Kind bang voor monsters en spoken...

bang voor spoken kindMijn zoontje van 4 zit in de fase dat hij bang is voor monsters en spoken. In plaats van te zeggen dat spoken niet bestaan nemen mijn vrouw en ik hem serieus. Wie zijn wij om te zeggen dat hij het verkeerd heeft?! Zijn angst is heel echt. Hem geruststellen bleek echter nog een hele opgave wat soms korte nachten tot gevolg had.

Olie die beschermt tegen spoken

Maar we hebben een hele mooie oplossing gevonden wat tot op heden heel goed werkt: Maria olie. Ik heb een flesje Maria olie van Lichtwesen mee naar huis genomen en smeer voor het slapen zijn buikje ermee in, hij noemt het zelf beschermende zalf. Daardoor kunnen de monsters niet meer bij hem komen en kan hij rustig slapen. De Maria olie maakt hem heel ontspannen en de liefdes energie van Maria zorgt voor koestering en geborgenheid. Wat een super oplossing.

Aanvullend hebben we nog een aura en huisreinigingsspray achter de hand waarmee hij de monsters kan wegsprayen, die heeft hij nog niet hoeven gebruiken. Ken je ouders met jonge kinderen die tegen hetzelfde aanlopen, dan heb je nu wellicht de gouden tip!

 

Vragen over omgaan met je (nieuwetijds)kind of een reading ontvangen?

Neem contact op, T: +31 (0)597 541 539.

 

Maria Olie Lichtwesen

Maria Olie Lichtwesen

13 dimensionaal geopend op de Elohim Krachtplaats
Bio Huis- en Auraspray

Bio Huis- en Auraspray

13 dimensionaal geopend op de Elohim Krachtplaats
Bewuste keuze?