Afvallen

Hulp bij het afvallen door edelstenen

Als mens kan je voelen wanneer je op een gewicht zit dat voor jou passend is. Wanneer je te zwaar bent, draag je letterlijk teveel (oude) ballast met je mee. Je bedekt je lichaam onder een beschermlaagje en je kan jezelf afvragen waar je je tegen af wilt schermen of wat je wilt verstoppen van jezelf. Afvallen vraagt dan ook in de eerste plaats om een radicale innerlijke ommezwaai waarin je beslist dat je jezelf in alle glorie wilt laten zien. Elohim Versteend Hout, Magnesiet en Aventurijn helpen je om contact te maken met wie jij werkelijk bent en hebben daarnaast een gunstig effect op de spijsvertering en stofwisselingsprocessen.

Versteend hout helpt je de onveiligheidslagen in jezelf te helen en je te verbinden met je hoogste oorspronkelijkheid. Oude gedragspatronen worden losgemaakt en er ontstaat ruimte om je Ware Zelf te belichamen. Hij stimuleert je kracht en doorzettingsvermogen en helpt je doelen te realiseren. Daarnaast heeft hij een gunstig effect op de spijsvertering en stofwisseling in je lichaam. Magnesiet stimuleert acceptatie en innige liefde voor jezelf. Hij helpt je onbewuste gedachten en gevoelens te onderkennen en brengt alle vormen van zelfbedrog aan het licht. Hij geeft een positieve levenshouding waarin je kan zijn wie je bent. Fysiek versnelt hij de vertering van vet, verlaagt hij het cholesterolgehalte en verhindert de afzetting in aderen. Aventurijn heeft een kalmerende en beschermende werking. Hij bevordert mededogen voor jezelf en anderen, en moedigt volharding aan. Hij brengt je intellectueel en emotioneel lichaam bij elkaar en is een goede steen wanneer je een emotie-eter bent of je overgewicht voortkomt uit jeugdtrauma. Fysiek werkt hij stimulerend op de stofwisseling, verlaagt hij het cholesterolgehalte en voorkomt aderverkalking en hartaanvallen. De blauwe variant helpt het beste wanneer je veel van je gevoelens inslikt in plaats van uit te spreken.

De volgende edelstenen werken goed bij "Afvallen".

Versteend hout

De kristalsoort "Versteend hout" werkt bij "Afvallen". Hieronder een aantal producten met een "Versteend hout" (kristalsoort).

Versteend Hout schijfjes

Versteend Hout schijfjes

ca. 7 x 6 cm (70-120 gram)
€ 19,50
Versteend Hout Kamerstuk

Versteend Hout Kamerstuk

21 x 15.5 x 6.5
€ 169,00

Magnesiet

De kristalsoort "Magnesiet" werkt bij "Afvallen". Hieronder een aantal producten met een "Magnesiet" (kristalsoort).

Magnesiet  hanger
€ 9,00

Aventurijn

De kristalsoort "Aventurijn" werkt bij "Afvallen". Hieronder een aantal producten met een "Aventurijn" (kristalsoort).

Bewuste keuze?