Alvleesklier

Welke edelstenen ondersteunen de alvleesklier?

Elohim Agaat, Citrien en Chrysopraas zijn edelstenen die klachten van de alvleesklier verlichten en het orgaan versterken. Dit orgaan maakt enzymen aan die voedsel helpen verteren en regelt via insuline en glucagon het bloedsuikerniveau. Spiritueel gezien symboliseert hij het zoete, liefdevolle aanwezig-zijn in jezelf. Vertrouwen in je diepste Zelf, dat jou steeds van voedsel zal voorzien. En vertrouwen in de eindeloze voorraad aan liefde en bewustzijn, om steeds nieuwe groei in je leven mogelijk te maken.

De edelstenen Agaat, Citrien en Chrysopraas, multidimensionaal geopend en geactiveerd, helpen je om verdriet om te zetten in vreugde en warmte om te zetten in liefdevolle deelname aan het aardse leven. Ze helen het innerlijk kind door emotie te bevrijden, stimuleren zelfaanvaarding en brengen een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Zo voel je dat óók jij mag genieten en liefde en geluk in je leven toestaan.

De volgende edelstenen werken goed bij "Alvleesklier".

Chrysopraas

De kristalsoort "Chrysopraas" werkt bij "Alvleesklier". Hieronder een aantal producten met een "Chrysopraas" (kristalsoort).

Citrien

De kristalsoort "Citrien" werkt bij "Alvleesklier". Hieronder een aantal producten met een "Citrien" (kristalsoort).

Agaat

De kristalsoort "Agaat" werkt bij "Alvleesklier". Hieronder een aantal producten met een "Agaat" (kristalsoort).

Human Schedel Agaat

Human Schedel Agaat

8.5 x 8 x 12
€ 187,50
Human Schedel Agaat

Human Schedel Agaat

10 x 7 x 11.5
€ 165,00
Carneool Agaat Human Schedel
€ 149,50
Carneool Agaat Human Schedel
€ 149,00
Bewuste keuze?