Bergkristal

Spirituele werking

Bergkristal edelsteen is een steen met grote geneeskracht en doordat het zo zuiver en neutraal is, is ook bij uitstek geschikt voor healing en energetisch werk. De steen werkt zuiverend en heeft een helende werking. Bergkristal is een krachtige spirituele steen met hoge trilling die door schaduwstukken heen kan dringen. Bergkristal versnelt de bewustzijnsontwikkeling. Stimuleert helderheid van ''zien'' en ''weten'' en de ontwikkeling van gaven. Bergkristal edelsteen herstelt stoornissen in de energievelden van de aura en zuivert de chakra's. Zuivert de omgeving waar het staat en heeft tevens een harmoniserend effect. Reinigt emotioneel en fysiek. Dit kristal versterkt de werking van de andere kristallen. De Wesak bergkristal ondersteunt bij ascensie-symptomen, verlichting en zelfrealisatie

Fysieke werking

Bergkristal versterkt en beschermt de aura tegen straling. Werkt vitaliserend, bevordert een neutrale houding. Goed voor de concentratie, verlichting van hoofdpijn, menstruatie, het immuunsysteem, lichte brandwonden, werkt koortsverlagend en zorgt voor een evenwichtige houding. Ook behulpzaam bij zwellingen en overmatig zweten.

Algemene informatie

De Romijnen en Grieken noemden het krystallos. Zij geloofden dat Bergkristal voor eeuwig bevroren water was. In latere tijden is daar het woord "berg" voor geplaatst. Dit om onderscheid te kunnen maken tussen het kristal waar glazen van gemaakt werden en het mineraal Kristal.
Bergkristal is een veel voorkomend kleurloos kwarts.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment van bergkristal

Waar wordt Bergkristal gevonden?

Verenigde Staten, Brazilië, Madagaskar, India, Sri Lanka, Myanmar, Kenia, Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, Tsjechië, Polen, Frankrijk

Bergkristal kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig 13 dimensionaal geopend en geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Bergkristal hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Bergkristal edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Bergkristal hanger
- Bergkristal armband
- Bergkristal ketting
- Bergkristal knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bergkristal elixer kristal

Bergkristal elixer kristal

Helend kristalwater
€ 6,50
Aurabescherming Bergkristal
Van € 125,00 voor € 100,00
Sirius Bergkristal handsteen transparant
€ 17,00
Bergkristal dubbeleinder  - Melk kristal
€ 64,00
Red Healer Lemurian kwarts sculptuur

Lemurian Red Healer Sculptuur

ca. 9,5 x 7 x 4 cm
€ 44,00
Engel beeld, Bergkristal, XL

Engel beeld, Bergkristal, XL

ca. 18,5 x 13,5 x 5 cm
€ 295,00
Lemurische Bergkristallen (elixer)set - Voor Tuin, Dier & Mens
€ 45,00
Bergkristal Meesterpunt, bergkristal obelisk

Bergkristal Meesterpunt

ca. 10 x 8,5 cm
€ 266,00
Bewuste keuze?