Astraal reizen, buitenlichamelijke ervaringen

Welke edelstenen zijn nuttig bij astraal reizen?

De edelstenen Pietersiet en Lapis Lazuli werken ondersteunend tijdens astrale reizen, zoals tijdens het dromen, bij buitenlichamelijke ervaringen (uittredingen), bij bijna dood ervaringen en bij de dood zelf gebeurt. Pietersiet geeft snel toegang tot een zeer hoge staat van veranderend bewustzijn en maakt het gemakkelijker om de Akasha-kronieken te kunnen lezen. Lapis lazuli opent het derde oog en maakt dromen helderder voor je.

Deze edelstenen helpen je om achter te komen wat werkelijk gaande is in de astrale wereld en om spirituele kennis te ontvangen. Je kunt spirituele wezens ontmoeten zoals we die kennen in grote religies, mythologieën of esoterie. Je kunt ook inzicht opdoen over je innerlijke obstakels, verborgen wijsheid over de dood ontvangen, beelden van de toekomst zien en meer te weten komen over het doel van je leven.

De volgende edelstenen werken goed bij "Astraal reizen, buitenlichamelijke ervaringen".

Pietersiet

De kristalsoort "Pietersiet" werkt bij "Astraal reizen, buitenlichamelijke ervaringen". Hieronder een aantal producten met een "Pietersiet" (kristalsoort).

Lapis lazuli

De kristalsoort "Lapis lazuli" werkt bij "Astraal reizen, buitenlichamelijke ervaringen". Hieronder een aantal producten met een "Lapis lazuli" (kristalsoort).

Lapis Lazuli kamerstuk - gepolijst
€ 205,00
Bewuste keuze?