorschijnend, lang, gepunt met donkere uiteinden. Ze zijn verkrijgbaar in alle formaten.
Zeer donker kwarts kan kunstmatig bestraald zijn en is niet doorzichtig.

Klik hier voor het uitgebreid assortiment aan Rookkwarts edelsteen

Rookkwarts kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je zielenlagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Rookkwarts hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Rookkwarts edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Rookkwarts hanger
- Rookkwarts armband
- Rookkwarts ketting
- Rookkwarts knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Rookkwarts op voet

Rookkwarts op voet

ca 7 cm x 5 cm x 13 cm (18 cm incl standaard)
€ 42,00
Bewuste keuze?