Fijne en gezonde werkplek met kristallen en edelstenen

Op je werkplek kunnen kristallen en edelstenen een goede ondersteuning bieden voor een fijne sfeer, bekrachtiging van je kwaliteiten en bescherming tegen straling en vermoeiende energie. De energie van kristallen geeft een stimulans aan de samenwerking tussen collega’s en draagt bij aan een betere onderlinge communicatie. Tegelijkertijd  zetten ze jou meer in je kracht en versterken je vaardigheden. Hierdoor ontstaat er een groter gevoel van harmonie  in jezelf en op de werkplek en meer gelijkgestemdheid, verbondenheid en blijheid met de mensen om je heen.kantoor.jpg

Wanneer je een van onderstaande edelstenen een prominente plek geeft in je werkruimte of op je werktafel zul je merkbaar voelen dat dit jou bekrachtigt en daardoor ook je werk en de sfeer ten goede komt.
Elke werkplek verdient een mooie edelsteen of kristal!

Crystal home & office healer

Deze krachtige edelstenen in een decoratieve fles brengen lichtactivatie en bescherming voor aura, huis en werkplek. Ze helpen de gevoelige en bewuste nieuwetijds mens te beschermen tegen astrale of duale sferen en stralingen. Aardstralen, en wateraders. Tevens creëren ze een enorm positief liefdesveld. De Crystal Home en Office Healer voegt Lichtkracht toe en maakt de energie en sfeer positief, stralend en gezond. Hij is werkzaam in een straal van zo'n 40 meter doorsnee.
Klik hier voor de home & office healers

Rookkwarts

Rookkwarts brengt je in een diep gevoel van rust waardoor spanningen, stress en (negatieve) emoties van je afglijden. Het helpt je om moeilijke tijden gelijkmoedig door te komen en versterkt je vastberadenheid. Vanuit deze rust en ruimte krijg je inzicht en meer helderheid waardoor je tot nieuwe en vaak ook heel creatieve oplossingen kunt komen. Opeens weet je hoe je het gesprek met je collega op een speelse manier kunt aanpakken of heb je een oplossing voor een praktisch probleem dat al een tijdje speelt.
Klik hier voor rookkwarts producten

Fluoriet

Fluoriet helpt je om meer vanuit je intuïtie en vanuit een breder bewustzijn te kijken naar je werk. Het stimuleert je om gevoelsmatig en gefocust te denken. Fluoriet verbetert de werking tussen de beide hersenhelften en brengt harmonie in de mannelijke en vrouwelijke energie waardoor rust, balans en harmonie onstaat. Wanneer je fluoriet een plek geeft in je werkkamer zul je je beter kunnen concentreren op je werk. Het helpt je ook om nieuwe ontwikkelingen te integreren. Door vastgeroeste ideeën in beweging te zetten zorgt fluoriet ervoor dat je dingen in een breder perspectief kunt zien en alles wat er op je werk speelt beter kunt relativeren.
Klik hier voor fluoriet producten

Pyriet

Pyriet creëert een sprankelende blije energie. Werkt voor concentratie, daadkracht en focus. Helpt om negatieve energie en depressiviteit uit huis of kantoor te transformeren. Pyriet moedigt aan om je van de beste kant te laten zien. Pyriet zorgt voor een goede aarding waardoor het hoofd rustig en helder blijft. Pyriet versterkt het geheugen en bestrijd verwardheid.
Klik hier voor Pyriet producten

Zwarte toermalijn

Zwarte toermalijn edelsteen reinigt en balanceert de chakra's en aardt en beschermt tegen negatieve energie in al haar vormen: computerstraling, elektromagnetische straling, zwarte magie, vervloekingen en stress, spanningen en chronische hoofdpijn. Toermalijn werkt vitaliserend en versterkt het immuunsysteem. Zwarte toermalijn klaart de lucht op elke werkplek!
Klik hier voor zwarte toermalijn producten

Bewuste keuze?