Het ware Zelf op het werk en in het gezin

In het Elohim Centre is het ware Zelf een belangrijk anker. Het is een woord dat voor sommigen soms wat afstandelijk of heel ver weg overkomt. Misschien ook wat onzeker; kan ik dat wel? Dat is het ego dat spreekt. Diep in jezelf voel je ook dat we allemaal Een zijn. Dat het ware Zelf, of de Goddelijke Vonk in iedereen, dus ook in jou, resoneert en een plek heeft. En vooral ook dat dit ware Zelf kriebelt om naar buiten te komen, om zich te laten zien. zelfrealisatie

Het realiseren van je ware Zelf betekent gaan voor de mooiste versie van jezelf, voor het Licht. Dit vraagt alles aan te gaan; vraagt je om dwars door jouw buikgevoel en basis heen te gaan. Het vraagt jou om je ik-je, je egokern, los te laten en vanuit Overgave, Echtheid en Puurheid te leven. Jouw wil in handen te leggen van wat Wil. Ongebonden verbondenheid, vreugde en geluk, in werk en relatie is hier een gevolg van. Net als Wij-Liefde en dienstbaarheid. Het is het mooiste en stralendste geschenk dat je jezelf en elkaar kunt geven!

Maar, wat betekent dit nu in je je dagelijks leven? Wanneer volg je nu de stem van je ware Zelf en wanneer die van je ego-ikje? Hoe voel je het onderscheid? Hoe kun je steeds meer kiezen voor je ware Zelf en overgave. Hoe doe je dit nu in de dagelijkse praktijk, wat kom je hierin tegen? En ook: hoe stap je uit die eeuwige strijd tussen je ego-ikje en je ware Zelf. Hoe kun je steeds vaker en duidelijker kiezen voor het pad van jouw essentie?

In de dagelijkse praktijk

Het Elohim Centre biedt diepgaande healing en transformatie mogelijkheden zodat je in je dagelijks functioneren en omgang steeds meer van je Goddelijke Vonk of ware Zelf kunt belichamen en worden wie je werkelijk bent. Hieronder lichten we een aantal ondersteunende producten uit het assortiment toe.

 

lemurischeengelenbronliefdeeenheidzelfrealisatietinctuur.jpg ruimte De zelfrealisatie tinctuur 'Lemurisch Engel, Bronliefde, voorbij de ik-illusie' draagt de helende energie van het sacrale Lemurisch Bos. Deze energie helpt je voorbij de ik-illusie te groeien en laat je Goddelijke Vonk voelbaar indalen.
Lees meer over deze tinctuur
     
zonnesteen, bol, Gaia, Christ, 85,00.jpg  ruimte De Gaia-Christ Zonnesteen bol draagt de universele Christus energie van diepe verbondenheid en liefde. De Bron die je bent wordt wakker en alles in je gaat aanstaan om de nieuwe paradijselijke en ik-loze maatschappij te ervaren en realiseren.
Lees meer over de Gaia-Christ Zonnesteen bol
     
     

 

Wil je meer informatie en advies op maat over welk product of dienst van het Elohim Centre het best bij jou en jouw unieke situatie past? Neem dan contact met ons op voor een gratis reading van 5 minuten:
T: +31 (0)597 541 539.

Bewuste keuze?