Tektiet

Spirituele werking

De edelsteen tektiet bevordert zelfacceptatie op persoonlijk level, maar helpt je ook te accepteren en in te zien dat je vooral een prachtig geestelijk Wezen bent! Hij stimuleert je om je wereld van illusie te ontrafelen en het ware Licht, je ware Ik te zien en herkennen. Dit helpt je nog meer vanuit je Lichtkracht te leven. Je geestelijk licht is niet alleen je ziel maar al je verschillende bewustzijnsgedaantes die met verschillende dimensies, werelden en in verschillende kosmische uithoeken leven.

Tektiet helpt je al deze lagen weer met elkaar uit te lijnen. Door ze uit te lijnen en met elkaar te verbinden is het ook gemakkelijker om die delen van jezelf ook echt in je persoonlijkheid te dragen en er vanuit te leven. Omdat je met de tektiet meer jezelf kunt zijn, bevordert hij je spontaniteit en je creativiteit in nieuwe ideeën. Hij laat al je zorgen achter. Geen angst meer voor de toekomst en geen gehechtheid aan geld en bezit, de illusie van de 3D wereld. Je eigen en ware passie kennen. Omdat de tektiet sterke verbindingen heeft met de Kosmos opent het je invoelend en helderziende vermogens.

Fysieke werking

De edelsteen ondersteunt genezing in het algemeen, hij helpt je de innerlijke oorzaken van ziekte te zien en te begrijpen. Hij werkt vooral goed bij infecties. Tektiet verlaagt koorts en heeft een positieve invloed op de haarvaatjes, bloedsomloop en wondgenezing. Dit kristal voorkomt de overdracht van ziekten.

Algemene informatie

Tektiet is een buitenaardse steen. Hij is ten eerste ontstaan door meteoriet inslag. Het zijn dus al hele oude stenen, uit de tijdperk dat er nog flinke meteorieten in de Aarde neersloegen. Door de geweldige explosie die de inslag veroorzaakt, smelt meteoriet gesteente en aarde gesteente heel snel en spettert als druppels om zich heen. En in dit "luchttraject" verstenen ze dan vervolgens weer heel snel.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Tektiet

Waar wordt Tektiet gevonden

Midden- en Verre Oosten, Filippijnen, Polynesie, maar kan over de hele wereld voorkomen.

Tektiet kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Tektiet hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Tektiet edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Tektiet hanger
- Tektiet armband
- Tektiet ketting
- Tektiet knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren