Elohim Alien schedels ankeren het Nieuwetijds bewustzijn op aarde

Geschatte leestijd: 3 min - Geschreven door Anna Poppink

Aliën schedel, melkwegDe laatste weken weten mensen in onze edelsteenwinkel en -webshop steeds vaker de weg te vinden naar de Alien schedels. Het is ontroerend mooi om te zien hoe een Alien schedel contact maakt met zijn nieuwe eigenaar. Vanaf het moment dat de schedel in de hand wordt gehouden, en soms daarvoor al, opent de Alien kristal zich en reikt hij met heel zijn wezen uit naar zijn nieuwe hoeder.

Met zijn zuivere, hoge trilling stemt de Alien schedel zich nauwkeurig op je af

en raakt hij je zacht en liefdevol aan. Hij laat je voelen dat je helemaal goed bent zoals je bent, en dat er onvoorwaardelijk van je gehouden wordt. Wat volgt is een grote blijdschap van binnen, want de Alien schedel herinnert je eraan dat je werkelijk uit Liefde bestaat!
Oude overtuigingen waardoor je jezelf klein hield, laten los. Je gaat zien dat je veel meer in je mars hebt dan dat je tot nu toe dacht. Ook je hersenen worden aangeraakt: het is alsof ze groter worden, en meer capaciteit krijgen. Je ziet jezelf en de wereld daarna anders dan voorheen; je bewustzijn is ruimer geworden en je komt steeds meer in contact met je ware natuur en missie.

Een Alien schedel is een echte vriend.

Hij neemt je bij de hand en leidt je telkens opnieuw naar het meest pure en Goddelijke in jezelf. Hierdoor ga je zelf steeds beter herkennen wanneer je vanuit je ware Lichtwezen handelt, en wanneer vanuit je kleine zelf.
De Alien kristal laat je voelen hoe anders het leven kan zijn dan dat het tot nog toe geweest is, en wat het betekent om daadwerkelijk vanuit eenheid te leven. Niet langer voel je je afgescheiden en alleen; je voelt je gedragen door iets groters, en gaat functioneren vanuit een gezamenlijk bewustzijn waarin de dingen veel gemakkelijker en vanzelfsprekender gaan. Diep van binnen draag je de herinnering in je hoe dit ooit voelde, en dit nu opnieuw op de aarde te mogen (be)leven geeft een enorme vervulling en levensvreugde!

De Alien schedels kennen een veel liefdevoller en verfijnder bewustzijn dan wij hier op aarde.

De tijd is nu rijp om dit bewustzijn verder te ankeren op de aarde en daarom willen de Alien schedels heel graag samenwerken met jou als mens.
Voel jij ook het verlangen om vanuit meer gemak, lichtheid en vrede door het leven te dansen en zo bij te dragen aan de Nieuwe Aarde, kom dan eens langs in onze winkel in Veelerveen of neem een kijkje op de webshop om te zien of er een Alien maatje is die jou roept! Je kunt ook bellen voor een gratis 5 minuten reading als je wilt dat we met je meekijken welke Alien schedel voor jou passend is.

Bekijk hier al onze Elohim Alien schedels

Bewuste keuze?