Welke edelstenen ondersteunen jouw sterrenbeeld?

De Elohim Edelstenen zijn 13 dimensionaal geopend en geactiveerd
Hierdoor werken ze niet alleen veel sterker maar ook op alle lagen (lichaam, innerlijk kind, ziel, gevoel, verstand, geestelijk).

 

Edelstenen en sterrenbeelden

Edelstenen en sterrenbeelden (horoscopen) zijn energetisch nauw met elkaar verbonden. De juiste edelsteen kan ontzettend veel doen en betekenen voor een persoon om maximaal zijn of haar kwaliteiten te benutten en vanuit het volledig potentieel te leven. We hebben in dit blog per sterrenbeeld een korte beschrijving gegeven welke Elohim edelsteen of edelstenen het beste bij een sterrenbeeld en persoon past.

Om de edelsteen te vinden die je bij onderstaande sterrenbeeld beschrijving leest klik je gemakkelijk op de naam van de steen, je krijgt dan automatisch het actuele assortiment te zien.

 

sterrenbeeld ramRam - 21 maart t/m 20 april

Carneool helpt Ram om te aarden, stabiliseren en kanaliseren als zijn tomeloze energie alle kanten op vliegt. Bij het ondersteunen van natuurlijk leiderschap, brengt rode jaspis kalmte en geeft op tijd inzicht in moeilijke situaties.
Ook granaat, heliotroop, hematiet en robijn ondersteunen het karakter van sterrenbeeld Ram.

 

sterrenbeeld stierStier - 21 april t/m 21 mei

Aventurijn edelsteen bevordert mededogen en inlevingsvermogen, moedigt tevens volharding aan waardoor Stier meer balans hiertussen zal ervaren. Rookkwarts ondersteunt Stier bij het ontwikkelen van daadkracht en zekerheid en helpt bij het doorbreken van faalangst en angst om zichtbaar te worden.
Daarnaast passen ook mosagaat, rozenkwarts en saffier bij het sterrenbeeld Stier.


sterrenbeeld tweelingTweelingen - 22 mei t/m 21 juni

Tijgeroog geeft zelfvertrouwen, stelt in staat om verantwoordelijkheid te nemen en helpt om doelen te stellen bij de soms grillige Tweelingen. Citrienkwarts ondersteunt de creativiteit van Tweelingen, stimuleert zelfexpressie en vergroot het concentratievermogen.
Ook agaat, aquamarijn en topaas vullen het karakter van Tweelingen aan.


sterrenbeeld kreeftKreeft - 22 juni t/m 23 juli

Maansteen past goed bij Kreeft als teken van de Maan. Deze edelsteen helpt bij het kalmeren van emotionele instabiliteit en overdreven reacties op situaties. Als je als Kreeft moeite hebt om je eigen gevoelens en die van anderen uit elkaar te houden, kan opaal je ondersteunen. Deze edelsteen leert je vanuit zielsniveau jezelf en je omgeving te ervaren.
Carneool en chalcedoon passen ook bij het sterrenbeeld Kreeft.


sterrenbeeld leeuwLeeuw - 24 juli t/m 23 augustus

Barnsteen als warme, zonnige steen die levensvreugde brengt, sluit goed aan bij Leeuw als vuurteken van de zon. Heb je als Leeuw juist wat meer verkoeling en harmonie nodig, dan kan bergkristal hierbij helpen.
Daarnaast zijn ook carneool, citrienkwarts, granaat, en robijn ondersteunend voor sterrenbeeld Leeuw.


sterrenbeeld maagd,Maagd - 24 augustus t/m 23 september

Amazoniet edelsteen leert sterrenbeeld Maagd om vanuit het hart te leven in plaats van het hoofd en tijdens het werk verantwoordelijkheid te nemen vanuit zachtheid in plaats van ‘moeten’.
Saffier helpt Maagd om trouw te blijven aan zichzelf. Daarnaast heft deze edelsteen depressies en spirituele verwarring op.
Ook carneool, jaspis en lapis lazuli passen bij sterrenbeeld Maagd.


sterrenbeeld weegschaalWeegschaal - 24 september t/m 23 oktober

Mocht je als Weegschaal moeite hebben om jezelf te uiten, dan helpt aquamarijn daarbij. Deze edelsteen helpt je om uitdrukking te geven aan je gevoelens en ondersteunt het durven uitspreken daarvan. Rozenkwarts helpt Weegschaal om zich veiliger en milder te voelen waardoor intimiteit gemakkelijker aangegaan wordt.
Rookkwarts, Jade, saffier en toermalijn werken ook ondersteunend voor sterrenbeeld Weegschaal.


sterrenbeeld schorpioenSchorpioen - 24 oktober t/m 22 november

Malachiet ondersteunt sterrenbeeld Schorpioen in vastberadenheid, discipline, hulp om moeilijkheden te overwinnen en trouw te blijven aan zichzelf. Als je als Schorpioen vastloopt in het leven of meer wilt ontspannen, werkt granaat goed. Dit is een verbindende steen die het hart opent, je zelfvertrouwen vergroot en je stimuleert om je bewustzijn verder te openen.
Ook agaat, obsidiaan, robijn, en toermalijn passen bij sterrenbeeld Schorpioen.

 

sterrenbeeld boogschutterBoogschutter - 23 november t/m 22 december

Mocht je als Boogschutter soms door de bomen het bos niet meer zien, dan helpt labradoriet angsten en onzekerheden uit te bannen en het vertrouwen te vergroten in het grotere geheel.
Chalcedoon maakt sociaal, optimistisch, vrolijk, creatief, open, enthousiast en bevordert saamhorigheid in groepen.
Lapis lazuli, Amethist, en sodaliet ondersteunen ook sterrenbeeld Boogschutter.

 

sterrenbeeld steenbokSteenbok - 23 december t/m 20 januari

Bij de Steenbok die behoefte heeft aan veiligheid, helpt zwarte toermalijn om jezelf en anderen te begrijpen, zelfvertrouwen te bevorderen en angst en dwangmatigheid te verminderen.
Rookkwarts ondersteunt sterrenbeeld Steenbok bij verantwoordelijkheidsgevoel voor het eigen leven, maar ook in de eerbied voor anderen.
Bergkristal, smaragd en obsidiaan passen ook goed bij Steenbok.

 

sterrenbeeld watermanWaterman - 21 januari t/m 18 februari

Voor de Waterman die graag zijn vele ideeën wil delen met anderen, is chrysocolla een mooie edelsteen. Deze steen moedigt zelfbewustzijn, innerlijk evenwicht en het spreken van de waarheid aan. Fluoriet geeft de naar buiten gerichte Waterman zelfvertrouwen en structuur in het leven en geeft inzicht in beperkend gedrag.
Ook aquamarijn en turkoois ondersteunen het sterrenbeeld Waterman.


sterrenbeeld vis, sterrenbeeld vissenVissen - 19 februari t/m 20 maart

Mocht je als Vissen meer naar binnen gekeerd zijn, dan vitaliseert aquamarijn edelsteen je keelchakra waardoor creatieve en innerlijke en uiterlijke communicatieve vaardigheden worden gestimuleerd.
Gevoelige Vissen hebben baat bij amethist die ontspant, je uit je hoofd haalt en verlichting geeft bij fysieke, emotionele of psychische stress.
Daarnaast werken fluoriet, opaal en turkoois ondersteunend bij het Vissen karakter.


Bewuste keuze?